Τελευταία ενημέρωση 15:42, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η γιορτή της Τσικνοπέμπτης πλησιάζει και τα καταστήματα κρεάτων «Λεβέντης» έχουν ετοιμάσει τις πιο όμορφες κρεατολιχουδιές για ψήσιμο στους εκλεκτούς πελάτες του συνεχίζοντας και αυτή την εβδομάδα με εκπληκτικές προσφορές: μπριζόλες λαιμού 2,98€!!! Μπουτια κοτοπουλο 1,79€ μοσχαράκι νεαρό σπάλα-ελιά 6,98€ ποντίκι ημιγαλακτος 5,98€.

Όλες οι κρεατολιχουδιές είναι παραγωγής των καστημάτων «Λεβέντης», στο Περιστέρι η διεύθυνση είναι Πελασγίας 17 στα Εκατόδενδρα.

Ετικέτες

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της Τόλμης με τον προπονητή Γιώργο Τζωρτζάτο. Μετά από μεγάλο διάστημα μη επιθυμητής απόδοσης και συνεχόμενων ηττών οι δύο πλευρές αποφάσισαν μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα να χωρίσουν τους δρόμους τους. Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Τπολμης ευχαριστεί τον Τζωρτζάτο για την προσπάθεια του και όσα πρόσφερε στην ομάδα. Τονίζει δε ότι θα είναι πάντα φίλος του συλλόγου και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ετικέτες

Από το Μπουρνάζι στην Ανθούπολη θα βρεθεί αύριο η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας για να αντιμετωπίσει τον ΓΣΠ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας.

Ετικέτες

 Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε η ομάδα Προτζούνιορ του Ατρόμητου που παραμένει αήττητη από τον Σεπτέμβριο κάνοντας επίδειξη ισχύος κόντρα στον Ερμή Άνω Λιοσίων τον οποίο φιλοδώρησε με έντεκα τέρματα (11-1) και μάλιστα εκτός έδρας. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Μπράχος, Ραδαίος, δύο γκολ ο Ψαράκης και από ένα οι Καραθανάσης, Σπηλιόπουλος, Γκέρος.

Έπαιξαν για την ομάδα του τεχνικού Τάσου Γκέρου  οι Μπονέλης, Καραθανάσης, Καραβελάκης, Σπηλιόπουλος, Δάλλας, Μπράχος, Ψαράκης, Γκέρος, Παναγιώτου, Ραδαίος.

Ετικέτες

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣΠ θα κοντραριστεί στο τοπικό ντέρμπι με την Άμιλλα στο κλειστό του Μπόθου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας