Τελευταία ενημέρωση 18:04, 06 Δεκ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τoν Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι  ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου  Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ετικέτες

Aναβολή στο Ανεξάρτητο

Λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος  δεν θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική δραστηριότητα του 30ου ανεξάρτητου πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Το εγχειρίδιο του καλού Περιστεριώτη φιλάθλου που δημιούργησε η συντακτική ομάδα του Peristerisports είναι ένας πλήρης οδηγός για την καλύτερη λειτουργία και την πρόοδο του αθλητισμού στην πόλη μας.

 

Οδηγία 1

Ο Ατρόμητος  αληθινά πρώτη δύναμη στην πόλη.  Όταν μια πόλη εκπροσωπείται στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου επί σειρά ετών από ένα σύλλογο με τόση μάλιστα επιτυχία οφείλει να τον στηρίζει και να τον υποστηρίζει. Να κάνει κριτική αλλά καλοπροαίρετη κριτική. Να είναι κοντά του κυρίως  στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.

Οδηγία 2

Να φοράει και να κυκλοφορεί  στην πόλη μας με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Να διαδίδει την ιδέα του Ατρόμητου, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε γειτονιά και να κάνει να ντρέπονται όσους «τολμούν» να φορέσουν φανέλα άλλης ομάδας και να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Δηλαδή στον Πειραιά μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς με τη φανέλα της ΑΕΚ; Στη Νέα Φιλαδέλφεια αντίστροφα μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Οδηγία 3

Όταν ο Ατρόμητος παίζει με μια μεγάλη παραδοσιακή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι γνήσιοι περιστεριώτες πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα την ομάδα της πόλης μας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε όμως ο Ατρόμητος και το Περιστέρι πρέπει να  μπαίνουν πάνω από τις όποιες συλλογικές προτιμήσεις

Οδηγία 4

Ο καλός Περιστεριώτης φίλαθλος ακόμη και αν δεν έγινε Ατρόμητος είτε γιατί χάθηκε η γενιά, είτε γιατί ο μπαμπάς του τον οδήγησε σε διαφορετικό δρόμο, οφείλει να σέβεται την ομάδα της πόλης του. Οφείλει να μην κάνει τον περίπατο του στο Άλσος με το καπέλο του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.  Οφείλει να μην πανηγυρίζει το γκολ της ομάδας του όταν σημειώνεται σε βάρος του Ατρόμητου. Σεβασμός φίλε, σεβασμό!

Οδηγία 5

Οφείλει να μην σπέρνει διχασμό και να «παπαγαλίζει». Ο καλός Περιστεριώτης φίλαθλος δεν πρέπει να γίνεται κοινωνός μόνο κακών και να βάζει το «εγώ πάνω από το «εμείς». Ο καλός περιστεριώτης φίλαθλος δεν πρέπει να «δέχεται» ότι ακούει σε συζητήσεις καφενειακού επιπέδου και να τις αναπαραγάγει χωρίς να γνωρίζει αν είναι αλήθεια και πόσο αλήθεια είναι. Αλήθεια πόσα από όσα έχουν ακουστεί και «παπαγαλίζονται» έχουν βγει αληθινά;

Οδηγία 6

Τα όσα προαναφερόμενα αφορούν τον Ατρόμητο ισχύουν βεβαίως και για το μπασκετικό καμάρι της πόλης μας τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου που μας έχει κάνει υπερήφανους και κράτησε ψηλά την σημαία του αθλητισμού στην πόλη μας  όταν ο Ατρόμητος παρέπαιε. Ο ΓΣΠ μπορεί να βρίσκεται τώρα στην Β’ Εθνική αλλά σύντομα θα επιστρέψει.

Οδηγία 7

Ο καλός περιστεριώτης φίλαθλος στηρίζει τις ομάδες της πόλης μας  σε κάθε άθλημα. Δεν πρέπει να επιθυμεί τον αφανισμό της άλλης ομάδας για να επιβιώσει η δική του. Μια γειτονιά είμαστε όλοι. Να αποδέχεται τις λύσεις εκείνες που καλό μπορούν να κάνουν καλό στον αθλητισμό του Περιστερίου ακόμη και αν η ομάδα του μπορεί να χάσει.

Ετικέτες

Μία ακόμη ποδοσφαιρική Ακαδημία εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου. Πρόκειται για τον ΑΟ Τσιλιβί Ζακύνθου που αριθμεί περισσότερα από 100 παιδιά στην Ακαδημία του ενώ η Ανδρική Ομάδα αγωνίζεται στην Α' τοπική Κατηγορία.

Ετικέτες

Μια ακόμη όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση πρόσφερε ο Ατρόμητος Κ11 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004).

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

«Αγκάθι» ο Μακρίδης για Ταύρο!

«Αγκάθι» ο Μακρίδης για Ταύρο!

06 Δεκ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Ντέρμπι με Άρη αύριο η Κ19!

Ντέρμπι με Άρη αύριο η Κ19!

06 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Χωρίς Γάιο αύριο στον Ιωνικό!

Χωρίς Γάιο αύριο στον Ιωνικό!

06 Δεκ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Τα εισιτήρια αύριο με Άρη!

Τα εισιτήρια αύριο με Άρη!

06 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας