Τελευταία ενημέρωση 20:34, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Άντε στο καλό παλικάρι μας!. Το τελευταίο του παιχνίδι ως διαιτητής σφύριξε εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Γιάννης Δελφάκης το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι κάνοντας μια από τις πιο αισχρές διαιτησίες των τελευταίων ετών στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Ο διαιτητής από την Αρκαδία που «κατακρεούργησε» τον Ατρόμητο προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ είναι στη μαύρη λίστα του νέου αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκου μαζί με ονόματα άλλων διαιτητών που έχουν προκαλέσει.

Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνει στο σπίτι του στην Αρκαδία για να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από την παρουσία του παρακολουθώντας τα τρένα που περνάνε από την Τρίπολη και σφυρίζουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport η «μαύρη λίστα» του Γιώργου Μπίκα, αλλά και των Καλύβα, Τσαχειλίδη, βρίσκονται μεταξύ άλλων οι διαιτητές: Παππάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Βοσκάκης, Δελφάκης, Πουλημάς, Νεοφυτιάδης και Δημητρόπουλος στον οποίο έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση.

Εκτός από αυτούς τους οκτώ υπάρχουν ακόμη δύο ονόματα. Ο λόγος για τους Σπάθα και Γιάχο για τους οποίους η ΚΕΔ έχει ζητήσει τη γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για το αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, καθώς έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς όμως να τους έχει επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος. 

Ετικέτες

 Σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του έκανε ο ΑΟ Περιστερίου λίγο πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου με την  απόκτηση του Νίκο Κρεμμύδα. Ο έμπειρος επιθετικός έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Όμιλου με μεγάλη επιτυχία και αγωνιζόταν στον συμπολίτη Φοίνικα Περιστερίου. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο και Γκυζιακό.

Ετικέτες

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς ο Παύλος Ψυχογιός αποτελεί παρελθόν για τον Φοίνικα. Σε ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει τα εξής:

«Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, Παύλος Ψυχογιός ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Φοίνικα Περιστερίου.
Παυλαρα, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα. Θα είσαι για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας μας. Η οικογένεια του Φοίνικα σε ευχαριστεί ολόψυχα για όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς και προσήλωσης στην ομάδα.
Τιμή για εμάς που φόρεσες τη φανέλα μας!».

Ετικέτες

 H δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη προκάλεσε την ικανοποίηση του Θοδωρή Τρανού όπως ήταν φυσικό. Ωστόσο ο νεαρός τεχνικός του Ηφαίστου κρατάει χαμηλούς τόνους και σε δηλώσεις του στο plexto.gr τόνισε τα εξής:

«Ήμασταν πολύ καλοί στο α ημίχρονο με διάθεση και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε αγχωμένοι στο να κρατήσουμε το 0-1. Ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ήμασταν πολύ καλά αμυντικά χωρίς προβλήματα. Ατυχήσαμε σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες στην αντεπίθεση με Κίτσιο, Μπότη και Χίο να τελειώσουμε πιο γρήγορα το ματς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το πάθος που έλειπε από τα προηγούμενα ματς.

Ετικέτες

 Η εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη επί του μόνιμου πρωταθλητή ΠΑΟΚ έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ψυχολογία στην Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου καθώς η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη και τα κορίτσια της διαπίστωσαν ότι η δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγάλη.

Η Βαρασά μιλώντας στο womensports.gr για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής:

«Αποκομίσαμε πολλά πράγματα...Είμαστε μια ομάδα που έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ωστόσο η δουλειά που γίνεται εδώ και καιρό φαίνεται και θα συνεχίσει να φαίνεται στο γήπεδο!' Οσο για το αποτέλεσμα του αγώνα τώρα, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΟΚ ωστόσο πληρώσαμε την αδράνεια μάς στα επόμενα λεπτά.. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Εμεις κάναμε την προσπάθεια μας.. παίξαμε κλειστά και θα τολμήσω να πω πως δυσκολέψαμε λίγο το έργο της αντίπαλής ομάδας όμως εκείνη είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή. Η σημερινή μας εμφάνιση μας επιτρέπει να πιστεύουμε σε μια καλή πορεία και αν μη τι άλλο σε αντίστοιχες αξιόλογες έμφανισεις στο μέλλον γνωρίζοντας όλες τις παραμέτρους. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις συμπαίχτριες μου και φυσικά στον κινητήριο μοχλό της ομαδας, την προπονήτρια μας, Καλομοίρα Κοντομιχη. Καλη συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας