Τελευταία ενημέρωση 08:30, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συγκρατήστε αυτές τις ημερομηνίες γιατί η άνοδος του Αγίου Ιεροθέου στη Γ’ Εθνική είναι υπόθεση όλου του Περιστερίου. Δεν είναι μόνο των ανθρώπων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, δεν είναι μόνο των ποδοσφαιριστών της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου, δεν είναι μόνο των κατοίκων της περιοχής.  Είναι όλων των φιλάθλων!.

Πόσο μάλλον όταν στην πόλη μας θα βρεθούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δύο ομάδες που μας θυμίζουν το παρελθόν, δύο γειτονικές ομάδες που παραδοσιακά έβρισκαν στο δρόμο τους τον Ατρόμητο αλλά τώρα για πρώτη φορά θα βρουν τον Άγιο Ιερόθεο.

18 Μαϊου λοιπόν έρχεται η Προοδευτική, 22 Μαϊου έρχεται το Αιγάλεω!. Και οι δύο στο Περιστέρι!

Από την  άλλη πλευρά  καλό είναι να παραδειγματιστούμε και να αναλογιστούμε πόσες και μεγάλες στιγμές ζούμε τα τελευταία χρόνια με τον Ατρόμητο που ίσως να μην τις έχουμε συνειδητοποιήσει και τις δεν μπορεί να τις «σβήσει» μονοκοντυλιά η φετινή σεζόν που μόνο χαμένη όμως δεν είναι!.

Ετικέτες

Μια πολύ όμορφη σκέψη έγινε πραγματικότητα από τους υπεύθυνους τους Γυναικείου Τμήματος του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη και Τάσο Τράγο.

Ετικέτες

Mε την επιστροφή των Γκορμπούνοφ (Εθνική Ανδρών Λευκορωσίας ) και Λημνιού (Εθνική Νέων),  από σήμερα όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Περιστερίου.

 Ο Γκορμπούνοφ έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα ενώ ο Λημνιός έκανε αποθεραπεία μαζί με τους Κατράνη και Ρεγκάκο. Και οι τρεις  αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Εθνικής Νέων στους αγώνες με Ισπανία, Αγγλία και Γεωργία για τον 1ο όμιλο της elite round του EURO.

Αύριο το πρωί η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Την τελευταία επίσκεψη για φέτος σε σχολείο του Περιστερίου έκανε σήμερα ο Ατρόμητος που για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης.  Σήμερα το μεσημέρι, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης αντιπροσωπεία των παικτών που την αποτελούσαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χαβιέρ Ούμπιντες και Γιάννης Κοντοές επισκέφθηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του κυριακάτικου παιχνιδιού. Οι μαθητές υποδέχθηκαν με θέρμη και αγάπη τους παίκτες της ομάδας που υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους!.

Ετικέτες

 Κλήρωση που «μυρίζει»  άνοδο για τον Άγιο Ιερόθεο!. Στα γραφεία της ΕΠΟ έγινε σήμερα η κλήρωση για τα μπαράζ που θα αναδείξουν τις ομάδες οι οποίες από τις τοπικές ενώσεις θα ανέβουν στην Γ’ Εθνική και ο πρωταθλητής του 2ου Ομίλου της ΕΠΣΑ Άγιος Ιερόθεος είχε μια πολύ καλή κλήρωση που άμα την εκμεταλλευτεί θα μπορέσει ακράδαντα να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Αντίπαλοι του θα είναι το Αιγάλεω, η Προοδευτική και ο Αετός Κορυδαλλού πλην συγκλονιστικού απρόοπτου γιατί καμία από αυτές τις ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο , κάτι που μόνο ο «Άγιος» το έχει πετύχει.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας ξεκινάει εκτός έδρας με τον Αετό Κορυδαλλού, θα δώσει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Προοδευτική- Αιγάλεω, Αετό και θα κλείσει εκτός έδρας με Προοδευτική και Αιγάλεω.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΙΓΑΛΕΩ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΑΕΤΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Οι αγώνες μπαράζ  θα ξεκινήσουν στις 15 Μαϊου και θα ολοκληρωθούν στις  5 Ιουνίου.

ΑΓΙΕ ΙΕΡΟΘΕΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 Πρωταθλητής 1ου ομίλου ΕΠΣ Αθηνών 0 0 0 0 0 0 0
2 Πρωταθλητής 2ου ομίλου ΕΠΣ Αθηνών 0 0 0 0 0 0 0
3 Πρωταθλητής 1ου ομίλου ΕΠΣ Πειραιά 0 0 0 0 0 0 0
4 Πρωταθλητής 2ου ομίλου ΕΠΣ Πειραιά 0 0 0 0 0 0 0
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας