Τελευταία ενημέρωση 06:35, 17 Αυγ 2022
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tα γκολ του Ατρόμητου Κ20 στη νίκη επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-0 σε video. To παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου και τα γκολ πέτυχαν οι Δημήτρης Λημνιός, Μιχάλης Μπαστακός.

Ετικέτες

Ονόματα δεν θα πούμε, υπολήψεις δεν θα θίξουμε. Άντε όμως να είσαι στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό και να σου μπαίνει στο ρουθούνι ο Ατρόμητος! Τι κάνεις; Καλά ευχαριστώ!


Η μεγάλη επιτυχία της Κ15 που κατέκτησε για δεύτερη φορά συνεχόμενη το Nike Premier Cup σε συνδυασμό με την εκπληκτική πορεία της Κ20 που διεκδικεί πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα έρχεται να αποδείξει ότι ούτε τα ράσα κάνουν τον παπά, ούτε και τα πολλά «φρουφρού και ονόματα» αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.
Σκεφτείτε μια στρογγυλή τράπεζα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Υποθετικό το σενάριο. Με όλα τα στελέχη παρόντα. Να έχεις πάθει το κάζο από τον Ατρόμητο και να ψάχνεις να βρει τι φταίει. «Για καθίστε καλά ρε παιδιά. Εμείς έχουμε τα προπονητικά, το όνομα, τις ανέσεις μας τα «σούπα μούπες» πως μας την βγαίνει έτσι ο Ατρόμητος; Για εξηγήστε πως;» θα έλεγαν στη στρογγυλή τράπεζα των δύο αιωνίων. «Πως γίνεται ρε παλικάρια να μας παίρνει ο Ατρόμητος Κ15 το εισιτήριο για την Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και εμείς να μένουμε Ελλάδα;» θα λένε στον Παναθηναϊκό και στον  Ολυμπιακό.  Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει δηλαδή.


 «Πως γίνεται ρε παιδιά να μας ρίχνει ο Ατρόμητος Κ20 τρία γκολ στο χαλαρό και να είμαστε και ευχαριστημένοι; Εμείς με τον Κορωπί μας και αυτοί με τον  Νταμάρι τους γίνεται;» Αμ έλα που γίνεται;
«Πως γίνεται ρε παλικάρια εμείς με τον Ρέντη μας, με τα «τα πάντα όλα» μας και αυτοί με το Νταμάρι τους να κερδίζουν όπου πάνε; Γίνεται;». Αμ έλα που γίνεται.


Γίνεται και παραγίνεται αρκεί να υπάρχει μεράκι, αγάπη για τη δουλειά, αγάπη για τον σύλλογο, αφοσίωση, όταν βάζεις πάνω το εμείς και έπειτα το εγώ, όταν κάνεις δύο και τρία πράγματα παραπάνω από τις δυνάμεις σου, από τις αρμοδιότητες σου γιατί σε ενδιαφέρει το ομαδικό συμφέρον και όχι το ατομικό. Και ας έχει το ένα μαγαζί πενήντα νοματαίους με τα σέα τους και τα μέα τους και το άλλο μαγαζί πέντε-δέκα «καψούρηδες» με αυτό που κάνουν.Η ποιότητα κάνει τη διαφορά όχι η ποσότητα.


Αυτό είναι και το μυστικό, αν και μεταξύ μας μυστικό που το ξέρουν όλοι παύει να είναι μυστικό, που κάνει τον Ατρόμητο να ξεχωρίζει και να έχει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στη χώρα γιατί οι άνθρωποι του έχουν όραμα, πυξίδα, προορισμό. Όταν έχουν ένα άνθρωπο, εν προκειμένω τον πρόεδρο τους να τους εμπνέει να τους αφήνει να δουλεύουν απερίσπαστα να τους έχει τυφλή εμπιστοσύνη και να τους στηρίζει στα δύσκολα. Ακόμη και του…σπανού τα γένια γίνονται.

Γιατί στον Ατρόμητο δεν το παίζουν «καμπόσοι», δεν είναι βολεμένοι, όπως ενδεχομένως να είναι αλλού και δεν «κομπάζουν» για τις επιτυχίες τους. Ας έχουν οι άλλοι τις πολυτέλειες και τις ανέσεις. Εμείς έχουμε το μεράκι, το μη προσποιητό, το αληθινό. Με τα σωστά μας και με τα λάθη μας αλλά με το περιστεριώτικο μας. Και άστε τους άλλους να ψάχνονται και να αναρωτιούνται πως ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να μπει στο ρουθούνι τους και να τους ενοχλεί! Θα το έχουν χάσει το τρένο και θα είναι αργά!

Ετικέτες

Νίκες σε όλα τα μέτωπα πέτυχε το Σαββατοκύριακο ο Ατρόμητος Κ13 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το  2002) επιβεβαιώνοντας την σχεδόν απόλυτη κυριαρχία τους στην συγκεκριμένη ηλικία.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
K13 Φιλικό Σάββατο 28 Μαρ. 2015
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Ακαδημία Σερπάνος FC  5 - 0
Τα γκολ : Μπακάλης 11',Παπαδόπουλος 20΄,Ζαχαρίου 34',Κόκας 48',Σπυρόπουλος 51'.

ΚΑΛΤΣΗΣ Β. προπονητής: Στάγκος,Καρδάμης,Τουμαζάτος,Σαμούρης,Γιαννακίδης, Πιέτρης,Καψομέρας,Παπαδόπουλος,Κόκας,Μπακάλης,Ζαχαρίου.
Έπαιξαν και οι: Σάλτας,Φίλης,Κορώνης,Σπυρόπουλος,Κλεφτογιάννης,

Κ13 Πρωτάθλημα ΠΑΕ  Κυριακή 29 ΜΑΡ 2015
Απόλλων Σμύρνης - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  0-2
Τα γκολ : Ζαχαρίου 41΄,Μπακάλης 48΄.

ΚΑΛΤΣΗΣ Β. προπονητής: Σάλτας,Καρδάμης,Τουμαζάτος,Σαμούρης,Γιαννακίδης
Πιέτρης,Καψομέρας,Παπαδόπουλος, Ζαχαρίου,Μπακάλης,Κόκας.
Έπαιξαν και οι Στάγκος,Κορώνης,Σπυρόπουλος,Κλεφτογιάννης,Φίλης.

K13 ΕΠΣΑ 12η αγωνιστική 6ος Ομιλος Κυριακή 29 Μαρ. 2015
ΑΟ Ιλίου - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  0-4
Tα γκολ : Τουμαζάτος 7΄,Γιαννακίδης 45΄.Φίλης 42',59΄.

ΚΑΛΤΣΗΣ Β. προπονητής:  Στάγκος, Καρδάμης,Τουμαζάτος,Σαμούρης,Γιαννακίδης
Πιέτρης,Καψομέρας,Φίλης, Κόκας,Κλεφτογιάννης,Ζαχαρίου.
Έπαιξαν και οι: Κορώνης,Σπυρόπουλος,Χρύσανθος,Κονόμης,Παπαδημητρίου.

Ετικέτες

Πολύ ωραία μπάλα για μια ακόμη φορά από τον Ατρόμητο Κ11 (παιδιά που έχουν γεννηθεί to 2004) σε παιχνίδι κόντρα στην αντίστοιχη του Απόλλωνα. Τα μικρά αστέρια του Ατρόμητου που κέρδισαν με σκορ 1-0 έχουν αποδείξει ότι το μέλλον τους ανήκει.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video που ετοίμασε για το peristerisports.gr ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από σήμερα η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου για να εκπροσωπήσει την ομάδα της πόλης μας σε ένα ακόμη συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA).
O Aτρόμητος ως τακτικό μέλος πλέον  από τον Οκτώβριο του 2013 μετέχει στο working group της ΕCA που ειδικεύεται στο marketing και την επικοινωνία.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
Α) Ανασκόπηση της περιόδου και βασικές αρχές της νέας έννοιας διανομής εσόδων.
Β) Κανονισμοί ΟΥΕΦΑ 2015-18 και επιβεβαίωση για τις αλλαγές στους κανονισμούς.
Γ) Αξιοποίηση των εμπορικών ευκαιριών σε ένα γήπεδο τελευταίας τεχνολογίας.
Δ) Ανταλλαγή γνώσεων για την έννοιας Εταιρικής & Κοινωνικής Ευθύνης εν όψει της νέας σεζόν.
Ε) Συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με το πώς τα μέλη προβλέπουν να κινείται στο μέλλον η ομάδα εργασίας. Τα μέλη θα κληθούν να μοιραστούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους για το νέο κύκλο εργασιών.
ΣΤ) Υπογραφή νέας συνεργασίας με την FIFA μέχρι το 2022. Αναγνώριση, προστασία και παροχή κινήτρων για τους συλλόγους των οποίων οι παίκτες είναι στη διεθνή σκηνή εν όψει των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Έδωσε το πρώτο τεστ

Έδωσε το πρώτο τεστ

16 Αυγ 2022 Ανθούπολη

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

16 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Κι επίσημα ο Χαρίσης στη Σίβασπορ
Στην Αθήνα ο Μπίλαν

Στην Αθήνα ο Μπίλαν

15 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας