Τελευταία ενημέρωση 08:26, 19 Νοε 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με δύο απώλειες, αυτές των Γιούργα και Μαστρογιάννη ο πρωτοπόρος Γαλαξίας θα αντιμετωπίσει αύριο στη Πετρούπολη την τοπική Αναγέννηση. Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο παιγνίδι με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Πετρούπολη το (15-11-2019 ώρα 15:00) Σαββάτο.
Ο προπονητής κ.ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ είναι υποχρεωμένος να πορευθεί έχοντας δύο σημαντικές απουσίες,όπως είναι αυτές των ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΥΡΓΑ και ΚΩΣΤΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν για επαγγελματικούς λόγους με τον ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΥΡΓΑ να λείπει στο εξωτερικό(ΗΠΑ).
Σίγουρα είναι σημαντική η απουσία 2 εκ των βασικών γραναζιών για την λειτουργία της μηχανής της ομάδας,πλην όμως όπως έχει αποδειχθεί οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν είναι εξίσου ικανοί,σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η απουσία τους.
Άλλωστε ένα από τα όπλα της ομάδας είναι η ομοιογένεια και το βάθος του πάγκου.
Για να μην ξεχνάμε η ομάδα έχει και τις πολύμηνες και πολύ σημαντικές απουσίες,λόγω τραυματισμών των ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΣΧΑΛΗ και ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΙΤΤΑΡΑ.
Σε ένα δύσκολο μαραθώνιο όπως προβλέπεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα,το βάθος και οι λύσεις που έχει η ομάδα μας θα παίξουν σημαντικό ρόλο και μια ακόμα επιτυχία του προπονητή κ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές, σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμους για την δύσκολη συνέχεια».

Ετικέτες

Από τη πολύ μακρινή Αριδαία, άφησαν για δύο ημέρες τα μαθήματα τους, και ήρθαν να δοκιμαστούν στον Ατρόμητο αλλά φαίνεται ότι άξιζε τον κόπο.

Ετικέτες

Ντέρμπι πολλαπλών διαστάσεων δίνει αύριο ο Άγιος Ιερόθεος με αντίπαλο την Καλλιθέα στο γήπεδο της Χωράφας.

Ετικέτες

Μόλις τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για τις ομάδες της πόλης μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ που είναι το εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Σάββατο 16/11/19 15:00 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΜΗΤΡΑΚΟΣ Α., ΑΝΔΡΕΟΥ Ν.  

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 16/11/19 15:00 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΔΗΣ Α.  

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ - ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β΄(ΑΛΚΥΩΝ) Σάββατο 16/11/19 15:00 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ν., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η., ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ Θ.
Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου για τον Κυριακάτικο (17/11, 4.45μ.μ. ΕΡΤ Sports) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας