Τελευταία ενημέρωση 21:38, 10 Δεκ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιου Συναδινού για την απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων, το τριήμερο των Βουλευτικών Εκλογών, ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9, ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9 & ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες Κατηγορίας, Κυπέλλου και Υποδομών της Ένωσης, που είχαν οριστεί στο χρονικό διάστημα αυτό.
Οι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, θα οριστούν την ΤΡΙΤΗ 22/9 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9, με την έκδοση και κοινοποίηση νέου Προγράμματος.

Ετικέτες

Η ΓΣΠάρα όχι μόνο αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και από τη νέα περίοδο θα παίξει στην Α2 αλλά έκανε και τρεις ακόμη μεταγραφές. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να κρατηθεί ψηλά η σημαία του συλλόγου και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης.

Ετικέτες

«Στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προάγουμε τον αθλητισμό». Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η καμπάνια του Ηρακλή Περιστερίου για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα που χρειάζονται την συμπαράσταση μας όλες τις μέρες του χρόνου. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλαθλους και τους αθλητές να συνδράμουν στην προώθηση της καμπάνιας συλλέγοντας πλαστικά καπάτια ώστε να αγοραστούν αμαξίδια για τους συνανθρώπους μας. Σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία της ομάδας. Η σχετική αφίσα είναι η εξής:

 

 

 

 

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) συνέχισε τα παιχνίδια προετοιμασίας με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με ευρύ σκορ. Αυτή τη φορά επικράτησε της Αναγέννησης Πετρούπολης με σκορ 6-0 σε παιχνίδι που έγινε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο «Νταμάρι». Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video που ετοίμασε για το peristerisports o Νίκος Τσουχλαράκης και απολαύστε τις όμορφες προσπάθειες των μικρών αλλά ταλαντούχων ποδοσφαιρστών.

 

 

Ετικέτες

Τον ετήσιο αγιασμό για την περίοδο 2015-16 πραγματοποίησε χθες ο ΑΟ Περιστερίου στο γήπεδο Τσαλαβούτα. Ο πάτερ Λευτέρης που τέλεσε τον αγιασμό έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου που παραβρέθηκαν με υγεία σε όλους. Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αναστασόπουλος κι εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης εξήρε την διαδρομή του Ομίλου στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο παίρνοντας το Κύπελλο Ήθους και μετέφερε επίσης τις ευχές του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.  

Τάκης Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μπέτσης παρακολουθούν τον αγιασμό

 

Παρέστησαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Παναγιωτόπουλος, Βαγγέλης Τάτσης,  Γιώργος Αυγουστίδης ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λύκος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος. Στον αγιασμό παρέστη και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δημήτρης Χιώτης.

Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Αυγουστίδης στο χθεσινό αγιασμό του Ομίλου

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας