Τελευταία ενημέρωση 17:50, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Αμπάρωσε» την 1η θέση!

Τη πρώτη θέση κλείδωσε ο Ταξιάρχης στον Β' Όμιλο της Α' Κατηγορίας με τη νίκη του(3-0) απέναντι στον Ποσειδών 100, θέση που του δίνει το απ'ευθείας εισιτήριο για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτες παρά την κρισιμότητα του αγώνα, αρνητικός παράγοντας ίσως να ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ιεροθέου καθώς και η ώρα έναρξης (12:00).

Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Πλέστης Π.Α. (30'), Λαγκαδινός (60'), Πιξομάτης (70').Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο νοκ-αουτ ματς Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Ποσειδώνα Μπουρναζίου.

 ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ(ΔΟΥΛΗΣ) :ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ, ΠΡΙΤΣΗΣ, ΔΕΜΟΝΑΚΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ(60' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ),ΠΛΕΣΤΗΣ Π.Δ., ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ(45' ΑΚΟΥΡΟΣ), ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ(60' ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ), ΦΙΝΟΣ(45' ΣΒΑΡΝΟΣ),ΠΛΕΣΤΗΣ Π.Α(45' ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ.

Ετικέτες

«Δύο στα δύο» έκανε ο Ατρόμητος Κ13 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2003) στους αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και το  Respect Cup.

Στον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΠΣΑ  κέρδισε στο γήπεδο Τραχώνων τους τοπικούς Τράχωνες 3-0 με γκολ των  Ζάννη (38’), Πάζα (49’), Στηβ (56’).

Ξεκίνησαν οι Λέντιο, Ψύχας, Παρασχάκης, Σάσσαλος, Ζαννής, Χριστοφορίδης, Πάζα, Καλομοίρης, Παναγιωτόπουλος, Ντόσκορης, Οικονόμου. Έπαιξαν και οι Νικολακόπουλος, Δευτεραίος, Λουκόπουλος, Στηβ, Δράκος.

Στον δεύτερο αγώνα για το τουρνουά Respect Cup κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση στο γήπεδο Νταμάρι την Ακαδημία Arsenal Αφιδνών με σκορ 6-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Στηβ και από ένα οι Χριστοφορίδης, Αχμέτ, Χάσα κι ένα αυτογκόλ.

Ξεκίνησαν οι Νικολακόπουλος, Δευτεραίος, Λουκόπουλος, Παρασχάκης, Σάσσαλος, Χριστοφορίδης, Πάζα, Καλομοίρης, Παναγιωτόπουλος, Χασάν, Στηβ. Έπαιξαν και οι Λέντιο, Ψύχας, Ζαννής, Αχμέτ.

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ : Β. ΚΑΛΤΣΗΣ - Γ. ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ - Γ. ΠΑΤΑΤΑΝΕΣ

Ετικέτες

Την τρίτη θέση στη βαθμολογία μοιράζεται ο Φίλιππος μετά από την ήττα του στον Κόκκινο Μύλο με σκορ 76-65 από την ΑΕ Αχιλλεύς για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ Ανδρών.

Ετικέτες

Mπράβο Αστέρα!. Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν τα παιδιά της περιστεριώτικης ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τα Βριλήσσια για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΕΣΚΑ Ανδρών με σκορ 65-53.

Ετικέτες

 Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ιπποκράτης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Κυψέλης κατακτώντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας