Τελευταία ενημέρωση 05:57, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος Κ9 (παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο) έκανε πολύ ωραία προσπάθεια απέναντι στον ΑΟ Ιλίου και επιβραβεύτηκε με μια άνετη νίκη με σκορ 6-0 αν και σε αυτή την ηλικία προέχει η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των μικρών ποδοσφαιριστών.

Από δύο γκολ σημειώσαν οι Μπράχος, Παναγιώτου και από ένα οι Φλεμετάκης, Γιαννακάς.

Ο προπονητής Τάσος Γκέρος χρησιμοποίησε τους: Μπονελη, Ψαρακη , Σπηλιωπουλο, Μπραχο, Καραθαναση,  Φλεμετακη, Γιαννακα, Ραδαιο, Καραβελακης, Παναγιωτου.

Ετικέτες

 Οι πολυδιαφημιζόμενες Ελπίδες Καρδίτσας χρειάστηκαν τη βοήθεια του Τρικαλινού Ζήση και των εποπτών του για να κερδίσουν τον Ατρόμητο για το Γυναικείο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ετικέτες

Το κενό που άφησε ο Μαριάνο Μπίτολο στο αριστερό άκρο της άμυνας θα  το καλύψει μαζί με τον Κατράνη ο Θανάσης Παντελιάδης, ο οποίος θα μετακομίσει στον Ατρόμητο από την Ομόνοια ως το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός πριν την Κύπρο και την Ομόνοια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ατρόμητο Αθηνών, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Θανάση Παντελιάδη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου». 

 

Ετικέτες

Παράσταση με έναν πρωταγωνιστή η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Ήφαιστου που επιβλήθηκε της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με σκορ 4-0 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο το Ηράκλειο.

Το σκορ άνοιξε ο Νησαριώτη στο 12’ και ο Μπότης στο 26’ ζευγάρωσε τα τέρματα. Το 3-0 έγινες από τον Χίσο στο 60’ για να βάλει το κερασάκι ο Νησαριώτης στο 86’.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ.: Κοτσαδάμ, Ζαγκλής (78’ Μαυρομάτης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Ζαφειράτος, Μπότης (67’ Παναγιωτόπουλος), Κίτσιος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (52’ Μαργαρώνης), Χίος.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Ρισβάς, Τσουκαλάς (67’ Αγιασλάρι), Κοτόφωλος Π., Παππάς, Καλλιοντζάκης, Ραζακιάς (52’ Κοτόφωλος Α.).

Ετικέτες

H εχθρική διαιτησία του Αντωνίου και των συνεργατών του Λυμπερόπουλου, Κολλιάκου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ήττα που γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου στα νταμάρια του Βύρωνα από τον Αθηναϊκό με σκορ 1-0.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας