Τελευταία ενημέρωση 00:42, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τον τέταρτο  μήνα της αποθεραπείας του διανύει πλέον ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Περιστερίου Βαγγέλης Παπαχρήστου ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 20 Δεκεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο παθαίνοντας ρήξη πρόσθιου χιαστού και ολική ρήξη πλάγιου.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο σκακιστής Κυριάκος Τσουρέκας της Γ’ Δημοτικού στο 28ο πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα μαθητών –μαθητριών που έγινε στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής από 23 έως 25 Απριλίου με τη συμμετοχή 674 μαθητών και μαθητριών στα ατομικά πρωταθλήματα.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ15 για το τουρνουά Elite Neon Cup που ξεκινάει την Πέμπτη.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι το τελευταίο που θα λάβει μέρος για τη φετινή χρονιά.

Πρώτος αντίπαλος στις 15.15 της Πέμπτης θα είναι η Ανζί ενώ στις 19.00 της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ13 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003) ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι τη μίνι προετοιμασία του για το τουρνουά Elite Neon Cup που ξεκινάει την Πέμπτη. Μια σημαντική διοργάνωση στην οποία θα αναζητήσει, μια νέα διάκριση και θα φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Πρώτος αντίπαλος στις 10 το πρωί της Πέμπτης θα είναι η Ανζί και στις 12.45 θα ακολουθήσει ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας.

Θυμίζουμε ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα η Κ13 κατέκτησε πανηγυρικά το διεθνές τουρνουά της Πύλου στο οποίο η τελική κατάταξη των ομάδων ήταν η εξής:

1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
2. ΑΕΚ
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
4. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ                  
5. ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ        
6. ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
7. Α.Ο.Π.Κ. ΠΑΤΙΣΤΑ
8. ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ
9. ΑΙΑΝΤΑΣ (1)
10. ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ
11. ΑΙΑΝΤΑΣ (2)
12. ΜΕΘΩΝΗ
Ετικέτες

Το πόσο έχει «μεγαλώσει» ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με μια γεύση που δείχνει πικρή και όχι γλυκιά. Μια σεζόν που οι φίλαθλοι, οι διοικούντες, οι παίκτες να μην την θεωρούν καλή και να την χαρακτηρίζουν «ολίγον αποτυχημένη» αλλά στην πραγματικότητα με μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν είναι αποτυχημένη.

Δεν θα πούμε βέβαια ότι ήταν πετυχημένη από την στιγμή που η ομάδα δεν υλοποίησε τον στόχο της πρώτης πεντάδας που θα οδηγούσε σε μια ακόμη ευρωπαϊκή έξοδο την πέμπτη συνεχόμενη.

Ο Ατρόμητος έχει όμως τόσο μεγαλώσει σε βαθμό που να προσπερνάμε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε κάποιες σημαντικές στιγμές της σεζόν 2015-16 ήτοι:

Α) Την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία του, σε διπλούς αγώνες κόντρα σε όχι μια τυχαία ομάδα αλλά την ΑΙΚ Στοκχόλμης, τη δημοφιλέστερη ομάδα στη Σουηδία με ένα υπερσύγχρονο στάδιο, με σταθερή παρουσία 15-20 χιλιάδων φιλάθλων της σε κάθε παιχνίδι. Και μάλιστα με μια επική νίκη μέσα στη Σουηδία με 3-1 και νίκη στη ρεβάνς με 1-0 στο Περιστέρι.

Β) Την ήττα από την Φενέρμπατχσε των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και των πολλών αστεριών με 1-0 στο 90’ μέσα στο Περιστέρι εξαιτίας μιας σφαγιαστικής διαιτησίας από τον Ιταλό Ορσάτο. Ένα πέναλτι και μια αποβολή που έπνιξε υπέρ του Ατρόμητου κι ένα γκολ φάουλ που μέτρησε σε σπρώξιμο του Φαν Πέρσι πάνω στον Μπίτολο. Αν έμενε το 0-0 κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί στη ρεβάνς. Όχι, ότι δεν θα ήταν φαβορί η Φενέρ αλλά σε κάθε περίπτωση δεν άφησαν τον Ατρόμητο να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τις πιθανότητες που του αναλογούσαν.

Γ) Την 6η θέση επί της ουσίας με 42 βαθμούς που τερμάτισε στη βαθμολογία με συγκάτοικο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε μια σεζόν που τίποτα δεν πήγε καλά φαινομενικά,  η ομάδα έκανε ένα απίστευτο ντεμαράζ και αν είχε μπροστά της 2-3 ακόμη αγωνιστικές με τη φορά που είχε πάρει θα μπορούσε ακόμη και την πεντάδα. Υπήρξε φυσικά η αφαίρεση 3 βαθμών, μια άσχημη κηλίδα που δεν πρέπει να επαναληφθεί, η οποία πάντως δεν έπαιξε ρόλο τελικά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δ) Η πορεία στο κύπελλο Ελλάδας. Ο αποκλεισμός πρώτα του Πλατανιά και ύστερα του Παναθηναϊκού που δεν είχε άλλο στόχο εκτός από την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο αποκλεισμός από τον τελικό στο 89’ στη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Σε μια στιγμιαία αλλά όχι δικαιολογημένη αδράνεια ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πάει τον ημιτελικό στην παράταση, εκεί όπου ο χρόνος θα δούλευε υπέρ του καθώς θα αυξανόταν η πίεση και το άγχος στα πόδια των παικτών της ΑΕΚ.

Συμπέρασμα: Η χρονιά όσο και αν θέλουμε να την χαρακτηρίσουμε «κακή» δεν ήταν έτσι όπως τουλάχιστον φαίνεται. Απλά ο Ατρόμητος έχει τόσο «μεγαλώσει» ως μέγεθος  ώστε μια ευρωπαϊκή πρόκριση, μια 6η θέση στο πρωτάθλημα κι ένας αποκλεισμός στο 89’ από τον τελικό να μοιάζουν ως κηλίδες στον ωκεανό!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας