Τελευταία ενημέρωση 06:37, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ολοκλήρωσε την περίοδο προετοιμασία του ο Ατρόμητος Περιστερίου εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου.

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στο οποίο αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικής τους κατάσταση.

Με εντός έδρας ήττα από τα Πατήσια ξεκίνησε ο Απόλλων Περιστερίου τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με σκορ 3-1.

Ετικέτες

Ιδανικά έχει ξεκινήσει ο Άγιος Ιερόθεος την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ετικέτες

Πραγματικά είναι κρίμα!. Παλαίμαχοι περιστεριώτικων ομάδων να τσακώνονται μεταξύ τους αντί να χαίρονται αυτές τις όμορφες μοναδικές στιγμές και τη χαρά που τους δίνει ο χρόνος να παίζουν ακόμη ποδόσφαιρο. Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΑΟ Περιστερίου με την Ανθούπολη οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων δεν ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι τους και αυτό φάνηκε από μια ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Όμιλου Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου που έγραψε τα εξής σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Το ποδοσφαιρο και ειδικα για εμας τους παλαιμαχους ειναι μια ευχαριστηση η μαλλον πιο σωστα η μεγαλη μας αγαπη τρεχουμε καθε Δευτερα στα γηπεδα και παιζουμε αλλοι για την τρελα μας αλλοι για να ξεδωσουν και για πολλους αλλους λογους τελος παντων.

Για το χθεσινο παιχνιδι λοιπον με την Ανθουπολη αρχισε ενας απο τους 2-3 ατομα που λεγαμε να βριζει χυδαια και και πραγματικα χωρις λογο ουτε τον εβρισε κανεις ουτε τιποτα για ενα γκολ που μπηκε.

ΕΛΕΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.Και να μην πω για ολον τον αγωνα πως κανανε (2-3) φωνες τσαμπουκαδες και τα λοιπα και τα γραφω γιατι δυστυχως δεν ειναι η πρωτη τους φορα που τα κανουν αυτα και φανταζομαι ουτε και η τελευταια.

Παντως εμεις σαν ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μαζι τους δεν ξαναπαιζουμε ουτε στο σκακι.

Ειδικα για αυτον που εβρισε τι να του πω οτι και να του πω δυστυχως δεν θα το καταλαβει γιατι για να καταλαβει θα πρεπει να διαθετει και λιγο εστω μυαλο.

ΤΕΛΟΣ παντων τον καταλαβαινω απο μια πλευρα γιατι τον εχουμε στενοχωρήσει πολλες φορες φορες εμεις οι παλαιμαχοι του ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ισως να του βγαινει ετσι καθε φορα που παιζει μαζι μας.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ».

Στο αγωνιστικό μέρος η Ανθούπολη κέρδισε με σκορ 4-3 αλλά λίγη σημασία έχει όταν παίκτες περιστεριώτες τσακώνονται και ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς μεταξύ τους».

Ετικέτες

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ΠΟΑΛ μπροστά σε 150 θεατές  αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Κορόιβο και κατέκτησε τη νίκη με σκορ 2-1.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας