Τελευταία ενημέρωση 15:11, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η κλήρωση των αγώνων της 4ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών.

Εκεί, ο Ήφαιστος Περιστερίου θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο του, μετά τη νίκη επί 2-0 επί του Μικρασιατικού την Τετάρτη (5/10) και την πρόκριση που πήρε.

 

Ετικέτες

Γενέθλια έχει σήμερα ένας από τους ανθρώπους που "τρέχουν" συνεχώς για τον Ηρακλή Περιστερίου και βοηθά σε όλα τα τμήματα, καθώς νιώθει την ομάδα ως οικογένεια του.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάββα Φιλιππάκη, ο οποίος γεννήθηκε  σαν σήμερα και η ιστοσελίδα μας του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα.

Ετικέτες

Το ματς με τους παλαίμαχους της Ανθούπολης ήταν το τελευταίο φιλικό των Βετεράνων του Α.Ο Περιστερίου, πριν την έναρξη του τουρνουά παλαιμάχων.

Πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με την Παλαιά Φώκαια στο γήπεδο Τσαλαβούτα την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και όλοι στην ομάδα του Περιστερίου έχουν το μυαλό τους μονάχα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ετικέτες

Το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος παλαιμάχων σκέφτονται οι Βετεράνοι της Ανθούπολης, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν το Καματερό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Καματερού και στις τάξεις της ομάδας του Περιστερίου υπάρχει αισιοδοξία ως εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η νίκη.

Ετικέτες

Ρεπό θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακό όλα τα τμήματα της γυναικείας ομάδας καθώς το Σάββατο παντρεύεται η παίχτρια της ομάδας, Παπαδοπουλου Χριστίνα και βαφτίζει και τον γιο της. Όλοι Οι άνθρωποι της ομάδας της στέλνουν τις ευχές τους.

"Ρεπό αυτό το ΣΚ σε όλα τα τμήματα της γυναικείας ομάδας καθώς το Σάββατο παντρεύεται η παίχτρια της ομάδας μας Παπαδοπουλου Χριστίνα κ βαφτίζει κ τον γιο της. Όλοι εμείς στην Οικογένεια του Ατρομητου της ευχόμαστε Η ώρα Η καλή", αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας