Τελευταία ενημέρωση 20:04, 13 Νοε 2018
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Για την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ Ανδρών, ο Φίλιππος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Ιωνίας που κυριάρχησε και στα τέσσερα δεκάλεπτα παίρνοντας τελικά τη νίκη με 42-66.

Ετικέτες

Με τρία τέρματα στην τελευταία περίοδο, οι μίνι Παίδες του Γ.Σ. Περιστερίου κατάφεραν να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να έρθουν ισοπαλία με την Ροή Μεταμόρφωσης (7-7) κατά την 2η αγωνιστική του “Χαϊδάρι Youth League”.

Ετικέτες

Για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ έκαναν αναφορά στην επίσημη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι φίλαθλοι. Αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εξής:

«To ότι σας πονάει η γιγάντωση της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ το έχουμε καταλάβει, το ότι δεν βγάζετε άχνα για την μεγαλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων και αυτό το έχουμε καταλάβει..εδώ είμαστε όμως κάθε Κυριακή να σας το υπενθυμίζουμε. Το ότι προσπαθείτε να τα " καλύπτετε " και να τα προσπερνάτε μας έχει γίνει πλέον συνήθεια..

..η συνήθεια που έγινε λατρεία και 0-2 με την παράδοση να συνεχίζεται..

Η καραμέλα για παραρτήματα και φιλικά έλιωσε, οι γλώσσες κόπηκαν και τα στόματα έκλεισαν..

Να περάσει ο επόμενος».

Μια σπουδαία μέρα ήταν χθες η χθεσινή για τους προπονητές της Αθήνας οι οποίοι επιμορφώθηκαν από τον Νταμίρ Κάναντι και το επιτελείο του στο Ατρόμητο.

Ο Αυστριακός τεχνικός «μαγνήτισε» με την ομιλία του τους νεαρούς στην πλειοψηφία τους προπονητές με τη βοήθεια του διερμηνέα Ηλία Αντωνιάδη και δίδαξε πάνω σταα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας τεχνικός, την επιβολή προς τους παίκτες με τρόπο επαγγελματικό, την ψυχολογία που πρέπει να εμφυσήσει, την τακτική η οποία προσαρμόζεται στο έμψυχο υλικό που διαθέτει, καθώς και την γενικότερη φιλοσοφία της προπονητικής.

Οι Αθηναίοι προπονητές επιμορφώθηκαν ωστόσο για θέματα της αρμοδιότητας τους από τον Γυμναστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Σωτήρη Ρούσση, τον Αναλυτή Αγώνων Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Αμπελιώτη οι οποίοι διακρίνονται στην άνω φωτό με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αθηναίων Προπονητών Σπύρο Παπακανέλλο.