Τελευταία ενημέρωση 12:21, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα ξεχωριστό ντέρμπι έγινε χθες στο Μόναχο ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες για την κατηγορία kreisklasse του Γερμανικού Πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι από τη μια πλευρά η Ελλάς Μονάχου, η ομάδα που ανήκει στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου τιμώντας αυτή την συνεργασία και από την άλλη πλευρά του  γηπέδου η Fc Pontos, η ομάδα του «ΠΑΟΚ» στο Μόναχο.

Τα παιδιά τη Hellas Munchen έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και νίκησαν τον Πόντο με σκορ 4-1 δείχνοντας ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στην κατηγορία τους.

Δείτε στιγμιότυπα από το ξεχωριστό αγώνα τω ομογενειακών ομάδων στο βίντεο που ακολουθεί:

Ετικέτες

Εκπληκτικός ο Ατρόμητος Κ16 κέρδισε με σκορ 6-1 τον Απόλλωνα Αθηνών σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι» δείχνοντας ότι είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες στην ηλικία της.

Ετικέτες

Όταν κοιτάς στα μάτια μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και εσύ είναι την ίδια ώρα νεοφώτιστος αυτό κάτι σημαίνει. Για τον Άγιο Ιερόθεο εν προκειμένω σημαίνει ότι μπορεί και δικαιούται να βάζει ψηλά τον πήχη, έχοντας προηγηθεί μάλιστα και μια νίκη εκτός έδρας επί της Ραφήνας.

Η ομάδα του Χατζηαλέξη μπορεί να γνώρισε σήμερα την ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη με σκορ 2-1 μπροστά σε 800 θεατές όμως το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι «έφτυσαν αίμα» για να κερδίσουν καταδεικνύει του λόγου τω αληθές.

Στο 20’ από κόρνερ του περιστεριώτη Γιάννη Καραλή ο Ιωνικός προηγήθηκε με κεφαλιά του Σαπαλίδη. Στο 68΄’ ο Ιωνικός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Παντελίδη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Θανόπουλος με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1. Μια καταπληκτική προσπάθεια όμως του Πέεφ με ωραίο σόλο και σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άγιος έπαιξε με τους Κυρίτση,  Πολίτη, Μανδύλη, Δάρρα,  Κωστούλα, Γούλα, Γκουντζούλα, Καραμέρη,  Καραμέρη, Κετσετζόγλου (65’ Σούφλας) , Θανόπουλο, Σαγανάς (80’ Κυριαζής).

Ετικέτες

Ήρεμος όπως κάθε φορά άλλωστε παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Μια δύσκολη βραδιά για μας. Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε και πολλά λόγω αποτελέσματος. Ατυχήσαμε με την πρώτη φάση να δεχθούμε γκολ και αυτό μας έπληξε πολύ, αφού αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Ωστόσο, μετά το 30' χάσαμε τέτοιες κλασικές ευκαιρίες που δεν μας αφήνει να πούμε και πολλά. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο γκολ, που μας έλειψε και κόντρα στα Γιάννινα».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα δουλέψουμε. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στα παιδιά. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Μπορούμε να τη γυρίσουμε την κατάσταση».

Για το αν υπάρχει θέμα εκτελεστικό ή δημιουρικό: «Σήμερα ήταν εκτελεστικό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Είχαμε άγχος μπροστά στην τελική προσπάθεια».

Για το αν νιώθει πίεση: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, ούτε η ομάδα νιώθει κάποια πίεση. Όταν λύσουμε το πρόβλημα με το γκολ θα είναι όλα πολύ καλύτερα. Τώρα χρειάζεται ηρεμία και πίστη».

Για τους Φυτανίδη και Στόιτσεφ που έμειναν εκτός αποστολής: «Ο Φυτανίδης μπήκε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και ευελπιστώ ότι από τον επόμενο αγώνα θα είναι μέσα, γιατί είναι πολύ ποιοτικός. Ο Στόιτσεφ έχει χάσει μεγάλο έδαφος στην προετοιμασία».

Ετικέτες

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτός δεν είναι ο Ατρόμητος που θέλουμε. Αυτός ο Ατρόμητος θέλει ηλεκτροσόκ. Σήμερα γνώρισε τη ήττα με σκορ 2-0 από τον Παναιτωλικό στο άδειο από φιλάθλους Περιστέρι λόγω τιμωρίας και πλέον αναζητείται φάρμακο για την θεραπεία. Το ματς ήταν μια επανάληψη με εκείνο των Ιωαννίνων. Χαμένες ευκαιρίες ο Ατρόμητος, ευκαιρία και γκολ ο αντίπαλος

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ατρόμητο και να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση 12 λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο Ουάρντα άνοιξε στον Κλέσιο και αυτός με ωραίο γύρισμα βρήκε τον προωθημένο Μιγκέλ Ροντρίγκες στην περιοχή, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έδειχναν… σοκαρισμένοι, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο στο 22’ σκόραραν αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μπάγκα έκανε κίνηση προς τη μπάλα και φάνηκε να τη βρίσκει, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κυριακίδη. Ωστόσο, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ, με το ριπλέι να μην είναι διαφωτιστικό και να μην φαίνεται εάν ήταν σωστή η απόφασή του.

Ο ρυθμός του ματς ήταν κακός, οι δύο ομάδες δυσκολευόντουσαν να φτιάξουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως σε ένα δίλεπτο χάθηκαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, μία για κάθε πλευρά. Αρχικά, στο 34’ ο Φερέιρα έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή, η άμυνα του Ατρομήτου… κοιμήθηκε αλλά ο Μιγκέλ Ροντρίγκες έκανε «τσαφ» από πλεονεκτική θέση. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λε Ταλέκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, πέρασε και τον Κυριακίδη αλλά καθυστέρησε σχετικά και αντί να πλασάρει από πλάγια θέση, προσπάθησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του στην περιοχή, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό όταν το σουτ του Τομανέ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να δημιουργήσει στιγμές, ο Δέλλας από τον πάγκο να δώσει βοήθειες από τον πάγκο και στο 60’ λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση. Έπειτα από γύρισμα του Μπίτολο, ο Λε Ταλέκ δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δεξί «γάμα».

Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο τέλος. Στο 88’ ο Λημνιός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παπαδόπουλος την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 92’ ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Ούμπιδες και ένα λεπτό μετά έδιωξε με τις γροθιές το σουτ του Κιβρακίδη. Από την απόκρουση βγήκε και αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Μάκος «σέρβιρε» με τρομερή ασίστ έτοιμο γκολ στον Ουάρντα και αυτός με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες, Μπάγκα (77' Δ. Παπαδόπουλος), Μπρίτο (57' Βασιλείου), Γροντής (68' Λημνιός), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μϋγας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης (90'+4' Λεδέσμα), Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (69' Μαρκόφσκι), Ουάρντα, Κλέσιο, Τομανέ (81' Κουτρομάνος), Κούσας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας