Τελευταία ενημέρωση 04:21, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η ισχύς εν τη ενώσει. Το Water Polo που αντιμετωπίζει προβλήματα με τα θέματα του ωραρίου στο κολυμβητήριο της Χωράφας έστειλε χθες μήνυμα ότι ο ΓΣΠ  είναι ενιαίος και αδιαίρετος με την συμμετοχή του από την κερκίδα στον αγώνα μπάσκετ της ανδρικής ομάδας με τη Νέα Κηφισιά.

Ετικέτες

Είναι πια 22 ετών και αγωνίζεται με τη φανέλα της Ανθούπολης από τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Όταν ήταν μωρό, σχεδόν ενός έτους είχε πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Τίτλος του τραγουδιού «Μάτια που κλαίνε».

Το μωράκι που μπουσουλάει στην αρχή του βίντεο κλιπ είναι ο λοιπόν ο ποδοσφαιριστής της Ανθούπολης Κωνσταντίνος Τζεβελέκος (δεξιά στη φωτό).

Απολαύστε το βίντεο κλιπ από ένα τραγούδι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό όπως άλλα του Χαριτοδιπλωμένου αλλά έχει τρυφερότητα και γλυκύτητα μέσα του.

Ετικέτες

Στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Ετικέτες

Mε την κάλυψη δύο κενών θέσεων  (ανάλυση των αγώνων και αποκατάσταση των τραυματιών) ολοκληρώθηκε η στελεχώθηκε του τεχνικού επιτελείου του Ατρόμητου

Υπεύθυνη ανάλυσης αγώνων προσλήφθηκε η Μαριέλα Νησωτάκη, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο μαγικό κόσμο της Premier League και θα μας  μεταφέρει την εμπειρία της καθώς  εργάστηκε ως performance analyst (αναλυτής απόδοσης) της Σουόνσι, με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ένας ορισμός που θα μπορούσε να δοθεί στο performance analysis είναι: «Η αντικειμενική καταγραφή και ανάλυση μιας απόδοσης, με σκοπό την θετική επιρροή λήψη αποφάσεων και στην απόδοση μιας ομάδας ή ενός αθλητή».

Η Νησιωτάκη ήταν υπεύθυνη λοιπόν της ομάδας της Ουαλίας αναλύοντας την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών και 2 αγώνες την ημέρα κατά μέσο όρο της Premier League.

Από τον Μάιο του 2015 είναι μέλος της «Football Radar» που κάνει αναλύσεις πάνω στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια εταιρεία στο Λονδίνο, η οποία αναδεικνύει τη δυναμικότητα ομάδων και παικτών μέσα από ένα δικό της σύστημα.

Υπεύθυνος γυμναστής αποκατάστασης προσλήφθηκε ο Δημήτρης Μπογατσιώτης κάτοχος «Bachelor in Sports Επιστημών και Φυσικής Αγωγής» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του FIFA11+ , με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πάνω στην «πρόληψη, παρέμβαση, αποκατάσταση». Διαθέτει κλινική εμπειρία στη Φυσικοθεραπεία & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος πριν από την έναρξη της προπόνησης παρουσίασε και επίσημα στους ποδοσφαιριστές τον προπονητή Γιώργο Κορακάκη και τον βοηθό προπονητή Λουκά Καραδήμο μαζί με τα δύο νέα μέλη τον Δημήτρη Μπουγατσιώτη και τη Μαριέλα Νησιωτάκη.

Γυμναστής παραμένει ο Σωτήρης Ρούσσης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σλόμπονταν Σούϊτσα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ (Εθνική Λευκορωσίας), Λημνιός-Νάτσος- Κατράνης (Εθνική Κ19). Διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες ακολούθησε ο Ντιγκινί.

Ετικέτες

Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα χρονιά που έδωσε ο ΓΣΠ με αντίπαλο χθες την Νέα Κηφισιά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας