Τελευταία ενημέρωση 12:52, 25 Ιαν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ευκαιρία στον Βασίλη Σάντρια να δείξει επιτέλους την αξία του που είναι αδιαμφισβήτητη έδωσε ο ΑΟ Περιστερίου προσθέτοντας  ένα επιπλέον «όπλο» στην επιθετική του γραμμή.

Ετικέτες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Τόλη Αποστόλου στην Κύπρο.

Ο Υπεύθυνος του δικτύου σχολών Ατρόμητου βρέθηκε κοντά στην Champions The Soccer Academy στη Λεμεσό που είναι μέλος του δικτύου σχολών προκειμένου να παακολουθήσει τις προπονήσεις καινα ενημερωθεί από τον επικεφαλής της Ακαδημίας Δημήτρη Δημητρίου για την πρόοδο των παιδιών, σε αυτό τον ένα χρόνο που έχει ξεκινήσει η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δημήτρης Δημητρίου η πρόοδος των παιδιών είναι εμφανής σε όλους τους τομείς και μέσα από την σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά θα έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ετικέτες

Το καμπανάκι της αφύπνισης έχει χτυπήσει στους παίκτες του ο Ισίδωρος Σταυριανός αλλά και η διοίκηση του συλλόγου στους παίκτες εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιάσονα στο γήπεδο του Ηφαίστου (16.00) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το χαρακτήρα «ντέρμπι» στη δεδομένη χρονική στιγμή που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή  έχει αποκτήσει για τον ΑΟ Περιστερίου η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ισόβαθμο Μικρασιατικό για την 5ης αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Ετικέτες

Το «κακό φεγγάρι» της Ειρήνης Πετρούπολης που δεν έχει πάρει ακόμη ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα θέλει να εκμεταλευτεί ο Ήφαιστος το Σάββατο στις 16.00 στο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Γ' Πετρούπολης για την 5η αγωνιστικη του πρωταθλήματος.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας