Τελευταία ενημέρωση 14:23, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με σκορ 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό παιγνίδι του Γαλαξία  με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερίου για την περίοδο 2016-17.

Ετικέτες

Την πρώτη  επίσημη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει αύριο η Θύελλα Περιστερίου.

Ετικέτες

Ξεκίνησαν από χθες τις προπονήσεις για τη νέα περίοδο τα τμήματα Παμπαίδων και Τζούνιορ του Ηρακλή Περιστερίου.

Παρουσία πλήθος γονέων και των προπονητών κ.κ Δασκαλόπουλου Νίκου και Κούμπαρη Διονύσιου έγινε η πρώτη προπόνηση των Παμπαίδων στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ακολούθησε η προπόνηση των Τζούνιορ με τεχνικό επιτελείο τους Καραγκούνη Βασίλειο και Δασκαλόπουλο Νίκο και αρκετούς νέους παίκτες.

Ετικέτες

Μια από τις αξιόπιστες ελληνικές εταιρίες στο χώρο της η εταιρία « MODILE BATTERY OE» λειτουργεί από το 1991 με έδρα το Περιστέρι και ασχολείται με την εισαγωγή μπαταριών αυτοκινήτων, μοτό, σκαφών, επαναφορτιζόμενων SLA, δίβολτων στοιχείων έλξεως και ειδικών μπαταριών τεχνολογίας GEL και AGM.

Με την 25ετή εμπειρία στο χώρο και χάρη στην εξελιγμένη και άριστη ποιότητα των προϊόντων της, με τις τεχνικές γνώσεις, την κατάρτιση του προσωπικού, αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών , είναι σε θέση να δώσει λύσεις για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα, σκάφη, φωτοβολταϊκά και σε όλες τις εφαρμογές μπαταριών γενικής χρήσης.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την MODILE free της TUDOR COMPANY Brazil, την ZAP Sznajder Batterien SA, τις East Penn manufacturing co. USA ,Huwai Power Source & Technology co. και Schumacher LtD, United Kindom.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα INTERNATIONAL STANDARDS και τους κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος

Θα  τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, διαθέτει δύο καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αθήνα που μπορούν να ελέγξουν ΔΩΡΕΑΝ την μπαταρία σας και να σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για την αντικατάσταση της και τον έλεγχο του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου.

Επισκεφθείτε εδώ την επίσημη σελίδα της εταιρίας http://modilebattery.gr/kallyas/wordpress/

 

Ετικέτες

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς για την πολύ φιλόδοξη ΠΟΑΛ. Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου αντιμετώπισε στο γήπεδο Ηφαίστου το Λόφο Αετών κι επικράτησε με σκορ 6-3 μπροστά σε 100 θεατές.

Η ομάδα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκόραρε με τους Ρούσια, Κράβαρη, Αντωνίου,Κέβιν, Τζέσι, Κότσαλο. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Σούρσο, Αντωνίου, Κράβαρη,Ρούσια.

Έπαιξαν οι: ΣΟΥΡΣΟΣ,ΧΟΛΟΓΚΙΤΑΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΤΣΗΣ,ΚΟΤΣΑΛΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΙΚΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ,ΜΑΡΟΥΛΗΣ,ΡΟΥΣΙΑΣ,ΚΡΑΒΑΡΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΜΑΜΑΛΗΣ,ΚΕΒΙΝ, ΤΖΕΣΙ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας