Τελευταία ενημέρωση 01:24, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου. Έλαβαν κανονικά μέρος όλοι ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα.

Αύριο οι Λαζαρίδης, Μπρίτο, Ούμπιντες θα λάβουν μέρος σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 8 το βράδυ.

 Αντίπαλοι για καλό σκοπό θα είναι ο Άρης και η «Μικτή Αγάπης» με την οποία θα αγωνιστούν οι τρεις ποδοσφαιριστές μας. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας ενώ οι φανέλες των παικτών θα δημοπρατηθούν από το Charity Idols.

Ετικέτες

Ο γνωστός φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports και δίνει χρήσιμες απαντήσεις για το πως η φυσικοθεραπεία μπορεί να συμβάλει στη ζωή ενός παιδιού με εκ γενετής καρδιοπάθεια.

Ετικέτες

 Όταν τον ρωτάς πόσο χρόνο χρειάζεται για να τελειώσει ένα έργο του, η απάντηση του είναι αφοπλιστική:« όσο περισσότερα ξέρεις τόσο περισσότερο αργείς».

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης, ο Μπάμπης Καρκατσούλης, γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης εντυπωσιάζει με τα μοναδικά του έργα και ξεχωρίζει για το πάθος και την αγάπη του για τις Αρχαίες Τριήρεις και τη ναυτική αρχαιολογία. Μεγαλωμένος στην οδό Κρέσνας, πίσω από το γήπεδο του Περιστερίου ο Μπάμπης Καρκατσούλης από πολύ μικρός έδειξε μια απίστευτη κλίση στον μοντελισμό.

Κατασκεύαζε καραβάκια και διάβαζε ναυπηγική χωρίς να είναι ναυπηγός. Έμαθε πάρα πολλά πάνω στα πλοία, σε οτιδήποτε πλεούμενο υπάρχει στη χώρα μας: Βάρκες, καϊκια, φορτηγά, καϊκια, γκαζάδικα, νησιώτικα σκαριά. Η τέχνη του Μοντελισμού τον συνεπήρε ξεκινώντας να κατασκευάζει αεροπλάνα, υποβρύχια, τρένα, αυτοκίνητα αλλά τον κέρδισαν ολοκληρωτικά τα πλοία. 

 Έχει το εργαστήρι του στο Λόφο Αξιωματικών ενώ παλαιότερα διατηρούσε κατάστημα στο πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο Μπάμπης Καρκατσούλης ήταν εκείνος που με τις γνώσεις του βοήθησε το 2004 στην κατασκευή του πιστού αντίγραφου της Αργώ από το Δήμο Βόλου που τον κάλεσε και τον φιλοξένησε με την οικογένεια του για να κατευθύνει το έργο. Το ξύλινο σκαρί της Αργώ των 28,5 μέτρων έπεσε στο νερό και ταξίδεψε κωπηλατώντας μέχρι την Κολχίδα ακολουθώντας τη διαδρομή του Ιάσονα για να πάρει το Χρυσόμαλλο Δέρας.

 

 

Τα έργα του φθάνουν σε όλο τον κόσμο μέσα από τις παραγγελίες στο επίσημο σάιτ του, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση http://sotropi.blogspot.gr/   ενώ απολαύστε κι ένα υπέροχο βίντεο για τον Βόλο, την Αργώ και το Πήλιο http://www.volosnow.gr/ena-iperocho-vinteo-gia-ton-volo-tin-argo-ke-to-pilio/

Ετικέτες

Η διαχωριστική  «μπλε γραμμή»  που δεν χωρίζει αλλά αντιθέτως ενώνει την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο αποδεικνύεται από την άριστη συνεργασία που διέπει τις δύο πλευρές με ενδιάμεσο κρίκο τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ  Τόλη Αποστόλου.

Το όραμα άλλωστε για έναν Ατρόμητο που θα «γεννά« συνεχώς νέα αστέρια με απώτερο στόχο να προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα είναι κοινό και μπορεί να υλοποιηθεί πάνω στις ράγες μιας υγιούς συνεργασίας.

Με ανακοίνωση της  η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ατρόμητου έκρινε απαραίτητο να αναγνωρίσει και δημόσια την βοήθεια που προσφέρει ο Τόλης Αποστόλου, στα τμήματα της Ακαδημίας.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση λοιπόν που εξέδωσε ο ΑΠΣ Ατρόμητος για τον Τόλη Αποστόλου αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος κ. Αντώνης Πατατανές, το διοικητικό συμβούλιο και ο Γενικός Αρχηγός κ. Αθανάσιος Κασπίρης ευχαριστούν θερμά τον Υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Τόλη Αποστόλου για την πολύτιμη βοήθεια του στις ομάδες της Ακαδημίας που έλαβαν μέρος σε πασχαλινά τουρνουά αλλά και για την συνολική του προσφορά! Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του, ο κ. Τόλης Αποστόλου συνέβαλε τόσο στην αγωνιστική επιτυχία των τμημάτων της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος (πρώτες θέσεις από Κ12, Κ13 και 14 σε μεγάλα τουρνουά) όσο και στην εύρυθμη λειτουργία τους αποτελώντας υπόδειγμα οργάνωσης και συμπεριφοράς!»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας