Τελευταία ενημέρωση 04:53, 28 Ιαν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Μανώλης Παπαμακάριος που πάντα είναι κοντά στον ΓΣΠ δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την σπουδαία του καριέρα στα γήπεδα του μπάσκετ έλεμψε με την παρουσία του στην γιορτή των Ακαδημιών του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του «Μπόθου».

Ο έμπειρος άσος μιλώντας αμέσως μετά την τιμητική πλακέτα που του έδωσε ο σύλλογος τόνισε ότι είναι μεγάλη η χαρά του, έδωσε τις καλύτερες ευχές σε όλα τα παιδιά και στο τέλος έκανε τη δική του προσωπική ευχή. «Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα έχω πετύχει πάνω στο παρκέ και θα είναι ευχής έργο σε εμένα να κλείσω την καριέρα μου στον ΓΣΠ» συμπλήρωσε και καταχειροκροτήθηκε από τους υπεύθυνους του Γυμναστικού αλλά και το πλήθος κόσμου που ήταν στην κερκίδα.

Γιατί λοιπόν όχι και από φέτος; Στη φωτό ο Παπαμακάριος ακούει τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη μαζί με τον σπουδαίο Μπάιρον Ντίκινς.

Ετικέτες

 Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πελάτες στις «Μπριζολόπιτες και όχι μόνο» που ενώ περίμεναν στην σειρά για να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις του καταστήματος είδαν τον Κώστα Ευριπιώτη να εφορμά δυναμικά ζητώντας επειγόντως να φάει!.

Ετικέτες

To ήθος του έδειξε ο πρώην προπονητής της Κηπούπολης Κώστας Ζαμπέτας ο οποίος μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τις καλύτερες ευχές στον διάδοχο του Δημήτρη Φιλίππου.

Έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:«Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σιδεροκέφαλος να ειναι καλά ο Δημήτρης που ειναι παιδί της Κηπουπολης και καλός προπονητής και γρηγορα η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες αλλα δεν ειναι εύκολο θελει στήριξη επιμονή και αγάπη μεταξύ σας».

Ετικέτες

Mε μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση από γονείς και παιδιά ολοκληρώθηκε η χρονιά στα τμήματα των Υποδομών του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μπόθου». Οι υπεύθυνοι του ΓΣΠ με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Νίκο Κόμη φρόντισαν για μια άψογη εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το παιδί και η προσπάθεια του κάθε ενός ξεχωριστά να μυηθεί στον κόσμο ενός συναπαρπαστικού αθλήματος.

Στους γονείς μίλησε αρχικά ο πρόεδρος του ΓΣΠ Ιωσήφ Ξυπνητός ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και τις επιτυχίες που πετυχαν τα τμήματα στις διοργανώσεις της ΕΣΚΑ.

 

Ετικέτες

Οι μεγάλες επιτυχίες όλης της χρονιάς κορυφώνονται στα θερινά πρωταθλήματά τους.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας