Τελευταία ενημέρωση 00:34, 05 Ιουν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένα χρόνια ο Νίκος Αναστασόπουλος αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο του ΑΟ Περιστερίου.

Ο  νέος πρόεδρος του συλλόγου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου στη γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση

«Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη. Η Γεν. Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της ομάδος Κρέσνας 90. Η πρώτη θα οριστεί στις 18.00 μμ και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στις 20.00 μμ βάσει καταστατικού του Συλλόγου και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο παρουσία δικηγόρου και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής . Τα μέλη μπορούν να θέσουν υποψηφιότητες μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουνίου στο προπονητήριο της ομάδος, στην οδό Τσαλαβούτα»

 

Ετικέτες

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον Άγιο Ιερόθεο, ο Γιάννης Συμάκος αποτελεί παρελθόν.

Ετικέτες

Έπειτα από δυο περίπου μήνες αναγκαστικής απραξίας στο μπάσκετ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στο Περιστέρι μπήκαν στις 18 Μαϊου ξανά στο γηπεδο.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται σχετικά με την εκγύμναση των παικτών οι «κυανοκίτρινοι» προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ, των πέντε (Ξανθόπουλος, Σαλούστρος, Αγραβάνης, Καράμπελας και ο νεαρός Μπάλσα Ράντονιτς) και των τεσσάρων (Βασιλόπουλος, Γόντικας, Βησσαρίου και Τόλα) παικτών αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, υπό την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου και των συνεργατών του με σκοπό την βελτίωση της ατομικής τεχνικής των παικτών.

Ετικέτες

Τα 97 χρόνια ζωής συμπλήρωσε την  περασμένη Κυριακή ο Ατρόμητος.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Σήμερα γιορτάζει το Περιστέρι... σήμερα ο Ατρόμητος κλείνει 97 χρόνια ένδοξης ιστορίας στο γίγνεσθαι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η 31η του Μαΐου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία του Ατρομήτου αφού σαν σήμερα πριν από 97 χρόνια, στις 31 Μαΐου 1924 αναγνωρίστηκε επίσημα από το Πρωτοδικείο Αθηνών με την επωνυμία «Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αθηνών, Ατρόμητος».

Αυτή ήταν η αρχή για την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης του Περιστερίου που έχει αναδείξει το όνομά της στα τόσα χρόνια ιστορίας.

2 545

 

Ετικέτες

Απολαύστε το επετειακό βίντεο που είναι αφιερωμένο στα σημερινά γενέθλια του Ατρόμητου για τα 97 υπέροχα και ένδοξα χρόνια που έχει χαρίσει στους φιλάθλους μας και στην πόλη του Περιστερίου!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλαθλο της ομάδας κ.Σωκράτη Σαχπάρογλου για τη συμμετοχή του στο video και στον Evgeniy Zavolovic για τη δημιουργία.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας