Τελευταία ενημέρωση 09:38, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το εγκώμιο του νεαρού τερματοφύλακα του Ατρόμητου Βασίλη Μπάρκα έπλεξε  ο Βασίλης Αλεξούδης ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στη χώρα μας.

Ετικέτες

Την ικανοποίηση της εξέφρασε η Ανθή Μπαλτά για την φετινή πορείας της Γυναικείας Ομάδας της Άμιλλας στη Γ’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Τα Προμίνι του ΓΣΠ είναι πανέμορφα και στο παρκέ, όχι μόνο εκτός!. Η ομάδα στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο τουρνουά του Αμύντα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και έδειξε την καλή δουλειά στην πράξη νικώντας με σκορ 46-32. Δικαιολογημένα ο προπονητής των παιδιών Δημήτρης Ραρρής ήταν ενθουσιασμός από την εμφάνιση κυρίως και από τη νίκη κατά δεύτερο λόγο.

Ετικέτες

Για να δούμε τι θα δούμε!. Τον Γιώργο Τζοβάρα από τον Σύνδεσμο της Φθιώτιδας επέλεξε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να σφυρίξει το αυριανό ντέρμπι του Άγιου Ιερόθεου με αντίπαλο την Προοδευτική για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι γνώμες για τον συγκεκριμένο διαιτητή διίστανται. Οι ικανότητες του είναι εξαιρετικές και θεωρείται από τις καλές σφυρίχτρες της Β’ Εθνικής. Από την άλλη πλευρά όμως είναι κι ένας διαιτητής με φιλοδοξίες που θέλει να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα και τέτοιες περιπτώσεις διαιτητών δεν προκαλούν το εφησυχασμό. Πρόσφατα τον κατήγγειλε μάλιστα ο παράγοντας του Βελισσαρίου Γιάννης Λέττας λέγοντας για μια διαιτησία του Τζοβάρα σε παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη τα εξής: «Μετά το 65' ανέβηκε η ομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε και βάλαμε ένα γκολ στο 93' που εγώ δεν ξέρω αν είναι πέναλτι ή όχι. Ο διαιτητής είναι ένας εξαιρετικός διαιτητής, είμαι σίγουρος ότι θα σφυρίξει στην Σούπερ Λιγκ γιατί έχει τα προσόντα, είναι καλό «εργαλείο» και πιστεύω ότι θα πάει ψηλά».

Το παράδοξο πάντως είναι ότι η ΕΠΟ δεν όρισε τους βοηθούς που έχει σχεδόν μόνιμα στα παιχνίδια του ο Τζοβάρας και είναι οι Δόσκορης ( α΄βοηθός)  και  Δουδούμης η Ζιγκερίδης (β’ βοηθός).

Αντιθέτως του έβαλε πλάι του τον Σπυρόπουλο και τον Δουλγεράκη από την Ανατολική Αττική με τους οποίους δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ. Και ο εν λόγω ορισμός μόνο προβληματισμό μας προκαλεί!

Ετικέτες

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Νέων της Χρυσούπολης, που ήρθε να προστεθεί στην επιτυχία της Ανδρικής Ομάδας η οποία ανανέωσε την παραμονή της στην Β' ΕΣΠΑ κατακτώντας μάλιστα τη 2η θέση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας