Τελευταία ενημέρωση 06:36, 20 Απρ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Aτρόμητου στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης.

Ετικέτες

Με ήττα ολοκλήρωσε η Ανδρική Ομάδα της Άμιλλας τις υποχρεώσεις της στην τελευταία αγωνιστική της  κανονικής διάρκειας της Β' ΕΣΚΑ με αντίπαλο την ΑΕ Γκύζη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ- ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 80-69
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ- ΤΥΦΩΝ ΑΣ 98-88
ΕΦΟΑ ΣΠ.ΛΟΥΗΣ- ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 53-50
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 76-68
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.- ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 64-59
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ- ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 86-63
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ.- ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 85-77

Ετικέτες

Για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Β' Ανδρών ΕΣΚΑ, η ΑΕΚ Περιστερίου ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Νήαρ Ήστ με σκορ 76-58.

Διαιτητές: Μελισσάρης, Κούτσιος

Δεκάλεπτα: 27-14, 47-30,  62-47, 76-58

Νήαρ Ηστ(Καρνεσης,Τουρλής): Νικολοης, Χατζηκωστής 11(3), Καραΐνδρος,Πατσιος 9(1), Χατζηαναστασιάδης,Μελεούνης 11(1),Κουπιδης 18(4), Τσαντίλας 4,Βαρουκτσης 1, Σκέντζος 6(1),Μούγιος 14,Μάγκος 2

ΑΕΚ Περιστερίου (Γρυλλιωνακης): Γκότσης 10(1),Καμαρινοπουλος 14(2),Νίνος,Μπαρτζώκας 4, Μιχαλόπουλος 2,Παρασκευοπουλος 2,Χίος 9,Νταγκινης 6(1),Σιδέρης 2,Δημητρόπουλος 2,Πετσανας 7.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ- ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 58-52
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π 76-58
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006- ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 65-72
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ- ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 79-61
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ- ΑΟ ΚΑΡΕΑ 75-61
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 70-65
ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 70-54

Ετικέτες

Η ΕΠΣ Αθηνών γνωστοποίησε σήμερα τα κριτήρια προβιβασμού και υποβιβασμού στις 3 κατηγορίες της που είναι τα εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ 

Το πρώτο σωματείο καθενός εκ των δύο (2) ομίλων (σύνολο δύο ομάδες), θα ανέλθουν στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΟΜΑΔΕΣ

α) Τέσσερις (4) ομάδες, οι δύο (2) τελευταίες σε καθένα από τους δύο (2) ομίλους (16η & 15η θέση), θα υποβιβαστούν στην Β’ Κατηγορία.

β) Πλέον των παραπάνω ομάδων, σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία της Ένωσής μας, ανάλογος αριθμός

ομάδων, θα υποβιβαστεί από την Α’ Κατηγορία στην Β’ Κατηγορία.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΞΙ (6) ΟΜΑΔΕΣ

Οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο τρεις (3) ομάδες), θα προβιβαστούν στην Α’ Κατηγορία.

 Οι  άλλες τρεις (3) ομάδες θα προβιβαστούν στην Α΄ κατηγορία μετά από αγώνες play off της 2ης και 3ης θέσης σε κάθε όμιλο, οι οποίοι θα διεξαχθούν ως εξής:

Εάν η διαφορά της 2ης ομάδας από την 3η ομάδα της κατάταξης είναι μεγαλύτερη από δύο (2) βαθμούς, η ομάδα που κατέλαβε την 2η θέση προβιβάζεται αυτόματα.

Εάν η διαφορά είναι μικρότερη ή ίση από δύο (2) βαθμούς, τότε θα διεξαχθεί ένας (1) αγώνας στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην 2η θέση, με πλεονέκτημα για την άνοδο, την ισοπαλία του συγκεκριμένου αγώνα.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΟΚΤΩ (8) ΟΜΑΔΕΣ

α) Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 16η & 15η θέση καθενός από τους τρεις (3) ομίλους, δηλαδή σύνολο έξι (6) ομάδες και δύο (2) ακόμη ομάδες που θα καταλάβουν την 14η θέση καθενός εκ των τριών (3) ομίλων, μετά από αγώνες κατάταξης, σε ουδέτερες έδρες. Σύνολο οκτώ (8) ομάδες.

β) Πλέον των παραπάνω ομάδων, σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία της Ένωσής μας, ανάλογος αριθμός ομάδων, θα υποβιβαστεί από την Α’ Κατηγορία στην Β’ Κατηγορία και απ’ αυτή, στην Γ’ Κατηγορία.

 

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΚΑ (10) ΟΜΑΔΕΣ

Ανέρχονται στη Β’ Κατηγορία, δέκα (10) ομάδες, μετά από αγώνες play off, ως εξής:

** Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση, θα αγωνισθεί με την ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση στον ίδιο όμιλο εάν η βαθμολογική τους διαφορά  είναι ίση ή μικρότερη από τέσσερις (4) βαθμούς. Εάν η διαφορά είναι μεγαλύτερη, η ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση, προβιβάζεται αυτόματα.

 Έτσι, με αυτόματο προβιβασμό ή μετά από αγώνες play off, προβιβάζονται τέσσερις (4) ομάδες.

** Η ομάδα που θα καταλάβει την 2η θέση, θα αγωνισθεί με την ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση στον ίδιο όμιλο εάν η βαθμολογική τους διαφορά  είναι ίση ή μικρότερη από τέσσερις (4) βαθμούς. Εάν η διαφορά είναι μεγαλύτερη, η ομάδα που κατέλαβε την 2η θέση, προβιβάζεται αυτόματα.

Με αυτόματο προβιβασμό ή μετά από αγώνες play off, προβιβάζονται άλλες τέσσερις (4) ομάδες. Σύνολο οκτώ (8) ομάδες.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η & 2η θέση, θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας (θα αγωνιστούν δηλαδή γηπεδούχες). Θα προβιβασθούν, επίσης και σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος αγώνας λήξει ισόπαλος.

**  Οι δύο ομάδες που θα ηττηθούν (στον ίδιο Όμιλο) ή δεν θα αγωνισθούν λόγω αυτόματου προβιβασμού της αντιπάλου ομάδας (διαφορά μεγαλύτερη των 4 βαθμών), θα αγωνισθούν μεταξύ τους στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε υψηλότερα στη βαθμολογία, με το πλεονέκτημα της ισοπαλίας.

Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες θα κληρωθούν σε δύο (2) ζευγάρια και θα αγωνισθούν σε ουδέτερα γήπεδα με παράταση – πέναλτι. Οι δύο (2) νικήτριες ομάδες, θα προβιβασθούν επίσης στην Β’ Κατηγορία.

Σύνολο, δέκα (10) ομάδες.

Ετικέτες

 Με ένα θερμό (έντυπο) καλωσόρισμα θα υποδεχθεί αύριο το Κολυμβητικό Τμήμα του ΓΣΠ τους δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που θα κατακλύσουν το κολυμβητήριο της Χωράφας για να πάρουν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες που συνδιοργανώνονται με τον Γλαύκο.

Το καλωσόρισμα αναφέρει τα εξής: ««Οι προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη προαγωγή των αθλητικών πραγμάτων του Περιστερίου και τη δημιουργική και υγιή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών αποδεικνύεται  καθημερινά .
  Στο  Σύλλογό μας μαθαίνουν μπάσκετ, κολύμβηση  και πόλο πάνω από 950 παιδιά και συμμετέχουν σε επίσημους κολυμβητικούς αγώνες και φιλικά παιχνίδια πανελλαδικώς.
Η εκμάθηση δε των αγωνίσματων και η δημιουργία  αθλητικής συνείδησης γίνεται από πτυχιούχους γυμναστές & προπονητές . Φυσικά και ο μοναδικός μας στόχος δεν είναι οι νίκες, αφού το αγωνιστικό ήθος,  το «ευ αγωνίζεσθαι», η κοινωνικότητα, η απόκτηση εμπειριών, και η προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας, είναι οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μας με πολλαπλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνία μας. 
    Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει  το 1971 με παρόμοια, κατά καιρούς,  αποτελέσματα και τους ίδιους στόχους και συνεχίζεται από ανθρώπους με αγάπη για τα παιδιά και όραμα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.
   48 χρόνια ιστορίας , 16 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας διασυλλογικών αγώνων κολύμβησης και  3η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργάνωσης  διασυλλογικών αγώνων κλασικής κολύμβησης με το γειτονικό κολυμβητικό σωματείο «Γλαυκος».

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας όλα αυτα τα χρόνια , τους γονείς, τους εργαζόμενους, τους αθλητές και τους προπονητές μας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αττικής και τον Σύνδεσμο Κριτών Αττικής ,για την συμβολή τους στη διοργάνωση. Τον δήμο Περιστερίου και τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη που τιμά και σέβεται τους αθλητές μας ,δημιουργώντας και παραχωρώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις προς χρήση. Όλους τους χορηγούς μας, που σ αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή εξακολουθούν να μας βοηθούν και φυσικά όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στους αγώνες μας».

      

 

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Από σήμερα τα εισιτήρια με ΠΑΟ!

Από σήμερα τα εισιτήρια με ΠΑΟ!

19 Απρ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Ντέρμπι 4ης θέσης με ΠΑΟ η Κ19!

18 Απρ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Για τη 18η νίκη με Κηφισιά!

Για τη 18η νίκη με Κηφισιά!

18 Απρ 2019 Ανθούπολη

Ελπίδα για τα μπαράζ!

Ελπίδα για τα μπαράζ!

18 Απρ 2019 Φοίνικας

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας