Τελευταία ενημέρωση 17:18, 02 Ιουν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην ήττα στον Βύρωνα από τη Δόξα με 3-0 γνώρισε η ΑΕ Περιστερίου. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι: Μοροσάνου, Νίκολας, Συρίγος.

Ξεκίνησαν για την Ένωση οι:Διαμαντής, Λαγγουράνης, Μούρτζης, Καραπαπάς, Καραγιάννης, Καππάτος, Μαντζιώρος, Ηλιαδάκης,  Αντωνουσάκης, Παπαζογωνόπουλος, Γαζεπίδης. 'Επαιξαν και οι Νταλαγεώργος, Κάτσικας, Χασιώτης, Κοσκινάς.

Ετικέτες

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της ΕΠΣΑ μέχρι τις 23 Μαρτίου. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΑ αναφέρει τα εξής: Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι σύμφωνα με την κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Αρ. ΦΕΚ 726/08/03/2020,

«Απαγορεύεται η παρουσία κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9/3/2020 έως και 22/03/2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην 07/03/2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Ετικέτες

Ο  περιστεριώτης Γρηγόρης Πολυχρονίδης ( στα μαθητικά του χρόνια τελείωσε με άριστα το 12o Λύκειο και προπονείται στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος») είναι ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών μετά από την ΓΣ των μελών που έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη την Κυριακή(8.3). 

Το νέο ΔΣ αποτελούν οι: 

Πρόεδρος: Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης) 
Αντιπρόεδρος: Μανώλης Στεφανουδάκης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης)
Ταμίας: Ανδρέας Κατσαρός (Αργυρός Παραολυμπιονίκης)
Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Κωστάκης (Χάλκινος Παραολυμπιονίκης)
Υπεύθενος Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων: Αλέξανδρος Ταξιλδάρης (Αργυρός Παραολυμπιονίκης) 

 

Η εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: 

Γιώργος Καπελάκης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης)
Θοδωρής Αλεξάς (7ος Παραολυμπιονίκης)
Θανάσης Τσιβίλης (5ος Παραολυμπιονίκης)

Τη ΓΣ χαιρέτισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιπτροπής Γιώργος Φουντουλάκης και ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης. 

Ετικέτες

Στα… σχοινιά βρίσκεται πλέον η Τότεναμ, με τη Λειψία να αποχωρεί νικηφόρα με 1-0 από το Λονδίνο και να είναι –κακά τα ψέματα- με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας