Τελευταία ενημέρωση 12:19, 25 Ιαν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε φέτος με τη φανέλα του Ηφαίστου στην Α’ κατηγορία είναι έτοιμος να εξαργυρώσει ο Θανάσης Κυριαζής.

Ετικέτες

Το όνομα του Ατρόμητου, έστω και μέσα από μια συνεργαζόμενη σχολή, έχει πλέον μεγαλώσει και «πουλάει» πολύ. Απόδειξη το γεγονός ότι σαράντα παιδιά από τη Μακεδονία πήραν μέρος στα δοκιμαστικά που έκανε ο Εθνικός Κεραμιδίου στις εξαιρετικές του εγκαταστάσεις στην Κατερίνη, γνωρίζοντας ότι ουσιαστικά τους δοκιμάζει ο Ατρόμητος.

Ο Εθνικός ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου και τα δοκιμαστικά έγιναν υπό την επίβλεψη του μετρ στο είδος του Τόλη Αποστόλου και του συνεργάτη του Νιόπλια στην επαγγελματική ομάδα Άρη Σαρακηνού.

Οι παίκτες γεννηθέντες το  1998-1999-2000 πήγαν στην Κατερίνη από κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, την Καστοριά, την Πτολεμαϊδα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά, τις Σέρρες, τη Φλώρινα. Έζησαν μια όμορφη εμπειρία και το κέρδος για τον Ατρόμητο μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι ότι αποκτά περισσότερους φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Ετικέτες

Στην Εθνική Νέων Κ19 κλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ20 για τους φιλικους αγώνες με την αντίστοιχη της Δανίας που θα διεξαχθούν στις 12 και 14 Ιουνίου στην Καβάλα.

Ετικέτες

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ διοργανώνει το 1ο τουρνουά γυναικείων ακαδημιών στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6/6 και Κυριακή 7/6 στα γήπεδα Λεόντων.

Ετικέτες

Με την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα φλερτάρει επίμονα ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο δυναμικός στόπερ του Ατρόμητου έχει πολλές πιθανότητες για να είναι μέσα στην αποστολή που θα επιλέξει αύριο ο Σέρχιο Μαρκαριάν για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε καθώς ο 71χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και στον Σιόβα. Άλλωστε ο Μαρκαριάν έχει έρθει αρκετές φορές στο Περιστέρι κι έχει διαμορφώσει θετική άποψη για τον Σωκράτη ο οποίος δικαιούται άλλωστε να πάρει μια τέτοια ευκαιρία.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας