Τελευταία ενημέρωση 22:51, 19 Σεπ 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανήμερα της επετείου από την ίδρυση του ΠΆΣΟΚ πριν 46 χρόνια ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι  το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»  θα φιλοξενήσει το 1ο Super Cup την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Ο νέος θεσμός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ. Εκτός του Περιστερίου θα συμμετέχουν ακόμη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας.

Ετικέτες

Ταξίδι αστραπή με όλη την σημασία της φράσης πραγματοποίησε ο Νταμίρ Κάναντι για να δει την οικογένεια του στην Αυστρία.

Ετικέτες

Από την χθεσινή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη του αρχηγού της Ανδρικής Ομάδας του Ηρακλή Περιστερίου οι τρεις πρώτοι είναι κατά σειρά οι:

 1) Γιαννακόπουλος Αντώνης

2) Βλάσσης Θανάσης και

3) Παπαβασιλείου Γρηγόρης

 

 
Ετικέτες

Δήλωση για την κλήρωση που έφερε αντίπαλο τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έκανε ο προπονητής του ΓΣΠ Νίκος Παπανικολόπουλος:

«Είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε και προφανώς γίνεται ακόμη δυσκολότερη από το γεγονός ότι το ματς θα είναι εκτός έδρας. Μέχρι τότε μεσολαβεί πολύς χρόνος και αρκετά παιχνίδια και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο προπονητής Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος και πρόσθεσε:

«Όταν έρθει η ώρα θα μελετήσουμε το ματς και θα είμαστε έτοιμοι στο ΟΑΚΑ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ετικέτες

Η Super League ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή (4/9) θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, του οποίου η σέντρα θα γίνει την Παρασκευή (11/9).

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας