Τελευταία ενημέρωση 23:49, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η σχέση τους επί σειρά ετών ήταν σαν εκείνη του πατέρα με το γιο. Εν προκειμένου του ποδοσφαιρικού πατέρα και του ποδοσφαιρικού γιου. Γιώργος Κορακάκης και Γιώργος Παράσχος συνεργάστηκαν μαζί ο πρώτος ως ποδοσφαιριστής και ο δεύτερος ως προπονητής.

Δημιούργησαν μεταξύ τους μια μοναδική σχέση που βασίστηκε στον σεβασμό και στην εκτίμηση. Ο Γιώργος Κορακάκης σεβόταν την ιστορία, την εμπειρία, τις γνώσεις του Γιώργου Παράσχου.

Με την σειρά του ο Γιώργος Παράσχος σεβόταν το ήθος, τη παιδεία, τις ικανότητες του Γιώργου Κορακάκη που πάντα τον δικαίωνε με την προσπάθεια του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο ρόλο που είχε μέσα στα αποδυτήρια.

Σήμερα ο ποδοσφαιρικός γιος θα συναντήσει τον ποδοσφαιρικό πατέρα από διαφορετικούς πάγκους. Κάποτε θα γινόταν και αυτό.

Ο Γιώργος Κορακάκης προπονητής πια στον Ατρόμητο θα συναντήσει από την άλλη πλευρά του πάγκου τον πρώην προπονητή του στον Ατρόμητο και νυν του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο.

Θα είναι αντίπαλοι όμως μόνο για ενενήντα λεπτά. Πριν και μετά τον αγώνα θα είναι μαζί. Όπως τότε, γιατί η σχέση τους παραμένει το ίδιο δυνατή!

Ετικέτες

Την έκτη του επίσκεψη στα Περιβόλια Χανιών πραγματοποιεί σήμερα ο Ατρόμητος ο οποίος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στις 17.15 τον Πλατανιά στο τελευταίο ματς για το 2016.

Στις προηγουμενες πέντε επισκέψεις της η ομάδα έμεινε αήττητη καθως έχει απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες κάτι που θα επιδιώξει και σήμερα να μείνει δηλαδή αήττητη και να ολοκληρώσει με τον καλυτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της για τη χρονιά που φεύγει.

Και αν στην αποστολή του Ατρόμητου δεν μετέχει ο Λε Ταλέκ ενώ η συμμετοχή του Ούμπιντες που ταξίδεψε στα Χανιά θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, στο στρατόπεδο του Πλατανιά υπάρχουν δύο απουσίες βασικών παικτών: Του Μπανανά και του Στανισάβλεβιτς.

Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε στην αποστολή τους: οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Στάθης, Βίταλι, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Ντίντακ, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντίνας, Ντιλαβέρ, Τσουράκης, Γιορέντε.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΑΜΔΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 

 

Ετικέτες

 Εύκολο έργο περιμένει τον Φοίνικα, αρκεί να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο, καθώς αύριο στις  3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Χωράφας θα υποδεχθεί την εκ των ουραγών Ένωση Βοτανικού.

Ετικέτες

 Να δώσει συνέχεια στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Καισαριανή θέλει η Άμιλλα η οποια στο τοπικό ντέρμπι της πόλης θα αντιμετωπίσει αύριο στις 3 το μεσημέρι την συμπολίτισσα Χρυσούπολη στην κοινή τους έδρα.

Ετικέτες

 Με στόχο ένα θετικο αποτέλεσμα δείχνοντας τη γνωστή μαχητικότητα μακριά από την έδρας της θα αγωνιστεί η Ανθούπολη αύριο στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ (11.30) με αντίπαλο τον ΓΣ Καισαριανής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας