Τελευταία ενημέρωση 00:36, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Και όμως στις μέρες μας υπάρχει ακόμη το κέρμα. Στο «κορώνα- γράμματα» κρίθηκε η συμμετοχή του Ατρόμητου Κ16 σε τελικό ενός τουρνουά στην Παιανία που παίρνει μέρος.

Ένα από τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας που είχαν θέσει οι διοργανωτές ήταν και το στρίψιμο του νομίσματος. Κάτι που συνέβαινε στη δεκαετία του ’60 όταν είχαν κριθεί πρωταθλήματα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας.

Εν προκειμένω ο Ατρόμητος Κ16 ισοβάθμησε με την ΑΕΚ και εκ των πραγμάτων  οι διοργανωτές έπρεπε να στρίψουν το κέρμα για να δουν ποια ομάδα θα έπαιζε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Πιο τυχερή ήταν η ΑΕΚ στο στρίψιμο και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Ατρόμητος ως άτυχος θα παίξει στον μικρό τελικό με τον Κένταυρο Βριλησσίων!

Ετικέτες

Μετά από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία του συλλόγου την Κυριακή στις 17/04/16 και τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 22.04.2016 προέκυψε νέο Δ.Σ. του Γλαύκου το οποίο έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΘΕΡΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΣΙΓΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΤΑΜΙΑΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

 ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 ΕΦΟΡΟΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΓΙΑΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΦΟΡΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

Ετικέτες

Το σύλλογο «Φλόγα» επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου για μια ακόμη φορά στηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθεια των γονέων και των παιδιών.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέριε τα εξής:

«Παιδικά χαμόγελα. Άνθρωποι καλοσυνάτοι. Γονείς που ζουν μαζί με τα παιδιά τους από κάθε γωνιά της επαρχίας για όσο διάστημα διαρκέσει η θεραπεία. Μια πραγματική οικογένεια: Η «Φλόγα»!

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στα παιδιά και στους γονείς του Συλλόγου «Φλόγα» με όλη της την αγάπη και για να μεταφέρει τις ευχές της δικής μας ποδοσφαιρικής οικογένειας για τις Άγιες Ημέρες!

Οι ποδοσφαιριστές  Νίκος Λαζαρίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Βασίλης Μπάρκας, Χρήστος Θεοδωράκης  πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, μα πάνω από όλα ήθελαν να  μεταδώσουν τη δική τους «φλόγα», να στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε κοντά στη «Φλόγα».

Η κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, η ψυχή του συλλόγου, μας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά γεμάτη συγκίνηση. «Ο Ατρόμητος πάντα μας θυμάται. Είναι κοντά μας και στηρίζει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια».

Παιδάκια καλή δύναμη, και γρήγορα στο σπίτι σας!. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!».

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο (Μεγάλη Πέμπτη) προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, κι ενώ θα μεσολαβήσει μια μικρή διακοπή λόγω του Πάσχα.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ14 επιστρέφει με την κούπα στο Περιστέρι!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας