Τελευταία ενημέρωση 06:06, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έτοιμες για νίκη

Σήμερα (Τετάρτη 15/6)  θα διεξαχθεί ο αγώνας Αθήνα Ζωγράφου -Ατρομητος Μεικτή στις 21.30 για την 3η Αγωνιστικη του τουρνουά που διοργανώνει η γυναικεία ομάδα.

 

Οι παίκτριες του "Αστεριού" έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν οποινδήποτε αντίπαλο και θα παλέψουν και σήμερα για μια ακόμη νίκη.

Ετικέτες

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα παιδιά των Ακαδημιών να βρεθούν την Τετάρτη (19:00) στην ετήσια γιορτή του Δημου στο γήπεδο της Χωράφας με την αγωνιστική τους εμφάνιση, εξέδωσε η Άμιλλα.

 Η ανακοίνωση:

"Την Τετάρτη και ωρα 19:00 θα γίνει η ετήσια γιορτή του Δημου στο γήπεδο της χωράφας...Παρακαλούνται ολα τα παιδια με την αγωνιστική τους εμφάνιση να ειναι στο γήπεδο στις 18:30.

Υ.Γ. Όσοι γονείς έχουν την ευχέρεια και θέλουν να στηρίξουν το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου,μπορούν να φέρουν οποιοδήποτε είδους υλικά αγαθά που εκείνοι κρίνουν στην εκδήλωση της Τετάρτης...Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ολους κοντα μας".

Ετικέτες

Την Πέμπτη (16/06) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League, όπου θα επικυρωθεί και η βαθμολογία της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, της σεζόν 2015 – 16, όπου συμμετείχε και ο Ατρόμητος.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 16/06/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League, βαθμολογίας Αγώνων Κατάταξης Play Offs Super League και βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League, 2015 – 16.

2. Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος (Συνοπτικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Κλήρωση νέου Πρωταθλήματος, Ορισμός αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με τον Κανονισμό Παρατηρητών).

3. Αναδιοργάνωση διοικητικού μοντέλου Super League.

4.Tηλεοπτικά και χορηγικά θέματα.

5. Διαγωνισμός για την ιστοσελίδα και την database της Super League.

6. Αμοιβές εκπροσώπων Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

7. Πρόταση ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. για την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

8.Διάφορα».



Διάβασε περισσότερα στο: Επικύρωση βαθμολογίας και κίνηση των 12 | Superleague | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ετικέτες

Σήμερα θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες των Ακαδημιών του Γαλαξία στην γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου, για τις Ακαδημίες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα τουρνουά ποδοσφαίρου.

 

"Την τετάρτη 15-6-2016 και ώρα 19:30 καλούνται όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ στο γήπεδο της Χωράφας στην γιορτή και απονομή μεταλλίων που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου,,για τις ακαδημίες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα τουρνουά ποδοσφαίρου", αναφέρει η ανακοίνωση του Γαλαξία.

Ετικέτες

Δύο φιλικά παιχνίδια έχει κλείσει για αυτή την εβδομάδα το Παμπαιδικό τμήμα του Ήφαιστου Περιστερίου.

 

Δείτε το πρόγραμμα των Παμπαίδων: 

Πέμπτη 16/6 ΩΡΑ 9 ΜΜ Κηπούπολη-Ήφαιστος. ....Σάββατο γηπ. Ηφαίστου 7ΜΜ .Ήφαιστος -Άγιος Ιερόθεος

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας