Τελευταία ενημέρωση 02:20, 15 Ιουλ 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στην Κ19 του Ατρόμητου στην οποία είχε διατελέσει προπονητής στο ξεκίνημα της καριέρας του επιστρέφει από τη νέα περίοδο ο Γιώργος Κορακάκης έπειτα από δύο χρόνια θητείας στην Κ17, παράλληλα με τα καθήκοντα του ως Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ετικέτες

Παρελθόν από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ατρόμητος αποτελεί ο  Άγγελος Χόρτσας που διατέλεσε επί σειρά ετών Υπεύθυνος Ανάλυσης ξεχωρίζοντας για το ήθος, τη σεμνότητα και τις γνώσεις στο αντικείμενο που ειδικεύτηκε με επιτυχία.

Ετικέτες

Τον χαρακτηρίζει το ταλέντο στη δουλειά του και η απλότητα με το ήθος στην καθημερινότητα του. Ο Προκόπης από τις «Άγριες Μέλισσες» που «κλέβει» την παράσταση με τον ρόλο του κουρέα αποτελεί γέννημα θρέμμα της Δυτικής Όχθης. Τον μάθαμε από τα «Σφηνάκια» αλλά ο ρόλος του Προκόπη τον έβαλε μέσα σε όλα τα σπίτια. Ο ταλαντούχος ηθοποιός  Γιώργος Ηλιόπουλος περί ου ο λόγος λοιπόν γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει  στην Πετρούπολη αλλά έχει πολλούς δεσμούς με το Περιστέρι. Παιδί της δυτικής όχθης, παιδί της διπλανής πόρτας που ποτέ δεν έχασε τις ρίζες και ταυτότητα του.