Τελευταία ενημέρωση 00:03, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το βάθος στο έμψυχο δυναμικό της έδειξε η ΠΟΑΛ στο φιλικό παιχνίδι με τον Όλεθρο. Στο πρώτο ημίχρονο συνάντησε δυσκολίες και ήταν φλύαρη δοκιμάζοντας νέους παίκτες και προηγήθηκε με γκολ του Λάμπρου.

Ετικέτες

Η σκέψη ήταν καλή. Πολύ καλή. Οι παθογένειες όμως της ελληνικής κοινωνίας και οι μουχλιασμένες  στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν επιτρέπουν να γίνονται βήματα προς τα μπροστά.

Ετικέτες

Ένας από τους ελάχιστους αν όχι ο μοναδικός ξένος παίκτης που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο των «πέτρινων» και ρομαντικών χρόνων και που ποτέ δεν τον ξέχασε αλλά φροντίζει να δείχνει πάντα την αγάπη του  είναι ο Σάσα (Αλεξάντερ) Γκεοργκίεφ.

Ο υψηλόσωμος Βούλγαρος επιθετικός που ήρθε στο Περιστέρι το καλοκαίρι του 2000 και αποχώρησε τρία χρόνια μετά. Την πρώτη σεζόν (Γ’ Εθνική) έκανε 15 συμμετοχές όταν ο Ατρόμητος έχασε την άνοδο στα μπαράζ με Χαλκηδόνα και Εθνικο.

Την επόμενη σεζόν 2001 -2002 που ήταν  βασικός και πρώτος σε συμμετοχές με 26 ο Ατρόμητος κέρδισε την άνοδο καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση (ανέβαιναν οι πέντε πρώτες ομάδες).

Και η φωτό είναι από το ματς με τον Κιλκισιακό στο οποίο πανηγυρίστηκε η άνοδος, μάλιστα ο τότε πρόεδρος Τάσος Παπανικόλας (στη φωτό με τα άσπρα μαλλιά) έπαιξε στα πρώτα πέντε λεπτά αφού βεβαίως είχε βγάλει δελτίο.

Την τρίτη και τελευταία του χρονιά αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έκανε 11 συμμετοχές, ενώ ο Ατρόμητος τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας. Συνολικά πέτυχε 16 γκολ στα τρία αυτά χρόνια.

Ο Γκεοργκίεφ που μιλάει σπαστά ελληνικά και ζει φυσικά στην πατρίδα του παρακολουθεί την πορεία του Ατρόμητου και ξέρει πόσο έχει «μεγαλώσει». Διατηρεί επικοινωνία με φίλους του συλλόγου μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα αλλά και εισπράττοντας αγάπη από τους φιλάθλους που δεν τον έχουν ξεχάσει.

Δείτε τον Σάσα Γκεοργκίεφ να μιλάει για τον Ατρόμητο πριν απο τρία χρόνια στην εκπομπή «Το Αστέρι του Ποδοσφαίρου»

 

 

 

Ετικέτες

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν μέσα από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητου κι έφθασαν μέχρι την ομάδα της Κ20 αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Τριγλία – Άγιος Ιερόθεος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 Γεγονός που αποδεικνύει αφενός την καλή δουλειά που γίνεται και αφετέρου δίνει την ευκαιρία στους παίκτες που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το διαβατήριο για την  επαγγελματική ομάδα του Ατρόμητου, τουλάχιστον να βρουν τη θέση τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα της Ραφήνας αγωνίστηκε βασικός ο Σαράντος Καμβύσης ο οποίος φεύγοντας από τον Ατρόμητο, έπαιξε και στον Ιωνικό πριν καταλήξει στη Ραφήνα ως ελεύθερος πια.

Αντίθετα δανεικοί από τον Ατρόμητο στον Άγιο Ιερόθεο είναι ο τερματοφύλακας Ηλίας Κυρίτσης και ο αμυντικός Μάριος Κωστούλας οι οποίοι ξεκίνησαν στην ενδεκάδα του Αγίου Ιεροθέου και βρίσκονται φυσικά υπό την παρακολούθηση της επαγγελματικής ομάδας.

Ο τέταρτος παίκτης που έχει βγει μέσα από την ίδια διαδικασία είναι ο Αλέξανδρος Σούφλας ο οποίος ξεκίνησε από τον Φοίνικα και  μέσα από την συγχώνευση με τη Χαλκηδόνα βρέθηκε το 2005 στην ομάδα Κ20 του Ατρόμητου. Έφθασε τα πρόθυρα της επαγγελματικής ομάδας μέχρι τελικά να μείνει ελεύθερος. Έχει ήδη κάνει τη καριέρα του ως μεγαλύτερους από τους υπόλοιπους σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής ενώ έγινε και διεθνής με την Εθνική Νέων Φινλανδίας.

Ετικέτες

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο Ήφαιστος λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Διονύσιος, ένθερμος φίλος του ποδοσφαίρου ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες καλή χρονιά με υγεία που είναι το πρωτεύον και πολλές νίκες. Το παρών έδωσαν εκτός από τη διοίκηση και πολλά πρώην στελέχη, δείγμα του κλίματος ενότητας που κυριαρχεί στον σύλλογο.     

Η ομάδα έκανε εξάλλου μια ακόμη προσθήκη καθώς απέκτησε τον επιθετικό Θόδωρο

Νησαριώτη ο οποίος έχει θητεία σε Δ’ Εθνική και Α’ Αθηνών και αναμένεται ν α βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στη νέα σεζόν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας