Τελευταία ενημέρωση 16:11, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Σβάρνα» τους «Αγίους» πήρε ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία του για τη νέα περίοδο δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων.

Ετικέτες

Ο αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Βαγγέλης Μπαταγιάννης και όχι ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός έδωσε το παρών στη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με την ολομέλεια των ΠΑΕ της Super League.

Εκτός του Βαγγέλη Μπαταγιάννη που είναι άριστος νομικός και γνώστης του ποδοσφαίρου που εκπροσωπεί τον Ατρόμητο υπόλοιπες ΠΑΕ εκπροσωπούνται από τους εξής: Δημήτρης Μελισσανίδης (ΑΕΚ) Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημοκράτης Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος),  Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Μανώλης Μαθιουλάκης (Πλατανιάς), Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής), Χρήστος Πανόπουλος (Ξάνθη), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λάμπρος Μπαλόκας (Λεβαδειακός) και Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ). 

 

Ετικέτες

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ πρτοετοιμασίας για τη νέα περίοδο έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Αγιος Ιερόθεος.

Αντίπαλος του ήταν ο Ατρόμητος Κ20 τον οποίο νίκησε με σκορ 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Κετσετζόγλου στο πέμπτο λεπτό.

Η ομάδα του Χατζηαλέξη έδειξε για μια ακόμη φορά αν και συνάντησε μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 51χρονος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ωστόσο έχει καταλήξει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνους που προορίζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Ραφήνα.

Αναλυτικά, η σύνθεση:
Κυρίτσης (46' Ρούμπης), Πολίτης (70' Καμαρέτσος), Ανταλής, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Ζηκος, Νιζάμης, Τρακόσης,  Κετσετζογλου, Κυριαζής, Πανουσης (70' Υπο Δοκιμήν).  

Ετικέτες

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα το  8ο « ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» όπεν  Σκακιστικό τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση  έλο  που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Ετικέτες

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ φαίνεται να έγινε λίγα 24ωρα πριν την οριστική αποχώρησή από το ποδόσφαιρο του Γκιρτζίκη.

Η Εκλογική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό, είναι εκείνη που ανακηρύσσει τους υποψηφίους προς εκλογή και καταρτίζει τα ψηφοδέλτια εκλογής. Ο ορισμός της είναι υποχρεωτικός και χωρίς αυτήν, εκλογές δεν μπορούν να γίνουν!

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας