Τελευταία ενημέρωση 09:18, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την αντίθεση τους στα σενάρια συγχώνευσης του ΓΣΠ εξέφρασαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin με ανάρτηση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουν τα εξής:

«ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ..!!

 

Ετικέτες

Γεννήθηκε με αναπηρία στο δεξί του χέρι, αλλά δεν το έβαλε στιγμή κάτω, φτιάχνοντας το μέλλον που πάντα ονειρευόταν.

Ο Χρήστος Κουτούλιας, γεννημένος στη συνοικία της Νέας Ζωής σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Γαλαξία αλλά γρήγορα τον κέρδισε ο στίβος. Και δικαιώθηκε!

Πριν από λίγες μέρες αυτό το περιστεριωτόπουλο που αξίζει πολλά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ καιώς με άλμα στο μήκος με 6.63 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μήκος T47.

Αλήθεια του στέρησε η έλλειψη του δεξιού χεριού του κάτι στη ζωή του; «Τώρα πια όχι. Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να είμαι “φυσιολογικός”. Σαν τους άλλους. Σαν τους συμμαθητές μου στο σχολείο, σαν την οικογένειά μου και εκείνους που βλέπω στην καθημερινότητά μου. Μου στέρησε ένα κομμάτι που είχε να κάνει με την εμφάνισή μου», είχε εξομολογηθεί.

Τι άλλαξε με τα χρόνια; «Συνήθισα τον εαυτό μου. Ωρίμασα και τα φιλοσόφησα αλλιώς».

Όταν ήταν μικρός, ζήλευε τα αρτιμελή παιδιά; «Όχι. Από μικρός μπορούσα να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Αυτό μου έμαθαν οι γονείς μου από την αρχή. Από το νήπιο, π.χ., μπορούσα να δέσω μόνος μου τα κορδόνια μου με το ένα μου χέρι. Κάνω τα πάντα με το ένα χέρι. Όλη η καθημερινότητά μου είναι πατέντες».

Κατόπιν αναφέρθηκε στο κατά πόσο έχουν βοήθεια τα άτομα με αναπηρία από το κράτος. «Δυστυχώς όχι. Παλεύουν μόνα τους να βοηθηθούν μέσα από τις κατακτήσεις τους. Ούτε ο κόσμος σέβεται τους ανθρώπους με αναπηρία. Όλες οι θέσεις στα ΑΜΕΑ στα πάρκινγκ είναι πιασμένες από τύπους που βαριούνται να περπατήσουν 10μ. παραπάνω. Αυτή είναι η Ελλάδα. Δεν υπάρχει παιδεία».

Ετικέτες

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή δεκάδων αθλητριών η Ειρήνη Περιστερίου πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη τη μεγάλη γιορτή της στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος» με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς.

Τα κορίτσια όλων των τμημάτων παρουσίασαν το πρόγραμμα τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους καλεσμένους που τίμησαν αυτή την όμορφη γιορτή προεξέχοντος του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ετικέτες

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακoίνωσε την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές-σημαίες για την ομάδα, Αλέξανδρο Κακλαμάνο και Νίκο Μπερτσιά.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και η ευσυνειδησία τους αποτέλεσαν αυτά τα δυο χρόνια συνεργασίας στοιχεία που καθιέρωσαν το σύλλογο και του έδωσαν τη δυνατότητα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος δεν θα ξεχάσει τα κρίσιμα τέρματα που σημείωσε ο Μπερτσιάς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και στους αγώνες μπαράζ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική.

Όσον αφορά, τον Κακλαμάνο από την πρώτη στιγμή που μεταγράφηκε στο σωματείο, γνώριζε τις υψηλές απαιτήσεις και όχι απλά έφερε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, αλλά μπήκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση για να παραμείνουν στην ομάδα, αμφότεροι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να απαντήσουν θετικά με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να χωρίσουν σε φιλικό κλίμα.
 
Η διοίκηση εύχεται όσο στο Νίκο Μπερτσιά όσο και στον Αλέξανδρο Κακλαμάνο καλή επιτυχία σε προσωπικά και επαγγελματικό επίπεδο.
Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για τους πόνους στα πόδια και δίνει χρήσιμες απαντήσεις για τη θεραπεία τους.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας