Τελευταία ενημέρωση 22:53, 15 Αυγ 2018
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη προετοιμασίας της Γυναικείας Ομάδας της Άμιλλας εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ.

Συγκεκριμένα η πρεμιέρα ορίστηκε για τις 20 Αυγούστου στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος». Προπονητής θα είναι φέτος ο Αλέξης Αλεξανδρίδης ο οποίος αντικατέστησε την Ανθή Μπαλτά.

Ετικέτες

Στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας θα βρεθεί το Σάββατο ο Ατρόμητος Κ20 φιλοξενούμενος της τοπικής Αναγέννησης για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα.

Ετικέτες

Δύο προπονήσεις (πρωί -απόγευμα) περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στον Ατρόμητο.

Ο Κιβρακίδης ανεβάζει ρυθμό συμμετέχοντας σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους να λαμβάνουν μέρος σε όλο το προγραμμα.

Ετικέτες

Στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά η Ανδρική ομάδα της Άμιλλας. Προπονητής παραμένει ο Βαγγέλης Μακρής.

Ετικέτες

H ΑΕΚ Περιστερίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της  με τον προπονητή  Γιάννη Κάργιαννη ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση: του τμήματος των Κορασίδων, του τμήματος των Παμπαίδων 2004 και του τμήματος της Ακαδημίας Κοριτσιών.

 Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. ΚΑΡΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχει διατελέσει προπονητής στα σωματεία: Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, Κόροιβος Αγ.Αναργύρων, ΑΟΚ Χαλανδρίου, ΠΑΚ Χαλανδριου, Φίλιππος Περιστερίου, Δάφνη Δαφνίου, ΑΣ Κορυδαλλού, Ίρις Πετρούπολης και  Ολυμπιάδα Πετρούπολης ενώ έχει περάσει απ'όλες τις ηλικιακές βαθμίδες σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο.

Η πείρα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του και το ήθος του μαζί με την αγάπη του για το μπάσκετ και ειδικά για τα παιδιά θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Σύλλογο μας.

Με την έλευση του κ.ΚΑΡΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ενισχύει το προπονητικό του επιτελείο επενδύοντας έτσι σε ανθρώπους που θα ανεβάσουν το επίπεδο του προπονητικού έργου που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ σου Συλλόγου μας.

Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εύχεται στον κ. ΚΑΡΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ καλή σεζόν και μια μακροχρόνια συνεργασία του εν λόγω προπονητή με τον Σύλλογο».

Ετικέτες
Μπακαράς
Top Sound
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας