Τελευταία ενημέρωση 10:08, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Όπως αναφέρει το atromitistas.gr, ο Ρικάρντο Σα Πίντο τσεκάρει στις προπονήσεις και τον Κροάτη αμυντικό χαφ Φίλιπ Μερζλίγιακ.

Ετικέτες

Το βραβείο fair play της χρονιάς πήρε ο Βαγγέλης Πλαέλλας για την κίνηση του να πλησιάσει τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Αλέξανδρο  Κούρο και να τον παρηγορήσει στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Περιστέρι.

Ο ίδιος δήλωσε τα εκής:«Ήταν μια φάση που έγινε πολύ γρήγορα και μετά το γκολ που πετύχαμε επί του Ηρακλή με δική μου ενέργεια πήγα στον αντίπαλό μου και χωρίς να το σκεφτώ τον αγκάλιασα κάνοντας αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες και είναι αλήθεια πως τις έχω περάσει κι εγώ! Γι' αυτό το λόγο πήγα μετά στον Κούρο βλέποντάς τον να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς αφού η ομάδα του έκανε μια τεράστια προσπάθεια να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και τον έχασε στο 91ο λεπτό. Μαθαίνω πως ο Κούρος είναι ένα πολύ καλό παιδί εκτός από καλός παίκτης και τώρα νιώθω πως έκανε το σωστό."

Ο μέσος του Ατρομήτου έκανε και μια αναδρομή σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για τον ίδιο αφού δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΚ μεσούσης της περιόδου έστω κι αν όπως τονίζει δεν το έχει κατανοήσει ακόμα!

"Ήταν μια δύσκολη σεζόν και εγώ πέρασα δύσκολα αφού μετά τα δύο γκολ που πέτυχα με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Λάρισα βρέθηκα ανεξήγητα στο περιθώριο. Δεν μπόρεσα να το καταλάβω όμως η μεταγραφή μου στον Ατρόμητο με βοήθησα να βρω σιγά - σιγά τον καλό εαυτό μου. Στο δρόμο με βρίσκουν φίλοι της ΑΕΚ και μου δίνουν συγχαρητήρια για την πορεία μου στο πρωτάθλημα λέγοντας πως με θέλουν στην ομάδα τους! Με αυτή έκανα ότι έπρεπε παίρνοντας την ομάδα από την Γ' εθνική ως την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα!». Για τον Ατρόμητο είπε τα εξής:

«Στον Ατρόμητο πήγαμε ως ένα σημείο καλά όμως κάπου τα χαλάσαμε στην πορεία. Ελπίζω  στη νέα σεζόν να πάμε ακόμα καλύτερα. Εγώ έχω ένα ακόμη χρόνο με την ομάδα του Περιστερίου ελπίζοντας πως θα κάνω μια ακόμα καλύτερη σεζόν. Γενικά η καριέρα μου έχει πολλά απρόβλεπτα πράγματα και δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Είχα ξεκινήσει την καριέρα μου σαν αριστερό μπακ. Μετά ανέβηκα και έπαιξα πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή για να φτάσω τώρα να παίζω περισσότερο ως πλάγιος επιθετικός».

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας όψει των υποχρεώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 σε πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του α’ γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Το β’ γκρουπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το γ’ γκρουπ το Σάββατο (πρωί) 1 Ιουλίου και Κυριακή (πρωί) 2 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο καθιερωμένος αγιασμός. Μέχρι τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Α’ στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο.


Στις 9 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση της ομάδας για το Β’ Στάδιο προετοιμασίας που θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια με πιθανές ημερομηνίες την 19η και 22η Ιουλίου. Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό στις 23 Ιουλίου.
Από τις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει το Γ’ Στάδιο Προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια με προτεινόμενες ημερομηνίες 27 και 30 Ιουλίου

Ειδικά για την 5η εβδομάδα προετοιμασίας από τις 31 Ιουλίου ως 7 Αυγούστου εξετάζονται προτάσεις και προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο εξωτερικό.
Στις 12 Αυγούστου θα δοθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Ο Γαλαξίας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας του Δάσου Χαϊδαρίου με σκορ 2-1. Η ομάδα του Βασίλη Βόγλη προηγήθηκε στο 18΄ με τον Ρομπάνο και ισοφάρισε ο Σαφράς στο 42’. Το τελικό 1-2 πέτυχε ο  Μαυρής στο 52’.

Ξεκίνησαν οι Τσιριμιάγκος, Κανελλόπουλος, Κανδυλιώτης, Περουκανέας, Μασούρης, Μαυρής, Πατσίμας, Ζιαμπάρας, Σαμουλτάς, Νέμπουτ, Ρομπάνος. Έπαιξαν και οι  Ουγκουρεάνου, Σαχπατζίδης.

Ετικέτες

Με τον Παναγιώτη Καραγκούνη να κάνει πάλι «όργια» και να σημειώνει τρία γκολ τα Πράσινα Πουλιά δάγκωσαν τους Λέοντες με σκορ 3-0 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας