Τελευταία ενημέρωση 06:56, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) τις υποχρεώσεις του στο  1o SPETSES YOUTH CUP που έκανε σήμερα πρεμιέρα στις πανέμορφες Σπέτσες. Η κούραση από το πρωινό ξύπνημα και το ταξίδι δεν επηρέασαν τα πιτσιρίκια του Σωτήρη Ρίζου που επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 της  Arsenal Soccer School AFC. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσαγγαράκης, Τσαντήλας.

Έπαιξαν οι:  Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

Αύριο το απόγευμα (17.30 – 18.30 ο Ατρόμητος Αθηνών θα αντιμετωπίσει τη  Μικτή ομάδα ΕΠΣ Αργολίδας.

 

 

 

Ετικέτες

Μεγάλη και περήφανη νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες Β' του Peristeri Volley των ανατροπών σε βάρος του Ολυμπιακού και διατήρησαν και διατήρησαν  το αήττητο στη φάση των ομίλων τελικής κατάταξης! Τα κορίτσια  υπερέβησαν και πάλι εαυτούς και ανέτρεψαν τα δεδομένα του αγώνα αφού αρχικά βρέθηκαν πίσω με 0-2 σετ (22-25, 15-25)!.

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος πάθους και αποτελεσματικότητας της ομάδας που έφτασε στη ισοφάριση 2-2 (25-22. 25-13) για να κλείσει θριαμβευτικά ο αγώνας με σκορ 15-13 στο ται μπρεικ και έξαλλους πανηγυρισμούς αθλητριών και θεατών που κατέκλυσαν τα Δίδυμα Χωράφας. Ήταν ένα μαγικό απόγευμα για τις Παγκορασίδες Β που εκτός των άλλων δείχνουν τον δρόμο και στις Παγκορασίδες Α στον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης πάλι εναντίον του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η σύνθεση της ομάδας: 1.ΜΙΛΗ ΚΑΤΙΑ , 3.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ , 4.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΔΑΝΑΗ, 7.ΜΠΑΡΤΖΗ ΒΟΥΛΑ , 9.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ , 11.ΚΙΚΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ 14 13.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ , 17 ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 20. ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Προπονητές: Κουγιουμτζόγλου, Νικηφορίδης

Ετικέτες

Την δυνατότητα σε κορίτσια 8 ως 13 ετών να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο συναρπαστικό άθλημα του Water Polo με μειωμένη συνδρομή (25 ευρώ) μέχρι το τέλος του Ιουλίου δίνει ο ΓΣ Περιστερίου ενισχύοντας παράλληλα τις Ακαδημίες του Γυναικείου Τμήματος Υδατοσφαίρισης.

Ετικέτες

Mια πολύ όμορφη εικόνα θα βγει αύριο από τους τηλεοπτικούς δέκτες κατά την είσοδο των παικτών του Ατρόμητου και της ΑΕΚ.

Θα την δημιουργήσουν οι παίκτριες από την Ακαδημία του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου που θα συνοδέψουν τους παίκτες των δύο ημί-φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα είναι όμως και μια ωραία εμπειρία για τα κορίτσια αυτά που ευχόμαστε να φέρουν γούρι στον Ατρόμητο και την πρόκριση στον τελικό της 7ης Μαϊου.

Ετικέτες

«Σε ακολουθώ πιστά»

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin στήριξαν τον ΓΣΠ στο ματς της Πάτρας με τον Προμηθέα αλλά επέστρεψαν απογοητευμένοι από τη βαριά ήττα. Και την αποτύπωσαν με την ακόλουθη ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

« ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ πάτρα. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΟ.ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ 4 "ΤΕΛΙΚΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΛΗΣΗ..ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..!!
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ προμηθέα, ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΣ..!!»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας