Τελευταία ενημέρωση 09:29, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Πανέτοιμη και φιλόδοξη για μια πορεία καλύτερη από την περσινή ρίχνεται η Ανθούπολη στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

 Με τις καλύτερες συνθήκες μπαίνει ο Φοίνικας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Αθηνών.

Ετικέτες

Ανακοίνωση για τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Παιδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει, εξέδωσε η ΕΠΣ Αθηνών.

Η ανακοίνωση:

"Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ, ότι η Ε.Π.Σ. Αθηνών έκανε δεκτό το κοινό αίτημα πολλών σωματείων που δεν πρόλαβαν να εκδώσουν δελτία και αποφάσισε να επιτρέψει την συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ και με Ταυτότητες ή πρωτότυπα Πιστοποιητικά Γέννησης  με θεωρημένη φωτογραφία, για τις δύο (2) πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ (24 & 25/09/2016 1η Αγωνιστική και 1 & 2/10/2016, 2η Αγωνιστική).

Ας φροντίσουν τα σωματεία, το συντομότερο δυνατόν, να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους, γιατί δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση.

Σημειώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές με Ταυτότητες ή Πιστοποιητικά, θα πρέπει να αναγράφονται στην Κατάσταση Υγείας των σωματείων τους".

Ετικέτες

Στη ξένη αγορά ψάχνει οριστικά και αμετάκλητα ο Ατρόμητος το διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα και αν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας τόσο το καλύτερο.

Πηγές της ΠΑΕ υπογραμμίζουν ότι εκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει γίνει κρούση με κανέναν άλλον Έλληνα προπονητή και ούτε πρόκειται να γίνει καθώς στις προθέσεις της διοίκησης είναι να βρεθεί προπονητής από το εξωτερικό.

Κατόπιν τούτου στερείται κάθε λογικής και ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας το σενάριο ότι ο Άκης Μάντζιος αρνήθηκε την πρόταση του Ατρόμητου. Ο 47χρονος προπονητής αφενός έβαλε «λυτούς και δεμένους» για να έρθει στον Ατρόμητο, αφετέρου η ΠΑΕ δεν συζήτησε καν μαζί του ούτε με άλλον Έλληνα προπονητή. Και όμως εμφανίζεται να έχει απορρίψει την πρόταση του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα στο ματς με τον Αστέρα θα κάνει χρέη προπονητή ο Γιώργος Κορακάκης καθώς ακόμη και αν προσληφθεί νέος προπονητής μέχρι τέλος της εβδομάδας αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας