Τελευταία ενημέρωση 05:33, 04 Δεκ 2021
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος έφυγε σήμερα (25/11) από τη ζωή. Ένας άνθρωπος με σημαντική προσφορά στο μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Ετικέτες

Νέος συναγερμός με κρούσμα στο Περιστέρι. Λίγες μέρες αφόρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, τώρα βρέθηκε θετικός και ένας παίκτης της ομάδας. Ήδη από τον σύλλογο ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή της ομάδας.

Η ομάδα της Περιστερίου Vitabiotics βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ
».

Ετικέτες

«Η Ευρώπη μπορεί να αισθάνεται ασφαλής μόνο αν στην περιοχή της Μεσογείου επικρατούν συνθήκες ασφάλειας και οικονομικής συνεργασίας», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κηρύσσοντας σήμερα την έναρξη του  Συνεδρίου «1821-2021: Η Ελλάδα στη Μεσόγειο», που συνδιοργανώθηκε από το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι η Τουρκία «προσπαθεί να ξαναζωγραφίσει το χάρτη, παραμερίζοντας την ισχύ του Διεθνούς Δικαίου» και «θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταδικαστεί στην πράξη και στην ουσία η τουρκική επεκτατική πολιτική της “Γαλάζιας Πατρίδας”, που παραβιάζει τα δικαιώματα όλων των γειτονικών κρατών». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Κυπριακό λέγοντας ότι «στη Μεσόγειο βρίσκεται η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης, η Λευκωσία».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολύπλευρα το ζήτημα ασφάλειάς της, βάζοντας τα τελευταία χρόνια τη Μεσόγειο στο επίκεντρο της πολιτικής της. Ειδικότερα, αναβάθμισε τις σχέσεις της με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ενώ αναπτύσσει πολυεπίπεδες σχέσεις και με χώρες όπως η Αλγερία, η Τυνησία και το Μαρόκο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η χώρα μας έχει καλλιεργήσει στο πλαίσιο του EUMED ένα ισχυρό πλέγμα συνεργασίας με τις χώρες της Μεσογείου.

Επιπλέον, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι η Ελλάδα ενισχύει την αποτρεπτική της ικανότητα με την αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων, ενισχύει τη συμμετοχή της στις δράσεις του σκληρού πυρήνα της ΕΕ, εμβαθύνει τη στρατηγική της συναντίληψη με χώρες της Μεσογείου όπως η Γαλλία, ενδυναμώνει τις σχέσεις της με στρατηγικούς εταίρους όπως οι ΗΠΑ και αξιοποιεί τη γεωγραφική τη θέση προς κάθε κατεύθυνση.

Κεντρική σημασία θέλησε να δώσει ο κ. Βαρβιτσιώτης στην περιβαλλοντική πρόκληση που αντιμετωπίζει η περιοχή, σημειώνοντας ότι «στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής η Ελλάδα αναδεικνύει ολοένα και περισσότερο την ανάγκη δράσης γύρω από το περιβάλλον της Μεσογείου». Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα νέο μεσογειακό Green Deal και, βέβαια, να αναδείξουμε τις ιδιαιτερότητές της μπλε οικονομίας και τη σημασία που έχουν αυτές για την ΕΕ».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε επίσης ότι «η ανάπτυξη της χώρας μας ως στρατηγικού κόμβου για εμπορεύματα και ενέργεια αποτελεί μία επιπλέον εγγύηση ασφαλείας» και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η ενδυνάμωση της χώρας ως ναυτιλιακού πόλου. Χαρακτήρισε το λιμάνι του Πειραιά ως το «το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου, μετά από τη σοβαρή και στρατηγική επιλογή να συνδεθεί με την Κίνα». Αντίστοιχα, ανέφερε ότι προχωράει η επένδυση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με σκοπό να καταστήσουμε την Ελλάδα έναν κόμβο, μέσα από τον οποίο «θα έρχεται υγροποιημένο φυσικό αέριο για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ευρώπης».

Με αυτήν την πολυεπίπεδη και πολύπλευρη πολιτική, υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Υπουργός, θέλουμε να θωρακίσουμε τη χώρα μας, δίνοντάς της τον ρόλο ενός ισχυρού παίκτη στη Μεσόγειο, ο οποίος προσβλέπει στη συνεργασία και την πολιτιστική σύγκλιση ανάμεσα στους λαούς της περιοχής.

 Δείτε εδώ το tweet

Ετικέτες

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε δυάδα με στοίχημα φάουλ και απόδοσης 3.10 ποντάρει ο SuperMario και σε ένα συνδυαστικό σημείο.

Ετικέτες

Με 100 εισιτήρια διαρκείας θα προμηθεύσει δωρεάν ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Θανάση Κασπίρη τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στα μικρά ηλικιακά τμήματα με στόχο τη δημιουργία νέων φιλάθλων. Άλλωστε η εικόνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε ευμενή σχόλια παντού.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ατρόμητου αναφέρει τα εξής:

Η σπίθα που άναψε στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει φλόγα!. Μια φλόγα ικανή να ανοίξει νέους δρόμους στον αγαπημένο μας Ατρόμητο και να σπείρει τους καρπούς για τις νέες γενιές φιλάθλων μας.
Με προσωπική απόφαση του Υπεύθυνου της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητου κ. Θανάση Κασπίρη που αναλαμβάνει και το κόστος του εγχειρήματος θα δοθούν Δωρεάν μέσα στις επόμενες ημέρες 100 Κάρτες Διαρκείας στους γονείς των «μικρών» τμημάτων της Ακαδημίας.
Για να συνοδεύουν τα παιδιά τους σε όλους τους επόμενους εντός έδρας, γιατί από εδώ και στο εξής αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη Κυριακή θα γίνει ακόμη πιο δυνατό.
Εκεί δίπλα στους υπέροχους Fentagin θα είμαστε πλέον σε κάθε παιχνίδι στη Θύρα 7 την πραγματική ατρόμητη θύρα για να μεταλαμπαδεύσουμε όλοι μαζί στα παιδιά των τμημάτων Κ10- Κ11- Κ12- Κ13 και Κ14 την ιδέα του Ατρόμητου.
Γιατί ακόμη και αν κάποια παιδιά δεν γεννήθηκαν Ατρόμητοι, έχουμε πολλά που προέρχονται από φλέβες γνήσιων φιλάθλων της ομάδας, θα γίνουν είμαστε βέβαιοι Ατρόμητοι!.
Γιατί Ατρόμητος και γεννιέσαι αλλά και γίνεσαι!

 

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας