Τελευταία ενημέρωση 22:18, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε μια φιλανθρωπική δράση που δικαιώνει απόλυτα τον Ατρόμητο για την επιλογή του να τον εντάξει στο δίκτυο σχολών καθώς  μεταξύ των κριτηρίων είναι το  ήθος και η «υγεία» της υποψήφιας  ομάδας,  προχωράει ο Παλληξουριακός.

Ετικέτες

Ο Στέφανο Ναπολεόνι που αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Ατρόμητο για την Μπουγιουκσεχίρ δεν διάγει τις καλύτερες του μέρες στην Τουρκία.

Ετικέτες

Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από το 1ο παιχνίδι στην ιστορία τους που έδωσαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

 Ήταν Μάιος του 1976 όταν οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0. Από τότε έχουν αναμετρηθεί άλλες πέντε φορές για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο.

Ο Ατρόμητος έχει την παράδοση με το μέρος του καθώς ο συνολικός του απολογισμός σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος είναι 3 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ στο ματς κυπέλλου τον Ιανουάριο του 2014 είχε κερδίσει με 2-0 για τη φάση των «16».

Ετικέτες

Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν το μεγαλείο δύναμης και ψυχής του Γρηγόρη Πολυχρονίδη ο οποίος πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην εξαιρετική συγκομιδή της χώρας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Έχοντας πανηγυρίσει ήδη το χάλκινο το ομαδικό του μπότσια, ο Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε χθες στον τελικό του ατομικού με αντίπαλο τον Γουόν Γιέονγκ.


Εκεί ωστόσο δεν τα κατάφερε και χάνοντας με σκορ 8-1, κατέκτησε τελικά το ασημένιο που συνιστά επίσης μεγάλη επιτυχία.

Έστω κι έτσι, ωστόσο, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον απολογισμό της Ελλάδας, η οποία μετρά πλέον 14 μετάλλια (5 χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα).

Ο Πολυχρονίδης  γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1981 στο Βατούμι της Γεωργίας και το 1989 ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία. Μεγάλωσε στο Περιστέρι και τελείωσε με άριστα το 12o Λύκειο στην Αγία Αναστασία.

Το 2001  σπούδασε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ετικέτες

Τεστ με Ένωση

Φιλικό παιχνίδι με την Ένωση θα δώσει σήμερα (Σάββατο) το πρωί ο Ηρακλής σε μια προσπάθεια του Νίκου Παπαδιώτη να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Ηφαίστου και θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί.

Το εφηβικό τμήμα εξάλλου θα παίξει με τον Φοίνικα στις 9.00 το πρωί ενώ το Παιδικό τμήμα στις 3 μ.μ. θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα του Ήφαιστου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας