Τελευταία ενημέρωση 05:20, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Μυτιλήνη εναντίον της Καλλονής έκαναν αποθεραπεία και spa.  Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά συμπεριλαμβανόμενου του Μπίτολο.

Ο Κατσουράνης επιστρέφει ως καθηγητής!

Το αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη θα επισκεφθεί αύριο το πρωί γκρουπ μαθητών του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Ιπποκράτειος. Με καθηγητή τον Κώστα Κατσουράνη που αγωνίστηκε πέρσι για έξι μήνες τον Ατρόμητο, την τελευταία εν Ελλάδα ομάδα της πολύ μεγάλης καριέρας του. Ο Κατσουράνης διδάσκει στους μαθητές την προπονητική με κατεύθυνση και η επίσκεψη τους στο αθλητικό μας κέντρο γίνεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους από τον πολύ σπουδαίο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή!.

Ετικέτες

Η ΚΠΡ προστέθηκε στις Άστον Βίλα και Στόουκ Σίτι στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Μπάρκα. Αναμένονται προτάσεις για τον διεθνή γκολκίπερ.

Ο 94άρης Βασίλης Μπάρκας πριν από τρία χρόνια είχε δοκιμαστεί στην Στόουκ Σίτι και έκτοτε μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των Άγγλων. Ωστόσο τα προσόντα του, οι εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων αλλά και οι 11 ως τώρα φετινές στη Superleague κίνησαν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρα από την Στόουκ Σίτι (που δεν είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα) και η Άστον Βίλα έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον νεαρό τερματοφύλακα, ενώ εσχάτως στους ενδιαφερόμενους αγγλικούς συλλόγους προστέθηκε και η ΚΠΡ.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι το ενδιαφέρον μεταφράζεται σε επίσημη πρόταση αν και ο Μπάρκας αποτελεί έναν από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αποτελούν επί του παρόντος στόχους αρκετών ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό. 

Αν τελικά μετατραπεί το ενδιαφέρον σε πρόταση τότε θα πρόκειται για την πιο σπουδαία πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Ατρόμητου. Ενός ακόμα ταλέντου που ανδρώθηκε στις ακαδημίες της ομάδας.

Ετικέτες

Κρίμα και άδικο για την ομάδα Κ17 του Ατρόμητου που γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1 κι έχασε ταυτόχρονα την ευκαιρία να κλειδώσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Με τύχη – βουνό και κορυφαίο τον τερματοφύλακα τους Σκαφίφα, και αυτό κάτι λέει οι αρυθρόλευκοι από την άλλη πλευρά εξασφάλισαν την είσοδο τους στην τελική φάση που θα γίνει στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Καλτσή προηγήθηκε μόλις στο 3' με γκολ του Ιμέρι.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 11' ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από συνδυασμό του Βοϊλη με τον Κωστανάσιο η μπάλα έφτασε στον Καμπετσή ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά του Ατρόμητου που τελικά όχι μόνο δεν πήρε την ισοπαλία αλλά έχασε κιόλας.

Στο 88’ μετά από σέντρα του Ξενιτίδη από τα δεξιά ο Τσιριγώτης παίρνει την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη για το τελικό 1-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Βιταλιώτης, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος (33' Κιτσόπουλος), Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγέντης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ζαραφέτας (73' Δόσης), Κακοσίμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας,  Αμπάρα, Χατζηχρήστου (62' Μανωλάκης), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (90' Παπαδογιωργάκης), Αγγελόπουλος (26' Πέιος), Καμπετσής (76' Χατζηιωαννίδης) , Ξενιτίδης, Βοΐλης (75' Τσιριγώτης).

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21 47
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 22 42
3 A.E.K. 22 36
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 22 36
5 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20 35
6 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 22 34
7 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 22 23
8 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23 19
9 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 22 4
Ετικέτες

Τη μνήμη δύο Λέσβιων ποδοσφαιριστών  που έχουν φορέσει τη φανέλα του κι έχουν φύγει από τη ζωή τίμησε ο Ατρόμητος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Μυτιλήνη για την ένταξη του  Αιγέα Πλωμαρίου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Παρουσία του ηγέτη της ομάδας Γιώργου Σπανού που έδωσε το παρών στην εκδήλωση,  πρώτη πήρε την αναμνηστική πλακέτα η οικογένεια του Ανδρέα Δαλαμπέκη ο οποίος έπαιξε τη διετία 1972-74 στον Ατρόμητο. Την πλακέτα στην κόρη και στον αδελφό του Ανδρέα Δαλαμπέκη έδωσε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Λαζαρίδης.

Ακολούθως η γυναίκα και τα δύο παιδιά του Παναγιώτη Σαλταμάρα παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα από τον Σάκη Σασσαλο ο οποίος ήταν συμπαίκτης του αείμνηστου ποδοσφαιριστή στο πρώτο μισό της δεκαετίας του ’80.

Και οι δύο οικογένειες, φανερά συγκινημένες για την τιμή που έγινε  στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων ευχαρίστησαν πολύ θερμά τον Ατρόμητο που δεν ξέχασε ένα μέρος της ιστορίας του!.

 

Ετικέτες

 Tα καλύτερα έρχονται για τους παλαίμαχους της Ανθούπολης, η ομάδα των οποίων μπαίνει σε νέες βάσεις.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας