Τελευταία ενημέρωση 23:51, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ πρτοετοιμασίας για τη νέα περίοδο έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Αγιος Ιερόθεος.

Αντίπαλος του ήταν ο Ατρόμητος Κ20 τον οποίο νίκησε με σκορ 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Κετσετζόγλου στο πέμπτο λεπτό.

Η ομάδα του Χατζηαλέξη έδειξε για μια ακόμη φορά αν και συνάντησε μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 51χρονος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ωστόσο έχει καταλήξει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνους που προορίζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Ραφήνα.

Αναλυτικά, η σύνθεση:
Κυρίτσης (46' Ρούμπης), Πολίτης (70' Καμαρέτσος), Ανταλής, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Ζηκος, Νιζάμης, Τρακόσης,  Κετσετζογλου, Κυριαζής, Πανουσης (70' Υπο Δοκιμήν).  

Ετικέτες

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα το  8ο « ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» όπεν  Σκακιστικό τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση  έλο  που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Ετικέτες

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ φαίνεται να έγινε λίγα 24ωρα πριν την οριστική αποχώρησή από το ποδόσφαιρο του Γκιρτζίκη.

Η Εκλογική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό, είναι εκείνη που ανακηρύσσει τους υποψηφίους προς εκλογή και καταρτίζει τα ψηφοδέλτια εκλογής. Ο ορισμός της είναι υποχρεωτικός και χωρίς αυτήν, εκλογές δεν μπορούν να γίνουν!

 

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι εντός έδρας για τη νέα περίοδο θα δώσει αύριο ο ΓΣΠ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Αντίπαλος του θα είναι ο Αίολος Αστακού ο οποίος ανέβηκε φέτος στην Α2.

Ο Νίκος Καραγιάννης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και φυσικά θα βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνισιτκή τους κατάσταση.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Ετικέτες

Ο Μάρτιν Τόνσο που αποκτήθηκε σήμερα από τον Ατρόμητο πέρα από ότι είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, έχει ζήσει στην καριέρα του αν και μόλις 27 ετών πολύ μεγάλες στιγμές.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τον να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με τη φανέλα της Νιουελς Όλντ Μπόις και να γνωρίζει την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους της στις κερκίδες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας