Τελευταία ενημέρωση 04:26, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σταμάτησε σήμερα να χτυπά η καρδιά ενός από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες της ιστορίας του που ανέδειξε ο Ατρόμητος. Ένας άνθρωπος με ήθος, που για μια ζωή ήταν Ατρόμητος και μετά από το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας διατέλεσε επί σειρά ετών προπονητής των Ακαδημιών. Από τα χέρια του πέρασαν παίκτες και παίκτες. Αλλά και ως τερματοφύλακας έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Όσοι τον είχαν δει να παίζει έκαναν λόγο για έναν πραγματικό «αίλουρο» που υπερασπιζόταν την εστία του Ατρόμητου!

Στην αιωνιότητα πέρασε λοιπόν από σήμερα το πρωί ο παλαίμαχος Γιώργος Βαρλάμος! Το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα των φιλάθλων του Ατρόμητου στη δεκαετία του ’60 που αγωνίστηκε συνολικά 157 φορές με το αστέρι στο στήθος και είναι μέσα στους 30 κορυφαίος σε συμμετοχές όλων των εποχών.

Ο Γιώργος Βαρλάμος αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες προβλήματα με την υγεία του γι’ αυτό και δεν μπορούσε να έρθει στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο του Ατρόμητο. Παρακολουθούσε όμως πάντα την πορεία του, αγωνισούσε για την ομάδα ήταν ένας Ατρόμητος.

Τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου και να τον σκεπάσει για πάντα η περιστεριώτικη γη. Έτσι του αξίζει.

Γιώργο Βαρλάμο καλό σου ταξίδι.

Ετικέτες

Η επιλογή για σήμερα είναι μια:  Aτρόμητος Café. Το γνωστό στέκι των φίλων του Ατρόμητου περιμένει να υποδεχθεί τους φιλάθλους του Περιστερίου για να παρακολουθήσουν σε μια από τις πολλές οθόνες την πρώτη μεγάλη μάχη του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (7 μ.μ.).

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ατρόμητος Cafe. Απολαύστε τον καφέ σας, την μπύρα σας, το ποτό σας και ζήστε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου σε μια ατρόμητη και μόνο ατμόσφαιρα για το πρώτο βήμα προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ετικέτες

«Μετά τον αναμενόμενο  περίπατο και το εύκολο διπλό  στη νεα σμύρνη,η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ έχει ακόμα μια φόρα ραντεβού με το όνειρο!Πάμε δυνατά να αποκλείσουμε την αεκ για την πρόκριση στον τελικό!!!

Παμε δυνατα και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΑ για να γίνει επιτέλους το όνειρο πραγματικότητα!Μας το χρωστάει η ιστορία άλλωστε!Αν η ομάδα εμφανίσει το πρόσωπο που βλέπουμε στα τελευταία ματς,όλα θα πάνε όπως πρέπει!Πάμε κόντρα σε όλους και σε όλα,να κλείσουμε τα στόματα εκείνων που μας θέλουν ήδη αποκλεισμένους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! MONO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΜΟΝΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ! ΑΣΤΕΡΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ FENTAGIN ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!».

Ετικέτες

Στο  1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πύλου-Νέστορος που  διοργανώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με την Α.Ο. “Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας” και την Costa Navarino θα πάρει μέρος ο Ατρόμητος Κ13 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2003). Εκεί θα βρει μπροστά του την αντίστοιχη ομάδα της σουηδικής ΑΙΚ Στοκχόλμης,  γνωστή μας από την πρόκριση του Ατρόμητου στο Europa League το περασμένο καλοκαίρι.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την απονομή βραβείων στους αθλητές και σε τιμώμενα πρόσωπα, ενώ τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι της Πύλου, της Μεθώνης και της Χώρας. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν αναλυτικά  θα είναι η ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Τσικλητήρας Πύλου, ο Πατίστα, ο Αίαντας Καλαμάτας, η Δόξα Πηγαδακίων, ο Τέλος Αγρας, η Α.Ο. Μεθώνης και ο Παπαφλέσσας Χώρας.

Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα της Πύλου, του Σουληναρίου, της Μεθώνης και της Χώρας. Σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης κάθε ομάδα θα δώσει συνολικά 5 αγώνες, διάρκειας 50 λεπτών ο καθένας. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα (μουσική βραδιά) - επιμορφωτικού χαρακτήρα (σεμινάριο προπονητών - επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής) για τα παιδιά και τους συνοδούς-προπονητές. 

 «Δημιουργήσαμε φέτος το θεσμό του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-13, θέλοντας να γίνει ο Δήμος μας κέντρο αθλητισμού και ελπίζουμε αυτή προσπάθεια να ριζώσει», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, και συνέχισε: «Πάντα θα προσπαθούμε να δημιουργούμε αθλητικές υποδομές πρότυπο για όλη τη Μεσσηνία και αυτό γιατί πιστεύουμε στη νεολαία. Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το γεγονός και να είναι κοντά μας τις μέρες των αγώνων. Έχουμε σκοπό στην τελετή λήξης να τιμήσουμε τέσσερα σημαντικά πρόσωπα του αθλητικού χώρου, τους Μεσσήνιους Ποδοσφαιριστές Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο, καθώς και τους διακεκριμένους Μεσσήνιους Αθλητικογράφους Νίκο Τσώνη και Αντώνη Αντωνόπουλο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και χορηγούς για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση.».

Ο Υπεύθυνος διοργάνωσης Νίκος Κακαλέτρης επεσήμανε ότι: «Παρά τους δύσκολους καιρούς η συμμετοχή είναι μεγάλη, καθώς υπολογίζουμε γύρω στα 500 να βρίσκονται στην περιοχή για να λάβουν μέρος στους αγώνες . Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο Δήμος με πολύ μεγάλη προθυμία αποδέχθηκε την πρόταση να πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός και το υποστηρίζει. Ευχόμαστε η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη την επόμενη φορά με περισσότερες κατηγορίες . Ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν σε αυτό το γεγονός, δίνοντας τις προσφορές τους.»

Χορηγοί του Τουρνουά είναι τα Super Market “ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι”, η “Ανδανία” και η “Costa Navarino”.

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου, ίσως και πιο γνωστός ως «Όμιλος», είναι μια ομάδα που περιποιεί τιμή για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Με ένα μοντέλο διοίκησης και οργάνωσης που τον έχει κάνει σημείο αναφοράς και ενδεχομένως πρότυπο καταφέρνει να κρατά την σημαία του πάντα ψηλά εκπροσωπώντας  επάξια την πόλη μας. Ο πρόεδρος του συλλόγιυ Νίκος Αναστασόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο peristerisports μίλησε εφ όλης της ύλης και ειδικότερα:

Για το μοντέλο διοίκησης με τις συχνές εναλλαγές προέδρων: «Στην ομάδα μας δεν υπάρχει ισόβιος πρόεδρος. Είμαστε 15-20 άτομα, όλοι φίλοι μεταξύ μας, μας ενώνει η αγάπη για τον Όμιλο και κάθε δύο χρόνια αλλάζουμε πρόεδρο. Εγώ ήμουν πρόεδρος όταν ανεβήκαμε από τη Δ' στη Γ’ Εθνική, πέρσι ήταν ο Στέλιος ο Ζαφείρης. Πιο πριν ο Λάμπρος Δαιμονάκος. Αυτό το μοντέλο διοίκησης έχει τη δική του επιτυχία και θα το συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμη».

Για τη φετινή πορεία και τη 2η θέση: «Το καλοκαίρι του 2015 κάναμε μια βαθιά τομή. Έφυγαν όλοι οι «παλιοί», πράγμα πολύ επικίνδυνο και ανανεώσαμε το έμψυχο δυναμικό με δικά μας παιδιά συν λίγες προσθήκες πάλι νέων σε ηλικία παικτών. Σε αυτό το κομμάτι όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του προπονητή μας Κώστα Αρεζένη για τον οποίο ξέραμε ότι δουλεύει με τα νέα παιδιά και μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Ο Αρζένης ξέρει να «φτιάχνει» ομάδες και αυτό έκανε και στον Όμιλο. Η πορεία μας ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες που είχαμε. Ξεκινήσαμε για να σωθούμε και καταλήξαμε στη 2η θέση

Για τη φιλοσοφία στο αγωνιστικό κομμάτι:  Ήθος και νέα παιδιά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες. Επικεφαλής είναι ο Γιάννης Λιβαθηνός, ένας καταξιωμένος προπονητής και τον πλαισιώνουν παιδιά με πτυχία που έχουν επιλεγεί με αντικειμενικά κριτήρια. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο θα έρθουν ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες για να μας ζητήσουν παίκτες. Η Καλλιθέα πρόπερσι αγόρασε τον Μπέλλη και πέρσι τον Σάββα τον Ηλιάδη που είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Ο προγραμματισμός θα γίνει  στα ίδια βήματα που κάναμε. Πάλι ίδιος στόχος. Νέα παιδιά και βήμα βήμα. Ήδη στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουν μπει στην πρώτη ομάδα έξι – εφτά παίκτες από την Ακαδημία μας και προετοιμάζονται για του χρόνου. Με τις κινήσεις που γίνονται νομίζω ότι θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε την άνοδο σε δύο χρόνια».

Για το Κύπελλο Ήθους:«Στον Όμιλο απαγορεύεται η κόκκινη κάρτα. Είναι η αρχή μας, όποιος παίκτης πάρει κόκκινη κάρτα, πέρα από τη δεύτερη κίτρινη για αγωνιστικούς λόγους, την ίδια στιγμή όποιος και αν είναι αυτός παύεται από τον σύλλογο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μας ενδιαφέρει να είμαστε μια ομάδα μοντέλο σε αυτό το κομμάτι. Δεν ξέρετε πόση περηφάνεια νιώσαμε στη μεγάλη εκδήλωση της ΕΠΣΑ στο «Χίλτον» όταν ανάμεσα σε δεκάδες ομάδες ακούστηκε ότι ο ΑΟ Περιστερίου, μια ομάδα από το Περιστέρι πήρε το Κύπελλο Ήθους. Είναι πολύ πιο σημαντικό και από ένα πρωτάθλημα».

Για τις σχέσεις με τις περιστεριώτικες ομάδες: «Επιδιώκουμε και θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες. Δεν έχουμε κανένα ανταγωνισμό με τον Άγιο Ιερόθεο, άμα παρακολουθήσατε τα δύο φετινά ματς θα το διαπιστώσατε. Με τον Ήφαιστο κάνουμε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο, οι παίκτες μαζί αλλάζουν, έχουμε δώσει δανεικούς σε μικρότερες κατηγορίες. Γενικά οι περιστεριώτικες ομάδες οφείλουμε να έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας».

Για το γηπεδικό στο Περιστέρι: «Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε όλο το Περιστέρι γιατί τα γήπεδα είναι σε άθλια κατάσταση. Ο δήμαρχος μας ανακοίνωσε ότι φέτος θα ξεκινήσει η ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα στη Χωράφα. Θεωρώ ότι είναι λάθος η προτεραιότητα που έδωσε αλλά σε ραντεβού που κάναμε μαζί του, μας είπε ότι το θέμα είναι οικονομικό και το κόστος στη Χωράφα είναι μικρότερο από το γήπεδο του Ηφαίστου το οποίο χρησιμοποιούν όμως ως έδρα οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ και θα είναι η έδρα του Αγίου Ιεροθέου και στη Γ’ Εθνική εφόσον ανέβει».

Για το γήπεδο Τσαλαβούτα: «Δεν είναι πολύ γνωστό αυτό που θα σας πω. Το γήπεδο αυτό το έφτιαξα μαζί με τον Αλέκο τον Πλέστη πριν από 16-18 χρόνια. Εκεί ήταν χωράφια και είχε βγει ένα πρόγραμμα Urban , έτσι το έλεγαν, που προόριζε τον χώρο για γήπεδα τέννις. Μαζί με τον Αλέκο που ήταν τότε πρόεδρος ξεκινήσαμε τις διεκδικήσεις μας, με πολύ κόπο και πολλά συμβούλιο στο δήμο Περιστερίου, καταφέραμε τελικά να το κάνουμε γήπεδο στο οποίο οφείλουμε την επιβίωση και την ύπαρξη μας ως ομάδα. Αν δεν είχαμε την Τσαλαβούτα επαναλαμβάνω δεν θα υπήρχαμε ως ομάδα».

Για αν θα παραμείνει πρόεδρος: «Η σκέψη μου είναι να μην είμαι πρόεδρος και να έρθει άλλος. Θα κάνουμε τη γενική μας συνέλευση και θα αποφασίσουμε».

Για την έξωθεν καλή μαρτυρία του συλλόγου: «Δεν κάνουμε υπερβολές στις συμφωνίες μας. Αυτά που λέμε ότι θα δώσουμε θα τα δώσουμε. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο παίκτες να πηγαίνουν σε άλλες ομάδες για να συζητήσουν και τελικά να γυρίζουν πάλι πίσω σε εμάς.».

Για τους ανθρώπους που βοηθούν την προσπάθεια:« Τα αδέλφια Αλέκος, Δημήτρρης και  Γιώργος Πλέστης. Πολλά χρόνια δίπλα και με μεγάλη προσφορά. Ο Λάμπρος και ο Βασίλης Δαιμονάκος. Ο Βασίλης Μπαρούσης, ο Θανάσης Δημητρίου, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός μας αρχηγός Δημήτρης Τσελεπής, ο ταμίας μας Κώστας Κουλουρίδης, ο Ανδρέας Βαρελάς, ο Νίκος Λαδόπουλος, ο Αντώνης Παπαδάκης, ο Νίκος Νάνος αλλά και όλοι οι φίλοι της ομάδας που είναι δίπλα και μας βοηθούν. Τα έξοδα της χρονιάς βγαίνουν από όλους εμάς που είμαστε στη διοίκηση συν κάποιους χορηγούς. Έτσι προχωράει η ομάδα. Με την «καψούρα» που έχουμε όλοι μας για τον Όμιλο».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας