Τελευταία ενημέρωση 21:51, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Υπάρχουν ελπίδες» τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη τύπου μετά τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Πρώτος μας στόχος ήταν να έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, αλλά σταδιακά ισορροπήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και ευκαιρίες. Εκεί όμως που το ματς έδειχνε ότι δεν θα γίνει κάτι, έβαλε το γκολ και πήρε τελικά τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας. Το 1-0 μας δίνει ελπίδες, αλλά θα πρέπει στη ρεβάνς να αλλάξουμε πράγματα για να μπορέσουμε εμείς να βρεθούμε στον τελικό».

Για την κακή εικόνα του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος: «Η ΑΕΚ πίεσε αρκετά στο πρώτο μέρος. Έχει τους παίκτες να το κάνει, έπαιζε και στην έδρα της. Εμείς δεν κρατήσαμε όσο ήθελα την μπάλα, αλλά σταδιακά κουράστηκε και η ΑΕΚ. Όπως είπα όμως και πριν, εκεί που δεν φαινόταν ότι θα αλλάξει κάτι, μπήκε το γκολ και ήρθε αυτό το σκορ».

Για το αν σχεδίασε το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Όχι, ξέραμε ποιοι θα παίξουν, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με πολλά υπέρ το αποψινό ματς (α’ ημιτελικός) με την ΑΕΚ αλλά το τελείωσε με κατά!. Με την ΑΕΚ που χθες έδιωξε τον Πογιέτ και σήμερα είχε στον πάγκο της τον Στέλιο Μανωλά. Με την ΑΕΚ που προερχόταν από ήττα στη Λιβαδειά. Με άδειες κερκίδες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με ψυχολογία από τις δικές του πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Με το timing του παιχνιδιού να είναι δικό του.

Τελικά έκανε μια μέτρια εμφάνιση, γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό στην ΑΕΚ. Όχι ότι δεν υπάρχουν ελπίδες. Στο Περιστέρι άλλωστε όλα θα είναι διαφορετικά. Απλά έστω και με μέτρια εμφάνιση θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα, ειδικά από την στιγμή που στο χρονικό σημείο (73’) που βρήκε δίχτυα ο Μάνταλος με κεφαλιά από εξαιρετική σέντρα του Αραβίδη είχε συμπαρασύρει την ΑΕΚ στο δικό του ρυθμό.  Η ΑΕΚ από την πλευρά της μπορεί να λέει ότι κέρδισε δίκαια και καλά κάνει. Ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, αν κάποια από τις δύο ομάδες δικαιούνταν ένα γκολ ήταν εκείνη.

Και μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο που όσο κυλούσε η ώρα τόσο και τον έπιανε άγχος με αποτέλεσμα να μην βλέπει τίποτα. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα από το 80’ και μετά όλα σε βάρος του Ατρόμητου. Μετά περιμένουμε να αλλάξει κάτι στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό πποδόσφαιρο.

 Στο 5ο λεπτό η κεφαλιά του Κολοβέτσιου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 11' ο Μάνταλος δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σκοράρει (τον σταμάτησαν Μπάρκας και Κοντοές). Στο 20' και το 24' οι κεφαλιές των Βάργκας και Μπαρμπόσα δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ενώ στο 32' μετά από λάθος του Λαζαρίδη, ο Μπάρκας βγήκε από την περιοχή του και έδιωξε με τον ώμο την προσπάθεια του Μάνταλου. Ένα σουτ-πλασέ του Γροντή στο 36' ήταν ό,τι καλό έκανε ο Ατρόμητος στο πρώτο 45λεπτό.

Στο 48' ο Μπαρμπόσα σπατάλησε μια καλή ευκαιρία, ενώ άστοχος ήταν και ο Σιμόες στο 69'. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και έψαχνε το γκολ και το βρήκε στο 73' όταν ο Αραβίδης σέντραρε πολύ ωραία και ο Μάνταλος «τρύπωσε» στο κενό που άφησαν Λαζαρίδης και Μπίτολο και με κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπάρκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (83’ Κορδέρο), Βάργκας (57’ Τζεμπούρ), Μπαρμπόσα (86’ Μπουονανότε), Αραβίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές (88’ λ.τ. Φυτανίδης), Μπίτολο, Ουσέρο, Ούμπιδες, Ματέι, Γροντής, Μπρίτο (68’ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ (78’ Παπαδόπουλος).

Ετικέτες

Με στόχο να κατακτήσει την 1η θέση ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) θα πάρει μέρος στο  1ο SPETSES YOUTH CUP στo νησί των Σπετσώ νπου συνδιοργανώνουν η  Ε.Π.Σ. Αργολίδος, o Δήμος Σπετσών και ο ΑΟΣ Μπουμπουλίνα με την αρωγή του Ιδρύματος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών και σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.

Στο τουρνουά 1ο SPETSES YOUTH CUP θα δοθεί στις ομάδες που θα συμμετάσχουν η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν γεννηθεί  το 2004 έως και το 2005. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στις Σπέτσες από τις 25 έως τις 27 Απριλίου, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας περνάει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό του. Οι Μικτές ομάδες Νέων, Παίδων και Προπαίδων των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας και τα πρωταθλήματά τους, είναι η πηγή από την οποία παράγονται επί σειρά ετών και θα συνεχίσουν να παράγονται, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, τόσο σε εθνικό, όσο σε συλλογικό επίπεδο. Η ΕΠΣ Αργολίδας αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες που έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες και δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στο 1ο “ΣΠΕΤΣΕΣ” YOUTH CUP.

Ο ΑΟΣ Μπουμπουλίνα είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της ΕΠΣ Αργολίδας με μεγάλη ευαισθησία στην ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Την φετινή χρονιά στην προσπάθεια του να οργανώσει μια ποιοτική και άρτια Ακαδημία ξεκίνησε μια πολυετή συνεργασία με τις Αrsenal Soccer Schools. Το 1ο “ΣΠΕΤΣΕΣ” YOUTH CUP εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων αυτής της συνεργασίας που στόχο έχει τη δημιουργία και οργάνωση εκπαιδευτικών προπονητικών προγραμμάτων με την αρωγή επιστημόνων, προπονητικών camps, σεμιναρίων και ποδοσφαιρικών τουρνουά για τμήματα υποδομής.

Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών ήταν ένα σημαντικό σχολείο του 20ού αιώνα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από τούς Εθνικούς Ευεργέτες και δωρητές Σωτήριο Ανάργυρο και Μαρίνο Κοργιαλένιο και εγκαινιάστηκε την 1η Οκτωβρίου 1927από τον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο. Ήταν πρότυπο Ιδιωτικό σχολείο και υποδειγματικό οικοτροφείο. Από το 1983, οπότε και σταμάτησε να λειτουργεί σαν σχολείο, δραστηριοποιείται ως πρότυπο Συνεδριακό Κέντρο, φιλοξενώντας παγκόσμια συνέδρια και σημαντικές διοργανώσεις. Στις εγκαταστάσεις της σχολής, στο κτήριο Ε', φιλοξενείται και λειτουργεί σήμερα το Λύκειο Σπετσών.

Το Ίδρυμα της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών, στα πλαίσια του κοινωφελούς χαρακτήρα του  και κινούμενο πάντα σύμφωνα με τις επιταγές του Ευεργέτη, Σωτηρίου Αναργύρου, θα στηρίξει την προσπάθεια οργάνωσης ενός διαχρονικού διεθνούς τουρνουά στις Σπέτσες.

Από την πρώτη του χρονιά, ο στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος οι ομάδες AΕΚ FC ,  Ατρόμητος Αθηνών FC, Μικτή ομάδα ΕΠΣ Αργολίδας.

Οι αγώνες του 1ου «ΣΠΕΤΣΕΣ» Youth Cup θα γίνουν στο γήπεδο της Αναργύρειου και Κοργιαλένειου Σχολή Σπετσών, (11x11) με πλαστικό χλοοτάπητα. Το γήπεδο βρίσκεται στην πίσω πλευρά της Σχολής. 

Ιατρική κάλυψη

Στα γήπεδα καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων θα παρευρίσκεται γιατρός για τις A’ Βοήθειες. Επιπλέον σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα υπάρχει διαθέσιμος γιατρός για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών του τουρνουά.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Τουρνουά

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

12:00 – 14:00: Άφιξη στο ξενοδοχείο

16:00 – 16:30: Ενημέρωση προπονητών – υπευθύνων

17:00 – 21:00: Τελετή Έναρξης - 1η Αγωνιστική (Φάση ομίλων)

21:00: Βραδινό

Τρίτη, 26Απριλίου 2016

08:00: Πρωινό

09:00 – 12.00: 2η αγωνιστική (Φάση ομίλων)

13:00: Μεσημεριανό

16:30 – 20.30: 3η αγωνιστική (Φάση ομίλων)

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

07:30: Πρωινό

09:00 – 12:30: Αγώνες κατάταξης

13:30: Γεύμα

16:30 – 20.30: Τελικοί αγώνες

20.30: Τελετή Λήξης

Ετικέτες

 Θρίαμβος για τις Παγκορασίδες Α του Peristeri Volley που κατέκτησαν μια δίκαιη και καθαρή νίκη 3-1 σετ απέναντι στον Ολυμπιακό διατηρώντας  την αήττητη πορεία τους. Παράλληλα, με τη νίκη αυτή έκαναν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της ΕΣΠΕΔΑ!

1ΣΕΤ 25-22
2ΣΈΤ 21-25
3ΣΈΤ 25-8
4ΣΈΤ 25-23

Η σύνθεση της ομάδας:
ΤΣΑΤΟΥΜΑ 20 (7ΑΣΟΙ)
ΓΛΥΝΟΥ 16 (1ΜΠΛΟΚ 4ΑΣΟΙ)
ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ 13 (4 ΑΣΟΙ 1 ΜΠΛΟΚ)
ΣΚΕΜΠΗ 4
ΚΩΤΣΑΔΑΜ 2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 6
ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ 5 (2 ΑΣΟΙ )
ΤΡΙΣΑ
ΜΙΛΗ
ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ
ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ

Ετικέτες

Οι επιτυχίες για τον ''Big-Ben'' Θοδωρή Μπενεχούτσο, αθλητή  του Γλαύκου  που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην μακρινή Αυστραλία, συνεχίζονται.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας