Τελευταία ενημέρωση 21:28, 18 Νοε 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Απίστευτος, απίθανος και ωραίος είναι ο Ατρόμητος Κ13.

Ετικέτες

  Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Φραγκουδάκη στην πολυεθνή συνάντηση εφήβων – νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Νετάνια του Ισραήλ (3ος στα 50μ πρόσθιο με 29.27 και 2ος στα 100μ πρόσθιο με 1:03.92), σειρά έχει μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!

Ετικέτες

Σε μια ακόμη φιλανθρωπική πρωτοβουλία θα πάρουν μέρος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου οι οποίοι στις 18 Μαϊου θα δώσουν φιλανθρωπικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση των οικογενειών που έχουν πρόβλημα σίτισης. 

Ετικέτες

Μια πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε κόντρα στον αξιόμαχο Ιωνικό Νικαίας ο ΓΣ Περιστερίου σε παιχνίδι που έγινε στο κλειστό Γιώργος Στεφανόπουλος.

Ετικέτες

Η προπαγάνδα σε βάθος χρόνου άμα ανατρέξει κανείς θα διαπιστώσει ότι ήταν το μέσο που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις για να ποδογετήσουν τις μάζες. Μέρος του συστήματος της προπαγάνδας ας μην κρυβόμαστε είναι και τα μέσα ενημέρωσης που έχουν υποκαταστήσει πολλές φορές τη δικαιοσύνη και δικάζουν απαγγέλοντας κατηγορίες πριν από τη δίκη. Σκοπός της προπαγάνδας είναι να  αλλάξει δραστικά τις απόψεις των άλλων αντί απλώς να μεταδώσει γεγονότα.

Για παράδειγμα, η προπαγάνδα μπορεί να επιστρατευτεί προκειμένου να προϊδεάσει θετικά ή αρνητικά σε σχέση με κάποια ιδεολογική θέση, αντί να παρουσιάσει την ίδια την θέση. Η προπαγάνδα διαφοροποιείται από την «κανονική» επικοινωνία, επειδή επιδιώκει να διαμορφώσει απόψεις με έμμεσες και συχνά δόλιες μεθόδους. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα συχνά μεταδίδεται με τέτοιον τρόπο ώστε να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα.

Ακόμη και στο Βικιπαίδεια άμα διαβάσει κανείς θα δει τα εξής στο λήμμα «προπαγάνδα»: Η επίκληση στο συναίσθημα είναι ίσως η πιο απροκάλυπτη μέθοδος προπαγάνδας, αφού υπάρχουν πολλές άλλες μέθοδοι, λιγότερο φανερές και μάλιστα δόλιες. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα μπορεί να διαδίδεται έμμεσα. Μπορεί να μεταδίδεται ως εύλογη προκατάληψη εντός μιας φαινομενικά ισορροπημένης και δίκαιης δημόσιας συζήτησης ή επιχειρηματολογίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακόμη καλύτερα σε συνδυασμό με την μέθοδο μετάδοσης ειδήσεων των μέσων μαζικής επικοινωνίας».

Και ερωτάμε λοιπόν: Μήπως κι εμείς εδώ στο Περιστέρι είμαστε θύματα της προπαγάνδας των μέσωv μαζικής επικοινωνίας που έσπευσαν να δικάσουν κι εμείς πέσαμε στην παγίδα τους;

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας