Τελευταία ενημέρωση 10:47, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το τελευταίο ματς της χρονιάς θα δώσουν την Κυριακή το πρωί στις 10.30 αντιμετωπίζοντας το Μαρούσι στο γήπεδο της Χωράφας ωστόσο όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Δημήτρη Υφαντή.

Ετικέτες

 Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΓΣΠ για το ματς στην Πάτρα με τον τοπικό Προμηθέα, με τη ψυχολογία των παικτών να είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη με τον Φάρος.

Χθες η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έδωσε φιλικό παιχνίδι στο ΜΕΤΣ με το Παγκράτι από το οποίο πριν λίγες μέρες έχασε μέσα στο Περιστέρι με 15 πόντους διαφορά αλλά αυτή τη φορά επικράτησε  στην εκπνοή με μακρινό τρίποντο του Γιώργου Παπαδιονυσίου.

Ο 21χρονος γκαρντ εμφανίστηκε  έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας του, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας σε καλή ψυχολογία τους παίκτες τους, έχοντας ως στόχο την όσο καλύτερη θέση στα πλέι άουτ παραμονής, καθώς πολύ δύσκολα μπορεί να τα αποφύγει, ενώ δείχνει να έχει απομακρυνθεί αισθητά ο κίνδυνος του άμεσου υποβιβασμού.

Ετικέτες

Τα αστέρια της Εθνικής Ομάδας που δόξασαν το 2004 την γαλανόλευκη στα γήπεδα της Πορτογαλίας, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας, έρχονται στις 30 Μαϊου στο Περιστέρι για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Περιστερίου.

Η ομάδα του Ιερού Ναού Αγίνων Θεοδώρων και Αποστόλου Ανδρέου θα απαρτίζεται από επίλεκτους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Κωνσταντινίδη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις των Αντώνη Νικοπολίδη, Στέφανου Μπασινάς, Στέλιου Γιαννακόπουλου και του πάτερ Σπυρίδων που εκπροσωπεί τη Μητρόπολη Περιστερίου για το μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό παιχνίδι.

Ετικέτες

Στο πλευρό των άπορων συμπολιτών μας θα σταθεί για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος. Αμέσως μετά τα τέλος της αυριανής προπόνησης  αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» και θα προσφέρουν αρνιά που θα διατεθούν στους άπορους συμπολίτες μας εν όψει του Πάσχα.

Θα την αποτελούν οι Μπάλλας, Κούρος, Θεολόγου, Γροντής και Στόιτσεφ.

Ετικέτες

Αποθεραπεία και spa έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θεραπεία και spa ακολούθησαν Μπίτολο και Κοντοές. Ο πρώτος έχει δεχθεί κτύπημα στο μετατάρσιο και ο δεύτερος έχει κάκωση στην ποδοκνημική.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σουμπίνιο.  Οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας