Τελευταία ενημέρωση 17:28, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Εφηβικό Τμήμα του Ατρόμητου έκανε καλή εμφάνιση χθες εναντίον του Παναθηναϊκού για το τουρνουά «Παιανία Talent Cup» που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το τελικό 1-1 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για ένα παιχνίδι μεταξύ ισοδυνάμων αντιπάλων.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μαυρίκος (συνεργάτης του ο Γιάννης Σκαρπέλης) ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση: Λουκής, Πιπερίδης, Μπάρδος, Πετράκος, Καρδάμης, Χοχλαστός, Ιβάν, Πρίντεζης, Ευαγγέλου, Χαραλαμπίδης, Μπριστογιάννης. Έπαιξαν και οι Βίγλας, Νάτσιος, Διομήδης, Καραγιώργος.

Ετικέτες

 Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά «Παιανία Talent Cup» αγωνίζεται σήμερα στις 4 το απόγευμα ο Ατρόμητος Κ14.

Ετικέτες

Το Άγιο Πάσχα πλησιάζει και η φροντίδα για το ψήσιμο του πατροπαράδοτου οβελία πλησιάζει. Τα κρεοπωλεία «Λεβέντης» στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω και τη Νίκαια είναι έτοιμα για να σας υποδεχθούν με τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Αρνάκια γάλακτος πολυτελείας μικρά ντόπια και κατσικάκια καθώς και παραδοσιακές γαρδούμπες, κοκορέτσακια και κοντοσούβλια για το γιορτινό σας τραπέζι πάντα στη καλύτερη ποιότητα. Προσφορές για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και  την σούπερ τιμή για αρνάκι γάλακτος ντόπιο στα 6,98€.καλο

Το κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στις οικογένειες που έχουν πρόβλημα χώρου με το ψυγείο τους να κάνουν τις παραγγελίες τους (αρνιά ή κατσίκια) και να τα παραδώσουν την τελευταία στιγμή το Μεγάλο Σάββατο!

Το κατάστημα του Περιστερίου βρίσκεται στην οδό Πελασγίας 17 (στάση Εκατόδενδρα), τηλέφωνο 210 5771600.

Ετικέτες

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) στο 1o SPETSES YOUTH CUP που διεξάγεται στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Αντίπαλος του ήταν η Μικτή Ομάδα ΕΠΣ Αργολίδας την οποία κέρδισε με 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Παναγιώτου κι ένα ο Τσαντήλας.

Έπαιξαν οι Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

 Αύριο το πρωί στις 10 ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Μπουμπουλίνας

Ετικέτες

Μια χρονιά που ξεκίνησε ωραία (με πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης) τελείωσε με πόνο (ισοπαλία και αποκλεισμός στο 88’).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας