Τελευταία ενημέρωση 16:55, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Περιστερίου ο θάνατος από ανακοπή του χειρουργού ορθοπαιδικού Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλου.

Μέλος του ΓΣΠ και γιατρός του συλλόγου επί σειρά ετών ο Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλος ήταν ένας διακεκριμένος επιστήμονας και από τα «μαγικά του χέρια» είχε θεραπευτεί πολλοί αθλητές του συλλόγου και όχι μόνο. Ξεχώριζε για το ήθος του και την προσφορά του. Διατηρούσε το ιατρείο του στην οδό Σαρανταπόρου.

Στη μνήμη του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο αυριανό ματς με τον Πανελευσινιακό, του οποίου επίσης έχει διατελέσει κατά τραγική σύμπτωση επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.

Ετικέτες

Για το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ ο Ηρακλής ειχε εύκολο έργο απέναντι στον ΑΟ Ιλίου.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ20 καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον ΠΑΣ Γιάννινα και διεύρυνε τη νίκη στην επανάληψη με σκορ 6-0 παρουσία του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Αντώνη Νικοπολίδη στις κερκίδες του Ρουφ αλλά και του Γιώργου Κορακάκη.

Ετικέτες

Τη ευκαιρία να μεγαλώσει ήυ στην χειρότερη περίπτωση να διατηρήσει τη διαφορά των έξι πόντων από την ΑΕΚ θα έχει ο Ατρόμητος ο οποίος αύριο στις 10 το πρωί θα υποδεχθεί τον Πλατανιά στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ17 «ξέρανε» την πρωτοπόρο ΑΕΚ μέσα στα Βριλήσσια κατακτώντας μια παλικαρίσια νίκη με σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας