Τελευταία ενημέρωση 11:42, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Πάλεψε όσο μπορούσε ο ΓΣΠ αλλά γνώρισε την ήττα στην Πάτρα από τον τοπικό ΝΟ που έκανε το 4Χ4 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2.

Οι περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πατρινές απώλειες των Γκότση και Κοντάκου και θα δώσουν μάχη για την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ. Προς το παρόν, το Περιστέρι έχει μαζέψει 4 βαθμούς.

Στα σημαντικά, η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο προπονητής του ΝΟΠ, Β.Λαμπάτος, για διαμαρτυρία, ενώ κάρτα δέχθηκε και ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων.

ΝΟΠ: Πολλάτος 1, Κανελλόπουλος 1, Λάππας 1, Φυκούρας 4, Κωνσταντακόπουλος 1, Ρογδάκης 1, Μπιτσάκος 1, Βικάτος 1, Πασσάς 1.

Περιστέρι: Κοράκης 2, Μαργαρίτης 1, Κουκουμάκης 1, Τσολακίδης 1, Στέλλας 1.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 4-2, 3-3.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ:

ΝΟ Πατρών – ΓΣ Περιστερίου 12-6, ΝΟ Λάρισας – Απόλλων Σμύρνης 7-12.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

1.ΝΟ Πατρών    4              50-30     12

2.Απόλλων Σμ.    4              39-33     7

………………………………………………………………

3.ΝΟ Χαλκίδας  4              30-34     6

…………………………………………………………….

4.ΓΣ Περιστερίου 4              24-33     4

5.ΝΟ Λάρισας    3              26-39     0

Ετικέτες

Συγκίνηση στο φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου και ειδικά σε όσους τον έζησαν ως παίκτη και ως προπονητή προκάλεσε ο θάνατος του Γιώργου Βαρλάμου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο (Πέμπτη) από την εκκλησία του Δημοτικού Κοιμητηρίου Περιστερίου στις 3.30 καθώς επιθυμία του εκλιπόντος ήταν να ταφεί στην περιστεριώτικη γη που αγάπησε και τον αγάπησε.

Μετά το τέλος του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ, ο Βασίλης Μπάρκας μετέφερε τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας για την απώλεια του Γιώργου Βαρλάμου τονίζοντας ότι και ο εκλιπών ξεκινησε το ποδόσφαιρτο από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου όπως κι εκείνος.

Ετικέτες

Την πρόκριση της στα play off του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκα πανηγυρίζει από σήμερα και μαθηματικά ο Ατρόμητος. Σε σημερινό εξ' αναβολής παιχνιδι ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη με αποτέλεσμα το τελευταίο παιχνίδι του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μια εξαιρειτκή χρονιά για τον Ατρόμητο Κ17 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς άγχος πια θα επιδιώξει το τέλειο: Να κατακτήσει το πρωτάθλημα στα play off που θα γίνουν στο Περιστέρι. Θα πάρουν μέρος επίσης ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κι ένας εκ των ΠΑΣ Γιάννινα ή Ξάνθη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23 53
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 23 43
3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 23 39
4 A.E.K. 24 39
5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 23 39
6 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 23 34
7 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 23 23
8 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23 19
9 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 23 4
Ετικέτες

«Υπάρχουν ελπίδες» τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη τύπου μετά τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Πρώτος μας στόχος ήταν να έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, αλλά σταδιακά ισορροπήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και ευκαιρίες. Εκεί όμως που το ματς έδειχνε ότι δεν θα γίνει κάτι, έβαλε το γκολ και πήρε τελικά τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας. Το 1-0 μας δίνει ελπίδες, αλλά θα πρέπει στη ρεβάνς να αλλάξουμε πράγματα για να μπορέσουμε εμείς να βρεθούμε στον τελικό».

Για την κακή εικόνα του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος: «Η ΑΕΚ πίεσε αρκετά στο πρώτο μέρος. Έχει τους παίκτες να το κάνει, έπαιζε και στην έδρα της. Εμείς δεν κρατήσαμε όσο ήθελα την μπάλα, αλλά σταδιακά κουράστηκε και η ΑΕΚ. Όπως είπα όμως και πριν, εκεί που δεν φαινόταν ότι θα αλλάξει κάτι, μπήκε το γκολ και ήρθε αυτό το σκορ».

Για το αν σχεδίασε το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Όχι, ξέραμε ποιοι θα παίξουν, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με πολλά υπέρ το αποψινό ματς (α’ ημιτελικός) με την ΑΕΚ αλλά το τελείωσε με κατά!. Με την ΑΕΚ που χθες έδιωξε τον Πογιέτ και σήμερα είχε στον πάγκο της τον Στέλιο Μανωλά. Με την ΑΕΚ που προερχόταν από ήττα στη Λιβαδειά. Με άδειες κερκίδες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με ψυχολογία από τις δικές του πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Με το timing του παιχνιδιού να είναι δικό του.

Τελικά έκανε μια μέτρια εμφάνιση, γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό στην ΑΕΚ. Όχι ότι δεν υπάρχουν ελπίδες. Στο Περιστέρι άλλωστε όλα θα είναι διαφορετικά. Απλά έστω και με μέτρια εμφάνιση θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα, ειδικά από την στιγμή που στο χρονικό σημείο (73’) που βρήκε δίχτυα ο Μάνταλος με κεφαλιά από εξαιρετική σέντρα του Αραβίδη είχε συμπαρασύρει την ΑΕΚ στο δικό του ρυθμό.  Η ΑΕΚ από την πλευρά της μπορεί να λέει ότι κέρδισε δίκαια και καλά κάνει. Ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, αν κάποια από τις δύο ομάδες δικαιούνταν ένα γκολ ήταν εκείνη.

Και μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο που όσο κυλούσε η ώρα τόσο και τον έπιανε άγχος με αποτέλεσμα να μην βλέπει τίποτα. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα από το 80’ και μετά όλα σε βάρος του Ατρόμητου. Μετά περιμένουμε να αλλάξει κάτι στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό πποδόσφαιρο.

 Στο 5ο λεπτό η κεφαλιά του Κολοβέτσιου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 11' ο Μάνταλος δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σκοράρει (τον σταμάτησαν Μπάρκας και Κοντοές). Στο 20' και το 24' οι κεφαλιές των Βάργκας και Μπαρμπόσα δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ενώ στο 32' μετά από λάθος του Λαζαρίδη, ο Μπάρκας βγήκε από την περιοχή του και έδιωξε με τον ώμο την προσπάθεια του Μάνταλου. Ένα σουτ-πλασέ του Γροντή στο 36' ήταν ό,τι καλό έκανε ο Ατρόμητος στο πρώτο 45λεπτό.

Στο 48' ο Μπαρμπόσα σπατάλησε μια καλή ευκαιρία, ενώ άστοχος ήταν και ο Σιμόες στο 69'. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και έψαχνε το γκολ και το βρήκε στο 73' όταν ο Αραβίδης σέντραρε πολύ ωραία και ο Μάνταλος «τρύπωσε» στο κενό που άφησαν Λαζαρίδης και Μπίτολο και με κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπάρκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (83’ Κορδέρο), Βάργκας (57’ Τζεμπούρ), Μπαρμπόσα (86’ Μπουονανότε), Αραβίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές (88’ λ.τ. Φυτανίδης), Μπίτολο, Ουσέρο, Ούμπιδες, Ματέι, Γροντής, Μπρίτο (68’ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ (78’ Παπαδόπουλος).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας