Τελευταία ενημέρωση 05:37, 18 Ιαν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για το σύνδρομο λαγοκκνημιαίας ταινίας.

Ετικέτες

Λίγο πριν κλείσει η σεζόν 2014-15 τα τμήματα των Ακαδημιών του Ηφαίστου συνέχισαν την αγωνιστική τους δραστηριότητα.

Ετικέτες

Το peristerisports την άποψη του για τους διαιτητές που ορίζονται στους αγώνες του Ατρόμητου την καταθέτει από πριν και όχι εκ των υστέρων.

Ετικέτες

Με αποθεραπεία για τους  παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στην Τρίπολη και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε η εβδομάδα στον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Επαγγελματίας που σέβεται το ψωμί του. Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ «μια ζωή» περίμενε να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του όσα χρόνια έπαιζε στη Μπάτε Μπορίσοφ. Δεν το κατάφερε. Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ατρόμητο και μέσα από τις εμφανίσεις του εδώ, το πέτυχε.

Τώρα που κλήθηκε και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα έβαλε πάνω από όλα την ομάδα του και μετά την Εθνική του. Κάποιος άλλος ίσως να πετούσε την σκούφια του και να φύγει άρον άρον όμως εκείνος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ενσωματωθεί αμέσως μετά τα πλέι οφ. Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Πρόσκληση από την Εθνική ομάδα της χώρας του έλαβε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Αντρέι Γκορμπούνοφ για τον φιλικό αγώνα με τη Ρωσία στις 7 Ιουνίου και τον επίσημο αγώνα με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου (προκριματικά Euro). Λόγω των play offs η ομάδα μας απήυθυνε αίτημα στην Π.Ο. Λευκορωσίας για να ενσωματωθεί ο παίκτης με την αποστολή της εθνικής του στις 8 Ιουνίου».

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας