Τελευταία ενημέρωση 08:42, 30 Μαϊ 2023
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με αφορμή τη συνεργασία που είχε με τον Άγιο Ιερόθεο ο προπονητής, Φώτης Βολονάκης, παραχώρησε την εξής δήλωση στο Soccerlive.gr

«Ο ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στο Περιστερι και στη Γ εθνική που θα πρέπει άμεσα να ξαναγεννηθεί και να επιστρέψει στη Γ εθνική μέσα από αγάπη και θέληση !!
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ !!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ και συγκεκριμένα τον κύριο Γιώργο Καρβέλη που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω τα ηνία αυτής της ιστορικής ομάδας γνωρίζοντας μου πως είναι δύσκολα τα πράγματα και πως είμαι ο 6ος κατά σειρά Προπονητης !!
Δε φοβήθηκα την πρόκληση ούτε την πρόσκληση Πήρα τον συνεργάτη μου τον ΤΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ έναν πραγματικά εργάτη δίπλα μου και δουλέψαμε από την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου που αναλάβαμε.
Με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στο μηδέν,καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα να πάρουμε 2 ισοπαλίες με ένα καλό σύνολο ,να έχουμε καλή ψυχολογία,ενδιαφέρον και ποδοσφαιρικό εγωισμό για κάθε παιχνίδι αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί ο ένας πίσω από τον άλλον των παιδιών αυτών δε βοήθησε στο σύνολο και στη διάρκεια (ξέρετε μια καλή ομάδα είναι σαν μια αλυσίδα αν σπάσει ο κρίκος σπάει και η αλυσίδα). Καταφέραμε και μείναμε όμως ομάδα έστω και με 12 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες από την Ακαδημια τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ 17 ετών και τον ΜΑΓΚΟΠΟΥΛΟ ΘΟΔΩΡΗ 17 ετών !!
Ευχαριστώ λοιπόν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας που ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία στη καριέρα μου τον συνεργάτη μου γυμναστή και προπονητή με UEFA Β ,ΤΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ,τους ποδοσφαιριστές μου ,τον φροντιστή και την ψυχή της ομάδας ο άνθρωπος μας ο ΑΚΗΣ κ ο γενικός μας αρχηγός Κώστας Μπακοπουλος ,την κοπέλια μας την Σταυρουλα!
Εύχομαι στον Άγιο Ιερόθεο όπως τον τίμησαμε να τον τιμήσουν κ άλλοι και να ξαναφτάσει ψηλά εκεί που αξίζει στο επανιδείν λοιπόν».

Ετικέτες

Ανανέωσε ο Τσούλφας

Ακόμη μια ανανέωση ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου. Μετά τους Λιούκα, Γονή, Λάγγα Ζέρβα και Σταύρου, ήταν η σειρά του τερματοφύλακα, Μπάμπη Τσούλφα να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους κόκκινους.

Ο τερματοφύλακας που παρέμεινε για τρίτη σεζόν στην ομάδα θα βοηθήσει σημαντικά τον Ήφαιστο να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά

Καλό μήνα είπαμε; Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Χαράλαμπος Τσούλφας θα υπερασπίζεται την εστία του Ηφαίστου στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Αθηνών. Καλά πήγε κι αυτό. (Ανανέωση Νο6 από τον βασικό κορμό και συνεχίζουμε...).

Ετικέτες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στο πλαίσιο των Δράσεων της ΟΧΕ/ ΒΑΑ Δυτικής Αθήνας 2014-2020, με θέμα “Ανάπτυξη Οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στη Δυτική Αθήνα-Κάλυψη Αναγκών με Κοινωνικό Αντίκτυπο”.

H Ημερίδα υλοποιήθηκε, την Τρίτη 25/4/2023 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, και σκοπός ήταν η παρουσίαση της ταυτότητας του έργου, αναλύοντας το πλαίσιο ανάπτυξης του τομέα της ΚΑΛΟ στην Ελλάδα καθώς και των Ευρωπαϊκών Πολιτικών για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία.

Το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη του τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ), κατ’ αρχήν στη Δυτική Αθήνα, και μέσω της οριζόντιας φύσης παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, σε γενικό και ειδικό κοινό σε όλη τη Χώρα.

 Ταυτόχρονα, συνδέεται και αναδεικνύει μεταξύ άλλων, τον κοινωνικό αντίκτυπο της ΚΑΛΟ, ως ενός θετικού εργαλείου βελτίωσης της κοινωνικοποίησης και της απασχολησιμότητας των ευπαθών ομάδων στην Ελλάδα.

Το υλικό της ημερίδας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του έργου: https://www.youtube.com/watch?v=OXRSHaJChlY

 

Ετικέτες

                      Έκανε 231 συμμετοχές και πέτυχε 42 γκολ

Ο Δημήτρης Συργκάνης ήταν και παραμένει άνθρωπος χαμηλών τόνων.  Παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασαν από τον Ατρόμητο στη δεκαετία των ΄80ς, ήταν πάντα προσγειωμένος και απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ετικέτες

Ο Σέρβος φόργουοντ του Γ.Σ. Περιστερίου και η ζωή του μέσα κι έξω από το παρκέ

Ο Αλέκσα Ραντάνοφ πέρα από κάθε αμφιβολία είναι ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη. Χρήσιμος όταν παίζει, επαγγελματίας όταν δεν παίζει. Δίνει λύσεις  βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση, χωρίς να έχει τη «στάμπα» του πρωταγωνιστή αλλά με ένα δικό του ρόλο που έχει ενστερνιστεί απόλυτα γι’ αυτό και κάθε προπονητής θα τον ήθελε στη φαρέτρα του. Ο Σέρβος φόργουοντ του Γ.Σ. Περιστερίου με απλότητα, χαμόγελο και καλή διάθεση μίλησε στο «Α.Π.» για τη ζωή του μέσα και έξω από το παρκέ.

---- Καταρχάς παίζεις για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πέρασαν κιόλας 10 μήνες, το απολαμβάνεις που είσαι στη χώρα μας;

«Πραγματικά την απολαμβάνω και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μπάσκετ στην Ελλάδα, Η ζωή είναι πολύ ωραία και είμαι σε ένα μεγάλο οργανισμό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να φύγω από τη χώρα μου. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά, γενικά ευχαριστιέμαι τα πάντα».

---- Δύο λαοί βέβαια με σχέσεις συγγένειας, το νιώθεις  ότι είναι όντως έτσι;

«Ναι το ξέρω και το νιώθω κάθε μέρα. Στην Ελλάδα είναι σαν να βρίσκομαι σπίτι μου, δεν βρίσκω καμία διαφορά, οι δύο λαοί είναι πολύ κοντά σχεδόν σαν «αδέλφια» έχουμε πολλές ομοιότητες. Αλλά και στην ομάδα μου υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ όλων των παικτών Ελλήνων και ξένων, είναι δύσκολο να το πετύχεις αυτό, γιατί οι ξένοι συνήθως είναι μόνοι τους. Εδώ όμως δεν συμβαίνει αυτό και όλοι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

`---- Στο Περιστέρι ποιος μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο καταλύτης που σε έφερε;

«Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο κόουτς Σπανούλης γιατί με τον ερχομό του ήμουν σίγουρος ότι θα φέρει καλούς παίκτες και θα φτιάξει μια καλή ομάδα. Το Περιστέρι πιστεύω ότι και έξω από το παρκέ είναι μια από τις πιο καλές ομάδες οργανωτικά στη Λίγκα».

----- Το συμβόλαιο σου τελειώνει το καλοκαίρι, θέλεις να μείνεις;

«Νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσετε γι’ αυτό τον προπονητή και τα άλλα μέλη της ομάδας. Εγώ προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και στους στόχους που θέλει να πετύχει».

----- Ποιο παιχνίδι πιστεύεις ότι ήταν το καλύτερο που έκανε μέχρι τώρα η ομάδα και το χάρηκες περισσότερο;

«Νομίζω ότι ήταν αυτό με την Τενερίφη στην έδρα μας. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες που βρέθηκαν φέτος στο δρόμο μας μέσα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και την κερδίσαμε».

---- Και ποιο είναι εκείνο που έχεις διαγράψει από τη μνήμη σου;

«Το τρίτο ματς με την Ντιζόν και ο αποκλεισμός μας από την συνέχεια του BCL».

---- Είσαι σε μια ηλικία που ανεβάζεις κάθε χρόνο τον πήχη των προσδοκιών. Μέχρι που φθάνουν οι φιλοδοξίες σου;

«Θα ήθελα να παίξω ξανά στην Ευρωλίγκα, είναι κάτι που έχω κάνει στο παρελθόν και θα ήθελα πάλι να βρεθώ σε αυτό το επίπεδο».

----- Ποιο ήταν το κίνητρο σου για να ξεκινήσεις να παίζεις μπάσκετ;

«Εγώ ξεκίνησα να παίζω πολύ αργά σε ηλικία 12-13 ετών μέχρι τότε έπαιζα ποδόσφαιρο και ήμουν τερματοφύλακας. Κάποια στιγμή κι ενώ είχα αρχίσει να ψηλώνω επικίνδυνα (γελάει) ένας φίλος μου που έπαιζε μπάσκετ μίλησε στον προπονητή του για εμένα. Πήγα για δοκιμαστικά, άρεσα κι έτσι ξεκίνησα.

---- Πάντα είχες στόχο να γίνει επαγγελματίας ή είχες κατά νου και ένα άλλο επάγγελμα;

«Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, δεν είχα σκοπό να γίνω επαγγελματίας. Από την άλλη δεν είχα και κάτι άλλο στο μυαλό μου ήθελα να τελειώσω το σχολείο και στην συνέχεια θα έβλεπα τι θα έκανα, Όταν άρχισα να προπονούμαι καθημερινά και να αλλάζω επίπεδο τότε κατάλαβα ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να παίξω μπάσκετ».

----- Με ποιο μπασκετικό ίνδαλμα μεγάλωσες;

«Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στα σοβαρά μου άρεσε πολύ ο Zoran Planinić που έχει τώρα σταματήσει και έπαιξε στην Χίμκι, στην Αναντολού, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωραίος παίκτης. Πολύ καλά λόγια αλλά δεν τον έχω να δει να παίζει παρά μόνο μέσα από video έχω ακούσει για τον Dejan Bodiroga που πέτυχε πολλά πράγματα με τον Παναθηναϊκό».

---- Τι σε κάνει ευτυχισμένο;

«Η κοπέλα μου που θα είναι και η μελλοντική μου σύζυγος».

----- Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου ποιο είναι;

«Πιστεύω ότι έχω την νοοτροπία του νικητή».

---- Και το βασικό σου ελάττωμα;

«Είμαι πολύ ευαίσθητος».

----  Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει;

«Αυτό που θέλω είναι να έχουν την υγεία τους οι άνθρωποι γύρω από εμένα. Με φοβίζει όταν αυτό δεν συμβαίνει».

---- Το πρόσφατο δυστύχημα με το τρένο στα Τέμπη τι συναισθήματα σου προκάλεσε;

«Είναι μια τραγική ιστορία που μας στενοχώρησε όλους. Μπορεί να ήταν κάποιο ανθρώπινο λάθος αλλά είναι κρίμα που χάθηκαν άδικα τόσα νέα παιδιά. Ποτέ δεν ξέρουμε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί στη ζωή μας από τη μια στιγμή στην άλλη γι’ αυτό και πρέπει να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον».

---- Ποιος ήταν ο παιδικός σου ήρωας;

«Ο πατέρας μου. Πάντα ήθελα να του μοιάσω. Από μικρός τον κοιτούσα με θαυμασμό για το πώς φρόντιζε την οικογένεια του, πάντα ήταν δίπλα μας. Μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια αλλά με την σκληρή δουλειά κατάφερε να φθάσει σε μια πολύ καλή κατάσταση. Η δουλειά του είναι υπεύθυνος  μηχανικός σε τηλεοπτικό κανάλι της Σερβίας».

---- Το «κεφάλαιο» οικογένεια έχει αρχίσει να σε απασχολεί;

«Ναι το σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου, εγώ πλέον ξέρω που βαδίζω, εκείνη βρήκε μια πολύ καλή δουλειά, άρα μέχρι τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε το επόμενο βήμα».

----- Από τη φιλοσοφία κόουτς Σπανούλη τι θα κρατήσεις μέσα σου για το μέλλον;

«Το mentality  του καθώς είναι κάτι το τρομερό και δεν το έχω δει από άλλο πρόσωπο στην επαγγελματική μου καριέρα. Αυτό θα κρατήσω για να μπορέσω να φθάσω εκεί που θέλω».

---- Με ποια θέση στην κατάταξη των play offs πιστεύεις ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα;

«Κοιτάμε κάθε ματς ως τελικό έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας αλλά σίγουρα θα θέλαμε να φθάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος».

----- Και για την επόμενη χρονιά λαμβάνοντας υπόψη ότι φέτος έφθασε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που μπορεί να στοχεύσει;

«Νομίζω ότι το Περιστέρι πρέπει να κρατήσει αυτή τη φιλοσοφία που έχει τώρα και να χτίσει πάνω σε αυτήν προκειμένου να μπορέσει να πετύχει περισσότερους στόχους κρατώντας τον ίδιο κορμό για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται».

---- Κλείνοντας τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους της ομάδας;

«Νιώθω την ενέργεια που μας δίνουν σε κάθε παιχνίδι, δημιουργούν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, σίγουρα αξίζουμε να μας παρακολουθούν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι. Εύχομαι να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και να συνεχίζουν να την υποστηρίζουν με τόσο θερμό τρόπο».

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αλέκσα Ραντάνοφ γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1998 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 2μ01. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, αγωνιζόμενος αρχικά στις ακαδημίες του συλλόγου (είχε τρεις τελικούς στην Euroleague των μικρών και μια κατάκτηση), ενώ τη σεζόν 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας έχοντας σε 22 παιχνίδια 3,2 πόντους και 1,1 ριμπάουντ ανά αγώνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην KK FMP ως δανεικός από τον Ερυθρό Αστέρα. Το 2018 κλήθηκε ξανά πίσω στους «ερυθρόλευκους» και τη σεζόν 2020-2021 ήρθε το ντεμπούτο στην Euroleague, το οποίο έγινε στις 30 Δεκεμβρίου 2020. Την περσινή χρονιά (2021-2022) αγωνίστηκε στην Ιγκοκέα, όπου σε 28 παιχνίδια στην Αδριατική Λίγκα είχε 8,2 πόντους και 3,7 ριμπάουντ, ενώ στο BCL είχε σε εννιά παιχνίδια 7,1 πόντους και 4,2 ριμπάουντ μέσο όρο. Σε εθνικό επίπεδο είναι εν ενεργεία  διεθνής με την Εθνική Σερβίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Για το 2-2 και το δικαίωμα στο όνειρο!

Για το 2-2 και το δικαίωμα στο όνει…

26 Μαϊ 2023 ΓΣ Περιστερίου

Στην εθνική Τυνησίας ο Κεσχρίντα

Στην εθνική Τυνησίας ο Κεσχρίντα

26 Μαϊ 2023 ΠΑΕ Ατρόμητος

Συνεχίζει με Φιλίππου

Συνεχίζει με Φιλίππου

25 Μαϊ 2023 Χρυσούπολη

Στο τιμόνι  ο Ζαμπέτας!

Στο τιμόνι ο Ζαμπέτας!

25 Μαϊ 2023 Ιπποκράτης

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας