Τελευταία ενημέρωση 21:25, 15 Δεκ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τι έκανε ο αθεόφοβος! Φίλαθλος του Ατρόμητου μάντεψε σωστά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Στοκχόλμη αλλά έχασε τον ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

Οι εφαρμογές των drones είναι λίγο πολύ σε όλους μας γνωστές. Οι δυνατότητές και η ευρύτητα των πεδίων εφαρμογών τους, όπως ήταν φυσικό κέντρισαν το ενδιαφέρον της GRGENESIS και ύστερα από πολλές εκπαιδεύσεις, πιλοτικές εφαρμογές και μελέτες αλλά και εμπνευσμένοι από τις ανάγκες υψηλότερων, καλύτερων, ασφαλέστερων και οικονομικά συμφερότερων υπηρεσιών, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρέχουν τα drones, συνδράμοντας στη φυσική και ηλεκτρονική ασφάλεια.

Μελέτες και σχεδιασμοί συστημάτων ασφάλειας
Η χρήση των drones στη μελέτη στο σχεδιασμό μέτρων και συστημάτων ασφαλείας, μας δίνει επαρκείς πληροφορίες καθώς και καλύτερες και περισσότερες δυνατότητες αξιολόγησης των φυλασσόμενων στόχων. Οι εναέριες εικόνες και τα video υψηλής ευκρίνειας που παρέχουν τα drones, επιτρέπουν την απεικόνιση από εμφανή σημεία κινδύνων και ενδιαφέροντος, τα οποία από την επίγεια αυτοψία δεν θα γινόντουσαν αντιληπτά ή θα περνούσαν δίχως την δέουσα προσοχή και βαρύτητα. Για παράδειγμα, σε ένα δύσβατο περιβάλλον της περιμέτρου μίας φυλασσόμενης εγκατάστασης, δεν θα γινόταν πλήρως αντιληπτή η πυκνότητα της βλάστησης, τα διάφορα μονοπάτια, η ύπαρξη τυφλών σημείων, οι δρόμοι πρόσβασης, τα σημεία διαφυγής και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Με τα παρεχόμενα στοιχεία των drones η μελέτη ασφαλείας είναι τελείως διαφορετική και σαφώς πληρέστερη.

Επίπεδο ασφάλειας και εφαρμογές
Ο χειριστής των drones μετά από κατάλληλη εκπαίδευση την οποία του προσφέρουμε, έχει τη δυνατότητα να απογειώνει να κατευθύνει και να ελέγχει μέρα και νύχτα στο πτητικό μέσο, αποστέλλοντας το περιμετρικά, άνω και πέριξ του φυλασσόμενου χώρου και κυρίως να έχει τη δυνατότητα να εποπτεύει εναερίως για:

 • Έλεγχο παραβίασης περίφραξης.
 • Έγκαιρο εντοπισμό προπαρασκευαστικών ενεργειών (εναπόθεση διαρρηκτικών εργαλείων, σκαλών, οχημάτων κλπ).
 • Απόπειρα αποκλεισμού εισόδων και εξόδων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη δράση εισβολέων κλπ.
 • Την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας ώστε να είναι ορατή τόσο κατά την πρόληψη όσο και κατά την αντιμετώπιση περιστατικών.
 • Έλεγχο περιβάλλοντος χώρου και συμβολές οδών για το σχεδιασμό μετακινήσεων επισήμων, μειώνοντας ή αξιοποιώντας καλύτερα δυνάμεις προπομπών κλπ.
 • Επίβλεψη περιμέτρου (ειδικά για μεγάλες εκτάσεις, βίλες, παραθεριστικά θέρετρα κλπ) σχετικά με την παραμονή, παρίσφηση και ενοχλητική παρουσία παπαράτσι, κυνηγών ειδήσεων κλπ.
 • Έλεγχος περιμέτρου σκαφών. Η χρήση των drones επιτρέπει στον χειριστή να εντοπίσει ύποπτους στόχους πέριξ σκαφών, εξασφαλίζοντας τόσο την ασφάλεια όσο και την ιδιωτικότητα.
 • Επιτήρηση χώρων που είναι αδύνατη ή ασύμφορη η εγκατάσταση cctv (λίμνες, ποτάμια, φράγματα κλπ) για έλεγχο στάθμης , ρύπανσης, παράνομης αλιείας κλπ
 • Επιτήρηση δρυμών για παράνομη υλοτομία, κλπ.
 • Επιτήρηση ακτών για θαλάσσια ρύπανση κλπ.
 • Επιτήρηση φωτοβολταικών πάρκων.

Οφέλη
Τα οφέλη από τη χρήση των drones αφ’ ενός είναι οικονομικά, αφ ετέρου σχετίζονται με την ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας για το προσωπικό και την εγκατάσταση.

Ας δούμε το παράδειγμα όπου: «…. ένας υπάλληλος ασφαλείας ενεργεί περιπολία ρουτίνας ή ενεργεί έλεγχο συμβάντος. Ομάδα εισβολέων στην εγκατάσταση τον ακινητοποιούν, του προκαλέσουν σωματικές ή άλλες βλάβες και τον εξαναγκάσουν να συνδράμει στην είσοδό τους στον στόχο..». Σε περίπτωση χρήσης drones για τη περιπολία, ο υπάλληλος ασφαλείας δεν θα είχε εκτεθεί σε καμιάς μορφής κίνδυνο με ότι αυτό απορρέει για την ασφάλεια του στόχου.

Παράλληλα, προκύπτουν οικονομικά οφέλη από την ελαχιστοποίηση της ανάγκης χρήσης περισσότερου προσωπικού, μεταφορικών μέσων κλπ.

Μεγάλο όφελος προκύπτει από τον έλεγχο κοντινών μεταξύ τους εγκαταστάσεων, χωρίς να χρειαστεί ο υπάλληλος ασφαλείας να μεταβεί από το ένα σημείο στο άλλο ή δεν θα χρειαστεί και έτερος υπάλληλος με σαφή μείωση κόστους.

Μεγάλη και καθοριστική ήταν η συνδρομή των drones σε έρευνα και διάσωση στην οποία συμμετείχε η GRGENESIS σε άνδρα 40 ετών ο οποίος είχε χαθεί και βρέθηκε τραυματισμένος σε δύσβατη χαράδρα. Οι ενδείξεις για το σημείο όπου είχαν χαθεί ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με το σημείο που τον εντοπίσαμε. Ο χρόνος που θα είχαν σπαταλήσει οι διασώστες σε έρευνες με πολύωρες καταβάσεις και αναρριχήσεις ίσως να είχε αποβεί μοιραίος για τον τραυματία. Ο έλεγχος όμως με τα drones όχι μόνο οδήγησε σε ασφαλείς και σύντομους ελέγχους αλλά και στον άμεσο εντοπισμό του ανθρώπου.

Παράλληλα το τεχνικό μας τμήμα εργάζεται και στην ηλεκτρονική ασφάλεια για την αντιμετώπιση ακούσιων ή οργανωμένων επιχειρήσεων και έκνομων ενεργειών με drones κατά δικών μας στόχων, με κατάλληλα τεχνικά και μηχανικά μέσα, με τα οποία ενισχύουμε την δική μας άμυνα.
Αυτές και πολλές άλλες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Νάσος Αβραμάκος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος
GRGENESIS

Ετικέτες

Μετά από διαβουλεύσεις με την εκλεγμένη διοικούσα επιτροπή του Α. Ο Περιστερίου και των μελών έγινε αναδιάρθρωση του Δ. Σ το οποίο ισχυροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό αφού πρόεδρος ανέλαβε εκ νέου ο πετυχημένος επιχειρηματίας Νικόλαος Αναστασόπουλος (ιδιοκτήτης της εταιρίας  Τοp Sound) ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος συνδέοντας το όνομα του με την άνοδο της ομάδος στην Γ’ Εθνική. Μαζί του θα είναι Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Μπαρούσης όπου τα τελευταία χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδος όπου την βοηθάει πάρα πολύ. Σημαντική βέβαια είναι και η παρουσία των παλιών μελών προσδίδοντας ένα σημαντικό κύρος στο Δ.Σ αφού η προσφορά τους και η εμπειρία τους είναι τεράστια. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ικανότατο Δ.Σ με την εξής σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ : ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣ.

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΒΑΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΤΣΙΛΕΠΗΣ ΔΗΜ.

ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡ.

ΤΑΜΙΑΣ : ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤ.

ΤΑΜΙΑΣ Β’ : ΜΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜ.

ΜΕΛΗ: ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΔΡ. , ΝΑΝΟΣ ΝΙΚ. , ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΔΗΜ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΓΙΩΡ. ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΑΛΕΞ., ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Νικος  Αναστασόπουλος τόνισε: « Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην οικογένεια του Α. Ο Περιστερίου όπου έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Για μια ακόμα φορά αναλαμβάνω την προεδρία του συλλόγου και με την βοήθεια όλων είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους αυτής της πολύ μεγάλης ομάδος για τα ερασιτεχνικά δεδομένα. Βάσει και των οικονομικών συγκυριών αλλά και της ποιότητας των νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε και μαζί με την εμπειρία του προπονητή μας Κώστα Αρσένη θα παρουσιάσουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ».

Ο αντιπρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης είπε : « Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα βάσει των εισηγήσεων του προπονητή στις θέσεις που έχουμε ανάγκη. Με την προσθήκη δυο-τριών ποδοσφαιριστών αφού ήδη έχουν κλείσει αρκετοί είναι σίγουρο ότι θα πάμε καλά, πρωταρχικός μας στόχος η απόκτηση ενός φορ και ενός στόπερ. Καλή χρόνια σε όλους ».  

Ετικέτες

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της αυριαής μέρας για το ματς του Ατρόμητου με την ΑΙΚ.

Ετικέτες

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γυρίζει σελίδα με στόχο την επανεκκίνηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα κι απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συλλόγου, την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και την επιστροφή του ΓΣΠ στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας